- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Hamile olmasan sende doğur yok tek cocuk.hic çocukmuş derler. Hamile olsan farkli yorum. Duymuyorum konuşmuyorum o tarz insanlarla zaten 2 çocuklu hayatı merak ediyoruz kaygılanıyoruz neden körükle geliyorsunuz.Bu hiç senin aklına gelmemişti iyi ki sormuş bakbenim bir arkadaş da geçenlerde doğum yaptı demiştim. O da ikinciyi doğurdu. Doğar doğmaz bana fotosunu attı nasıl sevdim maşallah falan dedim çok zooorr çok zorrr diyip durdu sonraki iki gün peşpeşe aradı çok zormuş ikinciyi doğurmak diyip ağladı çok sinir oldum eşime de söyledim bırak konuşma açma telefonlarını salak mıdır nedir dedi. Napalım yani 8 aylık olmuşum bana bunu anlatman neyi değiştirebilir moral bozmaktan başka bişey değil.. Aradan geçti bir iki hafta aradı çok kolay oldu ilki gibi zor değil hemen kalktım diyor yanımda olsa ağzına terlikle vuracam nasıl bir kafa bu insanlarda..
Keşke hayatımdan tamamen çıkara bileceğim insanlar olsa bunları diyenlerBu tür insanlari cevrende etrafinda tutma, sinirini bozar insaninbikac patavatsizi bende sildim şu dönemde cok rahatim inan
Tamamen sana kalmış kardeşimYedek de yok beklerim olmadı
Aynen canım yaa valla özellikle sona yaklaştıkça kimseyle görüşmek istemiyorum artık olumsuz düşüncelerini kendilerine saklasınlar. Benim oğlum da şimdi 3 yaşında ne ev toplanıyor ne dertleri bitiyor ama ben bunu ağlayarak anlatmıyorum kimseye komediye vuruyorum işi hem insanları güldürünve kendim de mutlu oluyorum. İnsan neye inanmak isterse hayatını ona benzetir kendi elinde..Hamile olmasan sende doğur yok tek cocuk.hic çocukmuş derler. Hamile olsan farkli yorum. Duymuyorum konuşmuyorum o tarz insanlarla zaten 2 çocuklu hayatı merak ediyoruz kaygılanıyoruz neden körükle geliyorsunuz.
Oyle insanlardan yardım gelmez olsun. Bosver insanlara takılma ben annemi bile temizliğe çağırmadım.esimle yavaş yavaş yaptık. Annemle stres olurum hepsini 1 gune sıkıştırır annem huyu onun is bitmezse rahat edemez, bende pert olurum onu yormamak icin.Valla öyle dedi nasıl sinirlendim eşimde kimseden yardım isteme gerekirse temizlikçi tutarız dedi valla Allaha şükürler olsun çok anlayışlı eşim var
anne karnında geçen 1 gün dışarıda geçen 10 gün gibi diyorlar, ne kadar dursa o kadar iyi ama sizin zaten hafta itibariyle sıkıntı olmaz
Ben masalım01 isimli arkadaşımıza bu şekilde yazmıştım ama 'her ne kadar doktorlar böyle dese de bu haftalarda artık erken de doğsa Allah'ın izniyle bir sıkıntı olmayacağını' belirtmek için o şekilde yazmıştım, ki bunun en canlı örneği benim, 30 sene evvel 34 haftalık doğan biriyim, hatta anneannem anneme "buna kıyafet filan almayın yaşamaz" demiş benim içinBurda art niyetli olmasa da öyle olduğunu düşünmek istemem çünkü ama düşüncesizce davrandığına emin olduğum kişiler var , herkesin korkusu,fobisi var bı noktada şuan en hassas noktamız evlatlar değil mi?
Burda ikinci hamileliğini geçiren bazı arkadaşlar nasıl İlk olanlara özenli davranıp kötü hikayeleri olup duyup yasasa da anlatmıyor değil mı etkilenmesini diye
Ben erken ve ani bı doğum yaptım ki kızlarım ikizlere göre normal sınıra yakın doğdular evet mutluyum ama şuan lohusayim ve endişeliyim
Yok anne karnında bı hafta bı gün bugündür, yok benimki 2500 u geçti rahatladım diyen arkadaşlar empati duygunuz yok gibi görünüyor!
Aklıma geldikçe hepiniz için aşağıdaki kuvoz bebekleri için Ayetel Kürsi okudukça dua ettikçe altını çiziyorum kötü niyetli değilsiniz Ama duyarlı hıc değilsiniz!
Burda iki ikiz anne adayı daja var belki olmasa da bebeği pat diye gelecek olan var habersiz
Kendi adınıza yaptığınız şükürleri şuan hassasiyet içinde olabilecek ben ve benim gibi olanlar için içinizden yapın rica ediyorum
4 kilo da olsa kuvozde kalmama garantisi yok bugün prof pediatrist söyledi
İnşallah hiçbirimiz evlatlarimizin ne hastalığı ne zaafiyeti ile sinanmayalim!
