2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eski sayfaları okuyordum ama sayfalar karıştı ve kaçıncı sayfada kaldığımı bulamadım inşallah herkes iyidir wiha02 canım inşallah biraz daha bekler ama doğsa bile çok çok sıkıntı bir dönemde değilsin bence.

Masalim01 ne kadar çok çektin inşallah sağlıkla kavuşursun bebeklerine. Allah iyilerle karşılaştırsın senin sıkıntın sana yeter zor olur belki ama görmezden gel onları.. Belki de doğuma girdin aklım sürekli sende dualarımdasın.

Boşver zor zamanda kim dost kim düşman öğreniyoruz çocuk doğunca da böyleleri sütün var mı yok bu bebek aç sıkı giydir der her halta karışır
Ooo hemde nasıl oda geldi temizledik yerleştirdik bakmaya geldiler sadece odanın rengini beğenmedi kp bide gri diye

Bu arada birşey sormak istiyorum göğüs uçlarım çok acıyor özellikle sağ. Bahsetmiştim daha önceden minik bir parça koptuğunu falan. O sebepten nemlenmesi adına yağlıyordum dün çok acıdı lansinoh sürmeye başladım iyi gelir diye ve bu sabah tişörtüme yine 1 tl çapında o ilk sütten sızmış. Nokta nokta lekeler görürdüm ama sızıntı olayı 2. Kez başıma geldi. Göğüs ucunu kremlerken uyarmış olabilir miyim bunun sakıncası olur mu? Uyarmak iyi degil falan diyorlardı.

Kızlar doktorunuz magnezyuma ne kadar devam etmenizi söyledi . Ben 1 haftadır içmiyordum . Gece 2 bacağıma aynı anda kramp girdi

jelibon01 M Muallimezzz Bizden başka bugün kontrolü olan var mı önceki sayfalarda yazdılarsa göremedim
Ben yarın gideceğim canım . Doktor cuma ya da pazartesi gel dedi ama ben araştırmadan randevu bulmuştum iyi bir doktora . Gideyim bi baksın da içim rahat olur en azından . Şuan ne olsa doğuruyorum zannediyorum.ağrılarım çok arttı . Akıntım var onu da su zannediyorum tabi Yani inşallah su değildir

Benimde sağ göğsümde özellikle kaşıntı oluyordu sonra et ben gibi biliy çıktı koptu kenarında. Nemlendirici Krem sürüncede o gün su geliyordu çok değil az toplu iğne ucu gibi sonra duş alırken göğüslerimi sadece suyla yıkamaya başladım duş jeli ya da sabun sürmüyorum onlara sanki rahatsızlığım azaldı gibi.
Evet göğüsleri ellemeyin diyorlar em son doktora çok kaşıntı var dedimde elleme kaşınır geçer dedi
Cuma günü kontrolüm var tekrar göğüs ucu kremini sorucam almadım daha.

Şuan bunları hiç düşünme canım . Bebişlerin sağlıkla doğdular, sende sağlıklısın çok şükür . İnşallah en kısa zamanda sağlıkla evinize de geçersiniz bebişlerinle

Kızlar günaydın, şu su gelme olayını bir anlatsanız, aydınlansam. Dün suyum mu geldi acaba diye yedim kendimi sarı mı oluyor rengi, nasıl hissettiniz, deneyimli olan anneler
Canım nasıl geldi ki dün . Benim sürekli ıslaklık var ama hafif akıntı ile beraber oluyor . Doktoruma defalarca söyledim su sızıntısı olabilir mi diye . Her defasında hayır dedi.uzun zamandır var zaten ,neredeyse 2 aydır böyle . ama son günler şuan içim yine rahat değil

Canım şu su olayı beni de telaşlandırıyor. Benim akıntım hep vardı ama dün biraz fazlaydı sanki. Nasıl anlayacağız onu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…