2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İkiz çocuk doğumu için iki kat ücret almasını biliyorlardedim hocam ikiz çocuk neden 2 katı ücret hazır beni kesmişken ikisini de alın elinize mi yapışacak dedim Ay çok güldü doktor ya
Aa iki kat mı ücret alıyorlar sanki birini çıkarıp dikip tekrar kesecek
Nerden para alacaklarını sasirdilar

Gü-nay-dın!

Güzel bir hafta olsun inşallah bu ctesi kontrolüm var, çalışamaz raporu alacağım artık mecburi :)
İstanbul'da kar çok güzel yağıyor pamuk gibi
o değil de bu gidişte doğumdan sonra yalnız kalacağız galiba eşimle ben de. annem korona, kayınvalidem de gelmese de olur ufaktan "gerçekten bebeğimiz oluyor galiba" modunda endişelenmeye başlıyorum sanırım

Paran çok heralde diyor bana nst ayrı ücret ya çok evet dicem bugün ayın 15 i
Burada Medicalpark'ta nst ücretli diye okuyunca son gittiğimde sordum, nst ücretsiz dediler Bursa Medicalpark'ta, doktorum da her hafta nst'ye sokuyor. Allah'tan beleşmiş

Burada Medicalpark'ta nst ücretli diye okuyunca son gittiğimde sordum, nst ücretsiz dediler Bursa Medicalpark'ta, doktorum da her hafta nst'ye sokuyor. Allah'tan beleşmiş
İzmir medicalpark ta bende ödemiyorum nst ye. 3 kez girdim ödemedim hiç. Özel sigortam var, o yüzden sanıyordum, demekki değilmiş.

Kızlar günaydın, şu su gelme olayını bir anlatsanız, aydınlansam. Dün suyum mu geldi acaba diye yedim kendimi sarı mı oluyor rengi, nasıl hissettiniz, deneyimli olan anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…