Basıma gelmıstı yıllar önce acil doktoru beyaz kod vermıstı bana guvenlık felan geldi sonra şaka gıbıydi, beyaz kod da şiddetmişAynen oyle sen de bakiyolar ki sert kayasin susuyolar
Sinirleri ile oynarım valla. Zaten oraya giden stresle, panikle gidiyor. Rahatlatacağına, kötü mü davranacakŞikayet etsen nolacakGercekten bazı hastaneler de doktor ve hmsırler cok fena , Allah ıyı ınsanlarla karsılastırsın sınır bozuyorlar resmen o hasta halınle
Ben masalım01 isimli arkadaşımıza bu şekilde yazmıştım ama 'her ne kadar doktorlar böyle dese de bu haftalarda artık erken de doğsa Allah'ın izniyle bir sıkıntı olmayacağını' belirtmek için o şekilde yazmıştım, ki bunun en canlı örneği benim, 30 sene evvel 34 haftalık doğan biriyim, hatta anneannem anneme "buna kıyafet filan almayın yaşamaz" demiş benim içinsadece 1 gün küvözde kalmışım, bu yaşıma kadar da erken doğmamla alakalı en ufak sorun yaşamadım, hatta kolay kolay da hasta olmam maşallah diyim.
Yani aslında moral vermek için bu şekilde yazmıştım, kusura bakmayın üzmek için söylememiştim
Sen ona düzgün davrandığın halde kötü muamele görüyorsan şikayet hakkındır. Ama sakince yapılmalı tabi buBasıma gelmıstı yıllar önce acil doktoru beyaz kod vermıstı bana guvenlık felan geldi sonra şaka gıbıydi, beyaz kod da şiddetmişo zaman sıkayet edecektım ugrascaktım snra allahın dan bulsun dedım , doktorun adını google da arattım daha önce darp almıs hastadan , yanı tabıkı saglık calısanlarımız cok kıymetlı cok deegerlı ama insan olan lar, beni hamıle halımle ne strese sokmuslardı
Hakkımdır da alamıyoruz nıyeyse o hakkın hakkını :))Sen ona düzgün davrandığın halde kötü muamele görüyorsan şikayet hakkındır. Ama sakince yapılmalı tabi bu
Şikayet etsen nolacakGercekten bazı hastaneler de doktor ve hmsırler cok fena , Allah ıyı ınsanlarla karsılastırsın sınır bozuyorlar resmen o hasta halınle
Sirt ustu yatamadim hafif sola doneyim.dedim dondum soldaki nst şeysi dustu duzelteyim derken ebe geldi sen donmeye mi calistin diyo. Dedimki bak ben 35 haftalik ikiz gebeyim nefes alamiyorum sen ne diyon kiz sustuİyi etmişsin, kalma tabi altta, görevi sana yardımcı olmak onun, kötü davranmak değil. Ayy sinir oldum bana yapılmış gibi
Degerli de kuzu degeri haketsin onlarda dedigin gibi cok kotuler varBasıma gelmıstı yıllar önce acil doktoru beyaz kod vermıstı bana guvenlık felan geldi sonra şaka gıbıydi, beyaz kod da şiddetmişo zaman sıkayet edecektım ugrascaktım snra allahın dan bulsun dedım , doktorun adını google da arattım daha önce darp almıs hastadan , yanı tabıkı saglık calısanlarımız cok kıymetlı cok deegerlı ama insan olan lar, beni hamıle halımle ne strese sokmuslardı
I Interrex anaaam kizlar dovusmen opusun barisin zumrem ozur dilerim bir gun bir.gundur diye ben dedimdi valla kotu niyetli demedimDedim ya niyetiniz o yönde değildir Ama şuan bence hepimiz kendimizce haklı sebeplerle heyecanlı, gergin, mutlu çok duygu geçişliyiz tabiki kimse kimseyi üzmek istemez,şu psikolojide bile doğum sonrası hepinize güzel enerjilerle yazdım hani yoksa çok kolaydı evet doğum ama olumsuz yönlerini de anlatıp can sıkmak istemedim motive kaynağı olsun diye okuyana ama işte tam da bizimkiler 2 kg altı kuvozde olunca bugün dönen 2,5 kilo anne karnı kilosu iletileri bana iyi gelmedi okuyunca
