Bi ara benimde başıma geldi o uaCanım bebeğin suyu olsa gelen tutamazsın. O akar sızıntı olsa bile akar. Muhtemelen tuvaletini sende tam boşaltamıyorsun ayağa kalkınca kalan çiş geliyorbenim öyle asla tam yapamıyorum bi daha tuvalete gittiğinde tutmayı dene bakalım zaten bebeğin suyu renksiz ve kokusuz hatırladığım kadarıyla 8 yıl geçti
Tabi yinede doktoruna danış... İçin rahat etsin
BilmemKızlar böyle uyku fili alan var mı. Daha önce kullanan ya da tecrübe etmiş birinden fikir alanben bi heveslendim ama iş görür mü gereksiz yer mi işgal eder bilemedim. İlk çocuğumda yoktu böyle şeyler ya da ben bilmiyordum
Suyun sızıntı yapması çok sık olan bir şeh değilmiş. Zaten diğer türlü de tutamayacağın şekilde şeffaf geliyor onu anlamamak mümkün değil canımKızlar günaydın, şu su gelme olayını bir anlatsanız, aydınlansam. Dün suyum mu geldi acaba diye yedim kendimisarı mı oluyor rengi, nasıl hissettiniz, deneyimli olan anneler
Bunu genelde fotoğraf falan çekerken kullanıyorlar bence:) hiç sanmam bununla uyuyacaklarını, hem ilk zamanlar tehlikeli gibi de geldi. Biraz büyüyünce sarılıp yatarsa o ayrı bilememKızlar böyle uyku fili alan var mı. Daha önce kullanan ya da tecrübe etmiş birinden fikir alanben bi heveslendim ama iş görür mü gereksiz yer mi işgal eder bilemedim. İlk çocuğumda yoktu böyle şeyler ya da ben bilmiyordum
AA ne olacak peki canım doğumun da yaklaştıBenim doktor yok ayağını kırmış bosuna gittim artık hafta ici birgün şehir hastanesine gidicem
Canım benim.ilk doğumda suyum geldi ama öyle çok değil sızıntı şeklinde normal tuvalete gitmesem farkedemezdim heralde cisimi yaptım kalktım biseyler akti su renginde bildiğin sonra umursamadım tekrar girdiğimde yine oldu hastaneye gittik suyun var dedi ama sancim çıktı nstde yatış yaptilar o yüzden sabah baktıklarında da su bitmiştiKızlar günaydın, şu su gelme olayını bir anlatsanız, aydınlansam. Dün suyum mu geldi acaba diye yedim kendimisarı mı oluyor rengi, nasıl hissettiniz, deneyimli olan anneler
Geçmiş olsun inşallah doğumun güzel geçer korktuğun başına gelmez allah korusunGuzel anneler merhaba. Uzuncadir bakamıyorum buraya. Dogum yapmış olanları gördüm çok mutlu oldum, saglikla buyutusnler. Diğer hamişler de saglikla kucaklarina alsınlar inşallahdaha önce yazmıştım buraya cok önceden. Benim plesanta previa totalius teşhisim var 31 ve 35 te ciğer geliştirici vuruldu. Her an bebis gelebilir dedi dr. Normal doğum zaten olamayacaktı, ilk çocuğun sezeryan. Artik doğum diye bahsetmiyor Dr um ameliyat diyor. Riskli bir ameliyat. Kan Bağışı yapacak kişileri bulmamimiz istediler vs. Bayağıdır canim sıkkın doğrusu. Plesanta rahim. Girişini tikamis ve yapışmış. Com kan kaybı olursa rahmi almak zorunda kalabiliriz dediler. Bizde son durum böyle, iyi haberlerinzi almak dileği ile..
Ben sancı nasıl bisey hıc bilmiyorum ya ilkinde cekmedim dün akşam hıc uyuyamadim ama sürekli tuvalete gittim belime kasiklarima ağrı girdi sol kasigima ağrı girdi ordan bacağıma bi uyuşma hissi geldi bebekte çok hareketliydi sanci mıydı şimdi buSancım gelirse veya doğum belirtisi olursa anlar mıyım diye merak etmeyin ben mesela sancılarımı kasılma zamanlayıcısıyla takip ettim 5 dkda bir oluyordu sonra 3-4 dkkaya düşünce gittim kasılmalar çıktı. Anlayacağınız belli ediyor yani kendini özellikle kasılmalar çok rahatsız ediyor
Evet popo mu ayak mı bilmiom. Nasıl acıtıo sıpa. Hele sabah ilk kez vajinaya bıcak saplanıyor gibi ölüyorum sandım. Eyvah doğuruom heralde dedim tam da kardeşlerimle görüntülü konusuyordum. Ama uzanınca geçti şükürAynen ısrar edecem kuzu ya poposunu dayayınca karnım çok sert oluyor nefesimi kesiyor sanki 10 saniye sonra geçiyor ama insan tedirgin oluyor ister istemez
Hadi güzel haberlerle gel inşallah cnmBen ım de bugün kontrol snrm benden bu sefer nst ısteyecektır:) ama bızımkı tek, :)
Gü-nay-dın!
