Aynı anda yazmışız birbirimizeCanım nasıl geldi ki dün . Benim sürekli ıslaklık var ama hafif akıntı ile beraber oluyor . Doktoruma defalarca söyledim su sızıntısı olabilir mi diye . Her defasında hayır dedi.uzun zamandır var zaten ,neredeyse 2 aydır böyle . ama son günler şuan içim yine rahat değil
Valla ben de hindistan cevizi yağı sürüyorum. Çok fazla masaj yapmadan sürersek sorun olmaz sanırım yaBu arada birşey sormak istiyorum göğüs uçlarım çok acıyor özellikle sağ. Bahsetmiştim daha önceden minik bir parça koptuğunu falan. O sebepten nemlenmesi adına yağlıyordum dün çok acıdı lansinoh sürmeye başladım iyi gelir diye ve bu sabah tişörtüme yine 1 tl çapında o ilk sütten sızmış. Nokta nokta lekeler görürdüm ama sızıntı olayı 2. Kez başıma geldi. Göğüs ucunu kremlerken uyarmış olabilir miyimbunun sakıncası olur mu? Uyarmak iyi degil falan diyorlardı.
Kızlar sizin de külodunuz sararıyor mu?? Ne zaman açık renk giysem peyik kısmı sararmış görüyorum... Bebeğin suyu mu acaba diyorum hepCanım şu su olayı beni de telaşlandırıyor. Benim akıntım hep vardı ama dün biraz fazlaydı sanki. Nasıl anlayacağız onu?
Bende de acı var canım, sol göğsümde.hatta kabuk gibi birşey var. 3 gündür incia krem kullanıyordum, acaba o mu tetikliyor. Bugün sorarsan doktora, paylaş bizimle. Kullanmamak gerekiyorsa bırakalımBu arada birşey sormak istiyorum göğüs uçlarım çok acıyor özellikle sağ. Bahsetmiştim daha önceden minik bir parça koptuğunu falan. O sebepten nemlenmesi adına yağlıyordum dün çok acıdı lansinoh sürmeye başladım iyi gelir diye ve bu sabah tişörtüme yine 1 tl çapında o ilk sütten sızmış. Nokta nokta lekeler görürdüm ama sızıntı olayı 2. Kez başıma geldi. Göğüs ucunu kremlerken uyarmış olabilir miyimbunun sakıncası olur mu? Uyarmak iyi degil falan diyorlardı.
Yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah gerçekten ağrılar çok fazla arttı ağrımın olmadığı an yok resmen. Su gelse sürekli gelir diyorlar canım inşallah su değildirBen yarın gideceğim canım . Doktor cuma ya da pazartesi gel dedi ama ben araştırmadan randevu bulmuştum iyi bir doktora . Gideyim bi baksın da içim rahat olur en azından . Şuan ne olsa doğuruyorum zannediyorum.ağrılarım çok arttı . Akıntım var onu da su zannediyorum tabiYani inşallah su değildir
Aynen bende de oldu canım o kopma. Hindistan cevizi yağı ile şöyle üstün körü geçiyordum üstlerinden ama lansinoh katı kıvamlı bir keremmiş yayabilmek için biraz oynamış gibi olabilirim.Benimde sağ göğsümde özellikle kaşıntı oluyordu sonra et ben gibi biliy çıktı koptu kenarında. Nemlendirici Krem sürüncede o gün su geliyorduçok değil az toplu iğne ucu gibi sonra duş alırken göğüslerimi sadece suyla yıkamaya başladım duş jeli ya da sabun sürmüyorum onlara sanki rahatsızlığım azaldı gibi.
Evet göğüsleri ellemeyin diyorlarem son doktora çok kaşıntı var dedimde elleme kaşınır geçer dedi
Cuma günü kontrolüm var tekrar göğüs ucu kremini sorucam almadım daha.
Güzel haberlerle gelirsin inşallah kuzucumHiç sorma canım
Aslında ben de onu kullanıyordum dün ilk defa cok acıyınca kreme başladım doktora da sormadım bugün gideceğim nede olsa gidince sorarım diye düşündümValla ben de hindistan cevizi yağı sürüyorum. Çok fazla masaj yapmadan sürersek sorun olmaz sanırım ya
O kabuk gibi şey falan olduğu zaman acıyor sanırım ya. Bugün soracağım doktora bunu haber veririm kuzucumBende de acı var canım, sol göğsümde.hatta kabuk gibi birşey var. 3 gündür incia krem kullanıyordum, acaba o mu tetikliyor. Bugün sorarsan doktora, paylaş bizimle. Kullanmamak gerekiyorsa bırakalım
Benim sarı hep vardı canım, enfeksiyonda çıkmıyordu. Belki 3 aydır günlük ped kullanıyorum. Doktor normal dediği için önemsemiyordum. Ama dün sanki fazlaydı, öyle hissettim. Bebeğin suyu ne renk oluyor hiç bilmiyorumKızlar sizin de külodunuz sararıyor mu?? Ne zaman açık renk giysem peyik kısmı sararmış görüyorum... Bebeğin suyu mu acaba diyorum hep
Bende medicalpark a gidiyorum geçenlerde kontrol muayenesine çağırmıştı normalde 10 gun içinde ucretsiz oluyor ama bana fatura çıkmıştı nst den dolayi. Fatura tutarı 74 tlydi. Zaten doktorun kapı önündeki kiz her defasında nstye çıkmadan ücret ödeyin diyor bende sigortam kapsıyor diye cevap veriyorum.artik cocuk doğacak kiz hala özel sağlık sigortası olduğunu kabullenemediBenım de özel sıgorta hastane de ucret ödemıyorum ama fatura da cıkıo :)