Valla benim damarıma bastıklarında söke söke alıyorumHakkımdır da alamıyoruz nıyeyse o hakkın hakkını :))
Doğrudur, insan evladı için endişelenirken bu tarz şeyler görmek istemez, tekrar özür dilerim kendi adıma, içinizi ferah tutun ikiz bebekler için kızlarınızın kiloları gayet iyiDedim ya niyetiniz o yönde değildir Ama şuan bence hepimiz kendimizce haklı sebeplerle heyecanlı, gergin, mutlu çok duygu geçişliyiz tabiki kimse kimseyi üzmek istemez,şu psikolojide bile doğum sonrası hepinize güzel enerjilerle yazdım hani yoksa çok kolaydı evet doğum ama olumsuz yönlerini de anlatıp can sıkmak istemedim motive kaynağı olsun diye okuyana ama işte tam da bizimkiler 2 kg altı kuvozde olunca bugün dönen 2,5 kilo anne karnı kilosu iletileri bana iyi gelmedi okuyunca
Ay canım ya vallaha bana da dönme dedi en sonunda dayanamadım annem vardı yanımda çağır dedim elim ayağım titriyor dayanamıyorum sonuna gelmişim Allahtan ikizle hepten kötü o gün yaşadıklarım gelince aklıma 2 katı üzüldüm senin içinSirt ustu yatamadim hafif sola doneyim.dedim dondum soldaki nst şeysi dustu duzelteyim derken ebe geldi sen donmeye mi calistin diyo. Dedimki bak ben 35 haftalik ikiz gebeyim nefes alamiyorum sen ne diyon kiz sustu
Degerli de kuzu degeri haketsin onlarda dedigin gibi cok kotuler var
I Interrex anaaam kizlar dovusmen opusun barisin zumrem ozur dilerim bir gun bir.gundur diye ben dedimdi valla kotu niyetli demedim
Ora tam nere oluyo kizÇatı kemiklerim acıyor acayip ya
Dur kız bir de sen çıkma başımızaÇatı kemiklerim acıyor acayip ya
Annem de diyo aman sakın sanki benim elimdeDur kız bir de sen çıkma başımıza
Alt taraf ya yürürken hissediyorum ağrıdığını normalde yok da bişeyOra tam nere oluyo kiz
Boşver zor zamanda kim dost kim düşman öğreniyoruz çocuk doğunca da böyleleri sütün var mı yok bu bebek aç sıkı giydir der her halta karışırBenimki de elinden geliyo yapıyo Allah razı olsun annem de arada geldi başka da kimseden bişey görmedim maalesef kv yakın ama evime süpürge tutmuşluğu yok
Anca geliyor ya kim bu vakte bırakmak ister işlerini herşey yavaş yavaş oluyor mecburGeç kaldım maalesef ya bugün yarın onlara sıra gelmedi Bi türlü
Kaynanam evdeyken müsait misiniz diye sormazlar pat diye gelirler canım ama gelince artık lafımı esirgemiyorum çok güzel laf soktum geçen herkes bu saatten sonra hakettiğini yaşarGeri kafalilik, zavallilik.. bide herkesin bunyesi bir degil annem 3 tane dogurmus 1 cizik yok vucudunda ama benim karnim hrita gibi Allah vergisi napalim
Arana mesafe koy ozmn canm sende taviz verme
Hayırlı zaman da olsun inşallah canımKız psikolojik olarak cidden iyi değilim arkadaşlarım doğurdukça ister istemez panik oluyorum. Bir yanım da korku bir yanımda çok şükür bu haftalara geldik sözü karmaşık duygular içindeyim. Atart ile aramda 13 gün masal ile 10 gün var mesela bilmiyorum ki ne zaman olur alnımıza yazılmış sıramızı bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?