Güzel bir hafta olsun inşallahbu ctesi kontrolüm var, çalışamaz raporu alacağım artık mecburi :)
İstanbul'da kar çok güzel yağıyor pamuk gibi
o değil de bu gidişte doğumdan sonra yalnız kalacağız galiba eşimle ben de. annem korona, kayınvalidem de gelmese de olurufaktan "gerçekten bebeğimiz oluyor galiba" modunda endişelenmeye başlıyorum sanırım
Güzel haberlerle gel inşallah cnmBugün bizim de 13.30da kontrolümüz var sezaryen günü netleştir diye düşünüyorum.
Bebeğin hareketleri 2 gündür bayağı az merak ediyorum iyidir inşallah.
Daha erkene yokmuydu canım randevu. güzel haberlerle dön sen de yatış yapim deme Allah korusun.Bugün benim de var canım ama 5 te çok geç ya
Oo altlarda kurcalnması yok mu canım yanıo ve altıma kaçıracak gibi oluom valla canımBazen çocuk hareket edince altıma kaçıracak gibi oluyorum ya
Güzel hayırlı haberlerle dön canım.Bugün bende kontrole gidicem ben her hafta giriyorum nst ye hayırlı haberlerle dönelim hepimiz insallah
Evet arkadsım da dedi akşam. Hastane almıs bide saglık ocagında aldılar dedi.Kizlar mrhaba smdi beni saglik ocagindan ebemiz aradi 36 haftaniz dolmus hersy yolundami dogumdan 3 4 gun sonra topuk kani alicaz dogum yapinca ara beni mutlaka dedi yani saglik ocagida 2. Kez topuk kani aliyor hbernz ola ey ahali
Geçmiş olsun benimde plasenta previa tanım varGuzel anneler merhaba. Uzuncadir bakamıyorum buraya. Dogum yapmış olanları gördüm çok mutlu oldum, saglikla buyutusnler. Diğer hamişler de saglikla kucaklarina alsınlar inşallahdaha önce yazmıştım buraya cok önceden. Benim plesanta previa totalius teşhisim var 31 ve 35 te ciğer geliştirici vuruldu. Her an bebis gelebilir dedi dr. Normal doğum zaten olamayacaktı, ilk çocuğun sezeryan. Artik doğum diye bahsetmiyor Dr um ameliyat diyor. Riskli bir ameliyat. Kan Bağışı yapacak kişileri bulmamimiz istediler vs. Bayağıdır canim sıkkın doğrusu. Plesanta rahim. Girişini tikamis ve yapışmış. Com kan kaybı olursa rahmi almak zorunda kalabiliriz dediler. Bizde son durum böyle, iyi haberlerinzi almak dileği ile..
Gözün aydın bebişim sağlıkla gelsin meteSelams ben cıktım cok sukur bebık iyimiş :) günümüzü de 9 mart olarak belırledi :) Nst deyım sonra kan ıdrar vercem :) ama nst snrm duzgun gıdıo sancı yok 22 felan goruyorum :) haftalık kontrole döndük artık
Kuzum eşim o zaman a geliyor mecbur o saate aldım biraz erken gelirse erken giderizEvet popo mu ayak mı bilmiom. Nasıl acıtıo sıpa. Hele sabah ilk kez vajinaya bıcak saplanıyor gibi ölüyorum sandım. Eyvah doğuruom heralde dedim tam da kardeşlerimle görüntülü konusuyordum. Ama uzanınca geçti şükür
Hadi güzel haberlerle gel inşallah cnm
Güzel haberlerle gel inşallah cnm
Daha erkene yokmuydu canım randevu. güzel haberlerle dön sen de yatış yapim deme Allah korusun.
Oo altlarda kurcalnması yok mu canım yanıo ve altıma kaçıracak gibi oluom valla canım
Güzel hayırlı haberlerle dön canım.
