2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba, konusmalarinizi takipteyim favori konumsunuz insallah bebislerinize sagsalim kavusursunuz. Darisi bize olsun ilerleyen aylarda

4. ayda detayli ultrasonu kendi kadin dogum doktorunuz mu yapti yoksa prenataloga mi gittiniz, bu konuda sizlere danismak istedim. Ona gore doktor arastiracagim. Simdiden cok tesekkurler.

Canım bende de hep ayağa kalktığımda oluyor.1 damla beyaz akıntı ile birkaç damla şeffaf renk su oluyor genellikle .yarın doktordan sonra sanada yazarım yine . Bakalım inşallah suyumuz değildir

Canım bende de hep ayağa kalktığımda oluyor.1 damla beyaz akıntı ile birkaç damla şeffaf renk su oluyor genellikle .yarın doktordan sonra sanada yazarım yine . Bakalım inşallah suyumuz değildir
İnşallah canım, bilgilendirirsen sevinirim

Perinatologa kendi doktorum yönlendirdi canım beni

Canım doktoruna güveniyorsan , tecrübeli bir doktorsa ,kullandığı ultrason gelişmiş bir ultrason ise yaptırabilirsin tabi . Ben özelde takip ettiriyorum doktorum tecrübeli ultrasonu da iyi . Benden ayrıntılı ultrason bile istemedi zaten .istese de orada radyoloji uzmanları yapıyordu . Ben yine içim rahat etsin diye araştırma hastanesinde yaptırdım .oradada radyoloji uzmanı bakmıştı . Eğer ikili dörtlü testlerinde bir risk yoksa illa perinatoloğa gitmene gerek yok sanırım

Amin inşallah herkesinki zamanında gelir canım bugün yine biraz yokluyor sıpa dur bakalım hayırlısı

İlk gebeliğimde aynı riskler vardı canım felaket senaryoları gibiydi her olasılık. Hatta bu tarz doğumları araştırma hastanelerinde profesörlere yaptırın diyorlar. Benim eşim de doğuma 5 arkadaşını ayarlanmıştı kan vermeleri için.

Ama bu senaryoların hiç biri gerçekleşmedi sağolsun doktorum hep sakindi ve bana sen bunları düşünme diyordu. Doktorun tutumu çok çol önemli. Spinal Sezaeyen oldum her şey normal gelişti kanamam olmadı. İnşallah senin de öyle olacaktır pozitif düşün gebeliğinin tadını çıkarmaya odaklan

Perinatologta yaptırdık

Perinatologa kendi doktorum yönlendirdi canım beni
Yanitlariniz icin cok tesekkurler

Ben özel hastaneye gidiyorum kadın doğum doktorum radyoloji uzmanına yönlendirdi hastane içinde.

Kendi doktorumun yönlendirdiği perinatoloğa gittim canım ben.

Merhaba benim dr yapmıyordu aynı hastanenin radyoloji doktoru yaptı

Perinatologta yaptırdık
Ben özel hastaneye gidiyorum kadın doğum doktorum radyoloji uzmanına yönlendirdi hastane içinde.
Kendi doktorumun yönlendirdiği perinatoloğa gittim canım ben.
Merhaba benim dr yapmıyordu aynı hastanenin radyoloji doktoru yaptı
Cok tesekkur ederim. Doktorun dedigine gore ilerlemek en iyisi olacak diye anliyorum

Sancım gelirse veya doğum belirtisi olursa anlar mıyım diye merak etmeyin ben mesela sancılarımı kasılma zamanlayıcısıyla takip ettim 5 dkda bir oluyordu sonra 3-4 dkkaya düşünce gittim kasılmalar çıktı. Anlayacağınız belli ediyor yani kendini özellikle kasılmalar çok rahatsız ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…