2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzu cok sukur ki sorunun yok oyle dusunme benim sorunlar basalayali haftalar oldu

Kuzu cok sukur ki sorunun yok oyle dusunme benim sorunlar basalayali haftalar oldu
Sorun yok mu inan bilmiyorum ki kuzu nst hiç bağlanmadım hissetmeden sancı çıkan oluyormuş Atart mesela hiç sancı hissetmiyorum ama nst de var dedi yani sertleşme ler gün için de 7 defa oldu dün düzensiz ama önceden 2,3 olurdu mesela git gide artıyor benim de çok uzak değildir diye düşünüyorum bugün 5te randevu var bakalım

7 cok normal kuzu hic endise etme benim 2 dk da bire dustu durdurdular. Evet hissetmeyebiliyosun ama illaki belin falan belli ediyo kendini beline sanci giriyor meselq

De canım yaa belim çok ağrıyo dün çok fazla oldu de nerden bilcek senin ikiz niye bağlamiyo ki
Suyuna bakıyor rahim ağzına bakıyor şuan gerek yok nst ye diyor sertleşme ne kadar oluyor diyor her şey olması gerektiği gibi deyip şutluyor beni bugün abartacam bağlasın diye

Suyuna bakıyor rahim ağzına bakıyor şuan gerek yok nst ye diyor sertleşme ne kadar oluyor diyor her şey olması gerektiği gibi deyip şutluyor beni bugün abartacam bağlasın diye
Yaa iyiymis oda beni muayene etmeden direk gönderdi nstye sende muayane olmadan de dün sancim oldu belim ağrıdi kasiklarim çok agridi diye
Devlete mı gidiyodun özele mi

Yaa iyiymis oda beni muayene etmeden direk gönderdi nstye sende muayane olmadan de dün sancim oldu belim ağrıdi kasiklarim çok agridi diye
Devlete mı gidiyodun özele mi
Özele gidiyorum kuzu medikal park eşimde diyor yalan söyleme başına gelir görürsün tövbe yarabbim zaten başımda sadece biraz mübalağa yapacam diyorum ayağa kalkınca vajina kemiğim ağrıyor yürümekte zorlanıyorum magnezyum içince bşraz rahatım sonrası yine ağrıyor

Canım bende de sertleşme günde kaç kez oluo bilmiom sayamıom bile. Ama nst de sancı cıkmadı. Senın durum farklı ikiz çünkü nst ye nie sokmuyor ki. Bugün ısrar et belki nst ister. Hem de senın için rahat eder. İnşallah güzel haberlerle gel.

Bundan bende çok korkarım ya başıma gelirse diye
Valla ben dün gece çok kötüydüm sabaha kadar hıc uyumadım ağrı şancı ne ararsan vardı dakkada bi tuvalete kalktım bebek zaten çok hareketliydi asla durmadı ıkınma hissi vardı sürekli dün dogurmadiysam daha bekler

Aynen ısrar edecem kuzu ya poposunu dayayınca karnım çok sert oluyor nefesimi kesiyor sanki 10 saniye sonra geçiyor ama insan tedirgin oluyor ister istemez

Senin kontrol ne zaman canım sonlara gelince iyice arttı haklı olarak ağrılar sancılar

Günaydınlarrr güzel anneler

Dün gece benim de çok zor geçti. Saat başı kalktım. Ağrım var ama nere emin olamıyorum adet olacakmış gibi, ishal miş gibi karmım çok ağrıdı.
Birde tuvalete çıkınca tam bitmiyor sanki idrarım biri sıkıyor. kalkıyorum tekrar oturuyorum. Bir türlü tam rahatlayamıyorum ve inşallah son 15 günüm

Paran çok heralde diyor bana nst ayrı ücret ya çok evet dicem bugün ayın 15 i
Doktora bak yaa sanki umrunda paran olup olmaması bence o alışkanlık bazıları 35 haftayı bekliyormuş. Ben neredeyse 30 haftadan itibaren her hafta en az 20 dk bazen unutuyorlar 40 dk ya çıkıyor bağlanıyorum

Doktora bak yaa sanki umrunda paran olup olmaması bence o alışkanlık bazıları 35 haftayı bekliyormuş. Ben neredeyse 30 haftadan itibaren her hafta en az 20 dk bazen unutuyorlar 40 dk ya çıkıyor bağlanıyorum
Bizimki de öyleymiş canım aynen 35 te alıyormuş şikayet olmadıkça tek gebelik belki 35 olurda ikiz olur mu ya ikizlerde doğum zaten 28 öhaftada başlıyor bugün kararlıyım girecem nst ye

Tam anlattigin gibi cisimi yapıyorum yatağa yatıyorum sanki yapmamışım gibi tekrar bi taraftan büyük tuvaletim var gibi gidiyorum yok kasigima ağrı giriyo o.sirada bacagim uyusuyo çok fenaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…