Valla annem kendi işini zor yapıyor canım anam ben ona kıyamam en iyisi kendimiz yapmak ya insan en güzel kendim yaptım diyor ne olursa olsun eşlerimizde yardım ediyorsa daha ne olsunOyle insanlardan yardım gelmez olsun. Bosver insanlara takılma ben annemi bile temizliğe çağırmadım.esimle yavaş yavaş yaptık. Annemle stres olurum hepsini 1 gune sıkıştırır annem huyu onun is bitmezse rahat edemez, bende pert olurum onu yormamak icin.
Hemşireler çok kaba yazmıştın telefonu kullanmana bişey diyorlar mı?Sanci icin olan ilaci gunde 8e cikarinca epey faydasi oldu surekli de serum takildi bakalim durumlar boyle
komşuların çocukları gelip.bizim.evde kizimla oynuyorlar . Bazen kizim.cikiyor ama.cogu zamn bizdeler yakin cevrem Simdiden basladilar kizima kardesin olunca arkaas falan cagirmak yok demeye. Zaten kardeşini illaki kıskanacak birde.boyle.konusmanin anlami ne cocuk anne kardesim.geldiginde arkadaslarim.gelemeyeek.mi diyor. sanki dağınıklığı kendileri topladılar.Aynen canım yaa valla özellikle sona yaklaştıkça kimseyle görüşmek istemiyorum artık olumsuz düşüncelerini kendilerine saklasınlar. Benim oğlum da şimdi 3 yaşında ne ev toplanıyor ne dertleri bitiyor ama ben bunu ağlayarak anlatmıyorum kimseye komediye vuruyorum işi hem insanları güldürünve kendim de mutlu oluyorum. İnsan neye inanmak isterse hayatını ona benzetir kendi elinde..
Hahahaha bide şey var arda kıskanmaya başladı mı işin zor napcaksan iki cocukla ben düşünemiyorum bende dedim ben kimseye güvenerek yapmadım bu çocuğu elbet zorluğu olacak ama sonra hepsi geçecek her aradığında aynısını der
Benimki de elinden geliyo yapıyo Allah razı olsun annem de arada geldi başka da kimseden bişey görmedim maalesef kv yakın ama evime süpürge tutmuşluğu yokValla öyle dedi nasıl sinirlendim eşimde kimseden yardım isteme gerekirse temizlikçi tutarız dedi valla Allaha şükürler olsun çok anlayışlı eşim var
Geç kaldım maalesef ya bugün yarın onlara sıra gelmedi Bi türlüTamamen sana kalmış kardeşim
Geri kafalilik, zavallilik.. bide herkesin bunyesi bir degil annem 3 tane dogurmus 1 cizik yok vucudunda ama benim karnim hrita gibi Allah vergisi napalimEvet ya dünyaya bir bebek geliyor Allahin bir mucizesi insanlar sanatçılar gb kilo ile yok çatlak yok yırtığı kafaya takıyor kaale.almiyorum bu tarz konuşanları ve olumsuz yorum yapanları. Daha önceden de bahsetmiştim yok erkek doğurmadan kimse cocuk.dogurdum demesin diyenleri bile duydum. Biz ne doğurduk o zaman
Arana mesafe koy ozmn canm sende taviz vermeKeşke hayatımdan tamamen çıkara bileceğim insanlar olsa bunları diyenler
Hemşireler çok kaba yazmıştın telefonu kullanmana bişey diyorlar mı?
Şikayet etsen nolacakMasalim01 şikayet etsene canım. Ne hakla kaba davranırlar...
Dogumhaneye almiyolar canim telefon.Hemşireler çok kaba yazmıştın telefonu kullanmana bişey diyorlar mı?
Ay bi isimlerini bilsem inan edecektim ama dun kendimle ugrasiyodum yine de gerekeni soyledim altta kalmam karsilarinda cocuk yok. Gerekeni yaptimMasalim01 şikayet etsene canım. Ne hakla kaba davranırlar...
Aynen oyle sen de bakiyolar ki sert kayasin susuyolarŞikayet etsen nolacakGercekten bazı hastaneler de doktor ve hmsırler cok fena , Allah ıyı ınsanlarla karsılastırsın sınır bozuyorlar resmen o hasta halınle
İyi etmişsin, kalma tabi altta, görevi sana yardımcı olmak onun, kötü davranmak değil. Ayy sinir oldum bana yapılmış gibiDogumhaneye almiyolar canim telefon.
Ay bi isimlerini bilsem inan edecektim ama dun kendimle ugrasiyodum yine de gerekeni soyledim altta kalmam karsilarinda cocuk yok. Gerekeni yaptim
demekki normal ameliyat dikişi yapıyorlar.Mavisiguzel sordum canım bu hastahabede böyle dikiş atılıyormus ,bı hafta boyunca günde 2 kez batikon yapıp kuru kalmasını sağlayacakmisim bı hafta sonra da dikiş aldırma o bombelik inermis inşallah iner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?