Bazı hastaneler belkı almıyordur bılmıyorum ama bızım burdakı alıyor insafsızlar:)Bende medicalpark a gidiyorum geçenlerde kontrol muayenesine çağırmıştı normalde 10 gun içinde ucretsiz oluyor ama bana fatura çıkmıştı nst den dolayi. Fatura tutarı 74 tlydi. Zaten doktorun kapı önündeki kiz her defasında nstye çıkmadan ücret ödeyin diyor bende sigortam kapsıyor diye cevap veriyorum.artik cocuk doğacak kiz hala özel sağlık sigortası olduğunu kabullenemedi
Kuzum sanmiyorum bebeğin suyu olduğunu. Aslinda kese alt kisimdan yırtılırsa birden eger ust kisimlardansa az az sızıntı seklinde geliyormuş. Benim son zamanlarda akıntı miktarı arttı günlük ped olmadan imkansiz ve rengi dediğin gibi. İstersen bir tlf ac doktoruna için rahat etsin.Benim sarı hep vardı canım, enfeksiyonda çıkmıyordu. Belki 3 aydır günlük ped kullanıyorum. Doktor normal dediği için önemsemiyordum. Ama dün sanki fazlaydı, öyle hissettim. Bebeğin suyu ne renk oluyor hiç bilmiyorum
Hem de nasıl insafsızlar hele de özel sağlık sigortası olunca baya ferman imzalıyoruz tüm fiyatlar sisiriliyor.Bazı hastaneler belkı almıyordur bılmıyorum ama bızım burdakı alıyor insafsızlar:)
Anladım kuzum. Birde birşey soracağım. Mesela suyum gelmiş ama ben hissetmedim diyelim. Sancıyla falan belli eder mi kendini, allah korusun hissetmezsem bebeğe birşey olur mu korkusu yaşıyorum. Doktorun kapısında yatsam daha iyi olacakKuzum sanmiyorum bebeğin suyu olduğunu. Aslinda kese alt kisimdan yırtılırsa birden eger ust kisimlardansa az az sızıntı seklinde geliyormuş. Benim son zamanlarda akıntı miktarı arttı günlük ped olmadan imkansiz ve rengi dediğin gibi. İstersen bir tlf ac doktoruna için rahat etsin.
Allahtan benım doktorum fuzuli testler fln hıc ıstemıyor ama baska brans a gıt neler neler ıstıyorlarrHem de nasıl insafsızlar hele de özel sağlık sigortası olunca baya ferman imzalıyoruz tüm fiyatlar sisiriliyor.
Canım bebeğin suyu olsa gelen tutamazsın. O akar sızıntı olsa bile akar. Muhtemelen tuvaletini sende tam boşaltamıyorsun ayağa kalkınca kalan çiş geliyorCanım şu su olayı beni de telaşlandırıyor. Benim akıntım hep vardı ama dün biraz fazlaydı sanki. Nasıl anlayacağız onu?
Bilmiyorum ki kuzum bende akıntı da artış olunca doktorların videolarini izleyip rahatladım sonra kontrolde ilk isim suyu ne durumda demek oldu. Doktor da suyu iyi deyince artik takmadımAnladım kuzum. Birde birşey soracağım. Mesela suyum gelmiş ama ben hissetmedim diyelim. Sancıyla falan belli eder mi kendini, allah korusun hissetmezsem bebeğe birşey olur mu korkusu yaşıyorum. Doktorun kapısında yatsam daha iyi olacak
Allah yardımcın olsun canım. Sağ salim bebeğini kucağına alırsın inşallahGuzel anneler merhaba. Uzuncadir bakamıyorum buraya. Dogum yapmış olanları gördüm çok mutlu oldum, saglikla buyutusnler. Diğer hamişler de saglikla kucaklarina alsınlar inşallahdaha önce yazmıştım buraya cok önceden. Benim plesanta previa totalius teşhisim var 31 ve 35 te ciğer geliştirici vuruldu. Her an bebis gelebilir dedi dr. Normal doğum zaten olamayacaktı, ilk çocuğun sezeryan. Artik doğum diye bahsetmiyor Dr um ameliyat diyor. Riskli bir ameliyat. Kan Bağışı yapacak kişileri bulmamimiz istediler vs. Bayağıdır canim sıkkın doğrusu. Plesanta rahim. Girişini tikamis ve yapışmış. Com kan kaybı olursa rahmi almak zorunda kalabiliriz dediler. Bizde son durum böyle, iyi haberlerinzi almak dileği ile..
Şimdi baktım, tutabiliyorumCanım bebeğin suyu olsa gelen tutamazsın. O akar sızıntı olsa bile akar. Muhtemelen tuvaletini sende tam boşaltamıyorsun ayağa kalkınca kalan çiş geliyorbenim öyle asla tam yapamıyorum bi daha tuvalete gittiğinde tutmayı dene bakalım zaten bebeğin suyu renksiz ve kokusuz hatırladığım kadarıyla 8 yıl geçti
Tabi yinede doktoruna danış... İçin rahat etsin
Amaaa ilk defa duydum ikizde ücretin fazla olduğunu. Muayene de de fazla mı ücretİkiz çocuk doğumu için iki kat ücret almasını biliyorlardedim hocam ikiz çocuk neden 2 katı ücret hazır beni kesmişken ikisini de alın elinize mi yapışacak dedim Ay çok güldü doktor ya
Benimki nst ye sokmayacak o dereceAllahtan benım doktorum fuzuli testler fln hıc ıstemıyor ama baska brans a gıt neler neler ıstıyorlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?