2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı anda yazmışız birbirimize sarı renkteydi, ama bazen su gibiydi. Tarifte edemiyorum tam. Ayağa kalktığımda oldu genelde. 2 gündür bana çok sıcak bastı, yazlık kıyafetlerle dolaştım. Acaba üşüttüm de akıntı mı arttı dedim. Bilememek ne zormuş

Valla ben de hindistan cevizi yağı sürüyorum. Çok fazla masaj yapmadan sürersek sorun olmaz sanırım ya

Canım şu su olayı beni de telaşlandırıyor. Benim akıntım hep vardı ama dün biraz fazlaydı sanki. Nasıl anlayacağız onu?
Kızlar sizin de külodunuz sararıyor mu?? Ne zaman açık renk giysem peyik kısmı sararmış görüyorum... Bebeğin suyu mu acaba diyorum hep

Bende de acı var canım, sol göğsümde.hatta kabuk gibi birşey var. 3 gündür incia krem kullanıyordum, acaba o mu tetikliyor. Bugün sorarsan doktora, paylaş bizimle. Kullanmamak gerekiyorsa bırakalım

Yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah gerçekten ağrılar çok fazla arttı ağrımın olmadığı an yok resmen. Su gelse sürekli gelir diyorlar canım inşallah su değildir
Aynen bende de oldu canım o kopma. Hindistan cevizi yağı ile şöyle üstün körü geçiyordum üstlerinden ama lansinoh katı kıvamlı bir keremmiş yayabilmek için biraz oynamış gibi olabilirim.
Hiç sorma canım
Güzel haberlerle gelirsin inşallah kuzucum
Valla ben de hindistan cevizi yağı sürüyorum. Çok fazla masaj yapmadan sürersek sorun olmaz sanırım ya
Aslında ben de onu kullanıyordum dün ilk defa cok acıyınca kreme başladım doktora da sormadım bugün gideceğim nede olsa gidince sorarım diye düşündüm
Bende de acı var canım, sol göğsümde.hatta kabuk gibi birşey var. 3 gündür incia krem kullanıyordum, acaba o mu tetikliyor. Bugün sorarsan doktora, paylaş bizimle. Kullanmamak gerekiyorsa bırakalım
O kabuk gibi şey falan olduğu zaman acıyor sanırım ya. Bugün soracağım doktora bunu haber veririm kuzucum

Kızlar sizin de külodunuz sararıyor mu?? Ne zaman açık renk giysem peyik kısmı sararmış görüyorum... Bebeğin suyu mu acaba diyorum hep
Benim sarı hep vardı canım, enfeksiyonda çıkmıyordu. Belki 3 aydır günlük ped kullanıyorum. Doktor normal dediği için önemsemiyordum. Ama dün sanki fazlaydı, öyle hissettim. Bebeğin suyu ne renk oluyor hiç bilmiyorum

Benım de özel sıgorta hastane de ucret ödemıyorum ama fatura da cıkıo :)
Bende medicalpark a gidiyorum geçenlerde kontrol muayenesine çağırmıştı normalde 10 gun içinde ucretsiz oluyor ama bana fatura çıkmıştı nst den dolayi. Fatura tutarı 74 tlydi. Zaten doktorun kapı önündeki kiz her defasında nstye çıkmadan ücret ödeyin diyor bende sigortam kapsıyor diye cevap veriyorum.artik cocuk doğacak kiz hala özel sağlık sigortası olduğunu kabullenemedi

Bazı hastaneler belkı almıyordur bılmıyorum ama bızım burdakı alıyor insafsızlar:)

Kuzum sanmiyorum bebeğin suyu olduğunu. Aslinda kese alt kisimdan yırtılırsa birden eger ust kisimlardansa az az sızıntı seklinde geliyormuş. Benim son zamanlarda akıntı miktarı arttı günlük ped olmadan imkansiz ve rengi dediğin gibi. İstersen bir tlf ac doktoruna için rahat etsin.

Anladım kuzum. Birde birşey soracağım. Mesela suyum gelmiş ama ben hissetmedim diyelim. Sancıyla falan belli eder mi kendini, allah korusun hissetmezsem bebeğe birşey olur mu korkusu yaşıyorum. Doktorun kapısında yatsam daha iyi olacak

Canım şu su olayı beni de telaşlandırıyor. Benim akıntım hep vardı ama dün biraz fazlaydı sanki. Nasıl anlayacağız onu?
Canım bebeğin suyu olsa gelen tutamazsın. O akar sızıntı olsa bile akar. Muhtemelen tuvaletini sende tam boşaltamıyorsun ayağa kalkınca kalan çiş geliyor benim öyle asla tam yapamıyorum bi daha tuvalete gittiğinde tutmayı dene bakalım zaten bebeğin suyu renksiz ve kokusuz hatırladığım kadarıyla 8 yıl geçti
Tabi yinede doktoruna danış... İçin rahat etsin

Guzel anneler merhaba. Uzuncadir bakamıyorum buraya. Dogum yapmış olanları gördüm çok mutlu oldum, saglikla buyutusnler. Diğer hamişler de saglikla kucaklarina alsınlar inşallah daha önce yazmıştım buraya cok önceden. Benim plesanta previa totalius teşhisim var 31 ve 35 te ciğer geliştirici vuruldu. Her an bebis gelebilir dedi dr. Normal doğum zaten olamayacaktı, ilk çocuğun sezeryan. Artik doğum diye bahsetmiyor Dr um ameliyat diyor. Riskli bir ameliyat. Kan Bağışı yapacak kişileri bulmamimiz istediler vs. Bayağıdır canim sıkkın doğrusu. Plesanta rahim. Girişini tikamis ve yapışmış. Com kan kaybı olursa rahmi almak zorunda kalabiliriz dediler. Bizde son durum böyle, iyi haberlerinzi almak dileği ile..

Bilmiyorum ki kuzum bende akıntı da artış olunca doktorların videolarini izleyip rahatladım sonra kontrolde ilk isim suyu ne durumda demek oldu. Doktor da suyu iyi deyince artik takmadım hic sanmiyorum kuzum mutlaka fark edersin Bana doktorum eşofmanıni islatacak kadar art arda gelirse haberim olsun demisti. Doktorun kapısı da mantikliymis en azından huzurlu olursun

Allah yardımcın olsun canım. Sağ salim bebeğini kucağına alırsın inşallah İnşallah koktuğun başına gelmez...

Şimdi baktım, tutabiliyorum bencede dediğin gibi canım, ama bilmeyince insan, sürekli acaba mı diyor doktorum normal diyecek biliyorum, anormal dediği hiçbirşey olmadı

İkiz çocuk doğumu için iki kat ücret almasını biliyorlardedim hocam ikiz çocuk neden 2 katı ücret hazır beni kesmişken ikisini de alın elinize mi yapışacak dedim Ay çok güldü doktor ya
Amaaa ilk defa duydum ikizde ücretin fazla olduğunu. Muayene de de fazla mı ücret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…