2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bi ara benimde başıma geldi o ua ilkten bende su sandım ama

Kızlar böyle uyku fili alan var mı. Daha önce kullanan ya da tecrübe etmiş birinden fikir alan ben bi heveslendim ama iş görür mü gereksiz yer mi işgal eder bilemedim. İlk çocuğumda yoktu böyle şeyler ya da ben bilmiyordum

Eklentiler

• Screenshot_20210215_134555_com.android.chrome.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 26
Bilmem kimi çocuk da yüzüne bakmıyo böyle şeylerin şans işi heralde çok istiyosan al yani ben hiç oyuncak tarzı bişey almadım o geldi bak aklıma şimdi

Kızlar günaydın, şu su gelme olayını bir anlatsanız, aydınlansam. Dün suyum mu geldi acaba diye yedim kendimi sarı mı oluyor rengi, nasıl hissettiniz, deneyimli olan anneler
Suyun sızıntı yapması çok sık olan bir şeh değilmiş. Zaten diğer türlü de tutamayacağın şekilde şeffaf geliyor onu anlamamak mümkün değil canım

Bunu genelde fotoğraf falan çekerken kullanıyorlar bence:) hiç sanmam bununla uyuyacaklarını, hem ilk zamanlar tehlikeli gibi de geldi. Biraz büyüyünce sarılıp yatarsa o ayrı bilemem

Kızlar günaydın, şu su gelme olayını bir anlatsanız, aydınlansam. Dün suyum mu geldi acaba diye yedim kendimi sarı mı oluyor rengi, nasıl hissettiniz, deneyimli olan anneler
Canım benim.ilk doğumda suyum geldi ama öyle çok değil sızıntı şeklinde normal tuvalete gitmesem farkedemezdim heralde cisimi yaptım kalktım biseyler akti su renginde bildiğin sonra umursamadım tekrar girdiğimde yine oldu hastaneye gittik suyun var dedi ama sancim çıktı nstde yatış yaptilar o yüzden sabah baktıklarında da su bitmişti

Geçmiş olsun inşallah doğumun güzel geçer korktuğun başına gelmez allah korusun
Ben sancı nasıl bisey hıc bilmiyorum ya ilkinde cekmedim dün akşam hıc uyuyamadim ama sürekli tuvalete gittim belime kasiklarima ağrı girdi sol kasigima ağrı girdi ordan bacağıma bi uyuşma hissi geldi bebekte çok hareketliydi sanci mıydı şimdi bu

Aynen ısrar edecem kuzu ya poposunu dayayınca karnım çok sert oluyor nefesimi kesiyor sanki 10 saniye sonra geçiyor ama insan tedirgin oluyor ister istemez
Evet popo mu ayak mı bilmiom. Nasıl acıtıo sıpa. Hele sabah ilk kez vajinaya bıcak saplanıyor gibi ölüyorum sandım. Eyvah doğuruom heralde dedim tam da kardeşlerimle görüntülü konusuyordum. Ama uzanınca geçti şükür
Ben ım de bugün kontrol snrm benden bu sefer nst ısteyecektır:) ama bızımkı tek, :)
Hadi güzel haberlerle gel inşallah cnm

Bugün bizim de 13.30da kontrolümüz var sezaryen günü netleştir diye düşünüyorum.
Bebeğin hareketleri 2 gündür bayağı az merak ediyorum iyidir inşallah.
Güzel haberlerle gel inşallah cnm
Bugün benim de var canım ama 5 te çok geç ya
Daha erkene yokmuydu canım randevu. güzel haberlerle dön sen de yatış yapim deme Allah korusun.
Bazen çocuk hareket edince altıma kaçıracak gibi oluyorum ya
Oo altlarda kurcalnması yok mu canım yanıo ve altıma kaçıracak gibi oluom valla canım
Bugün bende kontrole gidicem ben her hafta giriyorum nst ye hayırlı haberlerle dönelim hepimiz insallah
Güzel hayırlı haberlerle dön canım.
Kizlar mrhaba smdi beni saglik ocagindan ebemiz aradi 36 haftaniz dolmus hersy yolundami dogumdan 3 4 gun sonra topuk kani alicaz dogum yapinca ara beni mutlaka dedi yani saglik ocagida 2. Kez topuk kani aliyor hbernz ola ey ahali
Evet arkadsım da dedi akşam. Hastane almıs bide saglık ocagında aldılar dedi.

Uykusuz Koala kuzu benimde sürekli süt sızıntısı oluyo hıc bisey yapmadığım halde önceden banyodan çıkınca geliyodu şimdi gece de gelmeye başlamış sabah atletimde leke goruyorum hep göguslere ellemek doğumu tetiklediği için onerilmiyo ama artık uyarilsada sorun olmaz senin icin 38 haftanın icindesin

Geçmiş olsun benimde plasenta previa tanım var ancak bana vmciger geliştirici iğne yapılmadı kan kaybı, anne ölümü, bebek ölümü, rahmin alınması risklerinden banada bahsedildi hem de yüzüme yüzüme
yedek kan bulma konusunu neden size bıraktılar anlamadım. benim baştan beri gittiğim doktor bizi direkt eğitim araştırma hastanesine yönlendirdiler kan stoğu açısından burası yetersiz kalıyor dedi.
Eğitim araştırma hastanesinde ise her gittiğimde farklı doktor oluyor kimisi plasenta previa yi çok riskli vs buluyor kimisi direkt sezeryan olacak zaten vs diye doğal karşılıyor. Kanama filan olmadığı sürece hiç sıkıntı stres yapmayın bence eğer mümkünse siz de üniversite hastanesine gidebilirsiniz ordan fikir alabilirsiniz belki kalbiniz mutmain olur

Kuzum eşim o zaman a geliyor mecbur o saate aldım biraz erken gelirse erken gideriz

Tutabiliyorum çok şükür
Aaa benim yaşadığım buna benziyor canım, ama 10gündür falan böyle.idrar kaçırıyorum sanıyorum hep. Acaba az az geliyor mu suyum? kontrolde azalmış demiyor doktor, normal diyor suyuna. Sağol canım, çarşamba gidince sorayım bakayım
Gözün aydın canım. Sağlıkla gelsin inşallah

Azalmış demiyosa su değildir canım tam o sırada tutmaya çalış tutuyosan idrar tutamazsan su

Aynen ısrar edecem kuzu ya poposunu dayayınca karnım çok sert oluyor nefesimi kesiyor sanki 10 saniye sonra geçiyor ama insan tedirgin oluyor ister istemez
Ayy ben dik asla oturamıyorum resmen orası batıyo eskiden sivriydi ayak çıktı zaten ultrasonda da ayağımı kafasına kaldırıyomuş sıpa şimdi de daha yaygın Bi sertlik sanırım popo dışarı çıkınca sorucam o popo ya da ayaklarada

Ben de oturamıyorum canım çoğu zaman yatar pozisyondayım popo dayayınca nefessiz kalıyor insan semsert oluyor

Canım bana hemşire sordu nasıl bişeydi dedi karnım taş gibi oluyor ardından adet sancısı gibi sancı çekiyorum dedim hmmm evet dedi bağladı nstye sancı çıktı bir de dinlenmeyle geçmiyor gerçek sancı

Benim sabaha kadar sürdü nerdeyse bilmiyorum şancı mıydı sürekli döndüm durdum kalktım gezdim evin içinde fayda etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…