Evet arkadsım da dedi akşam. Hastane almıs bide saglık ocagında aldılar dedi.
Tutabiliyorum çok şükürSuyun sızıntı yapması çok sık olan bir şeh değilmiş. Zaten diğer türlü de tutamayacağın şekilde şeffaf geliyor onu anlamamak mümkün değil canım
Bunu genelde fotoğraf falan çekerken kullanıyorlar bence:) hiç sanmam bununla uyuyacaklarını, hem ilk zamanlar tehlikeli gibi de geldi. Biraz büyüyünce sarılıp yatarsa o ayrı bilemem
Aaa benim yaşadığım buna benziyor canım, ama 10gündür falan böyle.idrar kaçırıyorum sanıyorum hep. Acaba az az geliyor mu suyum?Canım benim.ilk doğumda suyum geldi ama öyle çok değil sızıntı şeklinde normal tuvalete gitmesem farkedemezdim heralde cisimi yaptım kalktım biseyler akti su renginde bildiğin sonra umursamadım tekrar girdiğimde yine oldu hastaneye gittik suyun var dedi ama sancim çıktı nstde yatış yaptilar o yüzden sabah baktıklarında da su bitmişti
Geçmiş olsun inşallah doğumun güzel geçer korktuğun başına gelmez allah korusun
Ben sancı nasıl bisey hıc bilmiyorum ya ilkinde cekmedim dün akşam hıc uyuyamadim ama sürekli tuvalete gittim belime kasiklarima ağrı girdi sol kasigima ağrı girdi ordan bacağıma bi uyuşma hissi geldi bebekte çok hareketliydi sanci mıydı şimdi bu
Gözün aydın canım. Sağlıkla gelsin inşallahSelams ben cıktım cok sukur bebık iyimiş :) günümüzü de 9 mart olarak belırledi :) Nst deyım sonra kan ıdrar vercem :) ama nst snrm duzgun gıdıo sancı yok 22 felan goruyorum :) haftalık kontrole döndük artık
Azalmış demiyosa su değildir canım tam o sırada tutmaya çalış tutuyosan idrar tutamazsan suTutabiliyorum çok şükür
Aaa benim yaşadığım buna benziyor canım, ama 10gündür falan böyle.idrar kaçırıyorum sanıyorum hep. Acaba az az geliyor mu suyum?kontrolde azalmış demiyor doktor, normal diyor suyuna. Sağol canım, çarşamba gidince sorayım bakayım
Gözün aydın canım. Sağlıkla gelsin inşallah
Ayy ben dik asla oturamıyorum resmen orası batıyoAynen ısrar edecem kuzu ya poposunu dayayınca karnım çok sert oluyor nefesimi kesiyor sanki 10 saniye sonra geçiyor ama insan tedirgin oluyor ister istemez
Ben de oturamıyorum canım çoğu zaman yatar pozisyondayım popo dayayınca nefessiz kalıyor insan semsert oluyorAyy ben dik asla oturamıyorum resmen orası batıyoeskiden sivriydi ayak çıktı zaten ultrasonda da ayağımı kafasına kaldırıyomuş sıpa şimdi de daha yaygın Bi sertlik sanırım popo dışarı çıkınca sorucam o popo ya da ayaklarada
Canım bana hemşire sordu nasıl bişeydi dedi karnım taş gibi oluyor ardından adet sancısı gibi sancı çekiyorum dedim hmmm evet dedi bağladı nstye sancı çıktı bir de dinlenmeyle geçmiyor gerçek sancıCanım benim.ilk doğumda suyum geldi ama öyle çok değil sızıntı şeklinde normal tuvalete gitmesem farkedemezdim heralde cisimi yaptım kalktım biseyler akti su renginde bildiğin sonra umursamadım tekrar girdiğimde yine oldu hastaneye gittik suyun var dedi ama sancim çıktı nstde yatış yaptilar o yüzden sabah baktıklarında da su bitmişti
Geçmiş olsun inşallah doğumun güzel geçer korktuğun başına gelmez allah korusun
Ben sancı nasıl bisey hıc bilmiyorum ya ilkinde cekmedim dün akşam hıc uyuyamadim ama sürekli tuvalete gittim belime kasiklarima ağrı girdi sol kasigima ağrı girdi ordan bacağıma bi uyuşma hissi geldi bebekte çok hareketliydi sanci mıydı şimdi bu
Benim sabaha kadar sürdü nerdeyse bilmiyorum şancı mıydı sürekli döndüm durdum kalktım gezdim evin içinde fayda etmediCanım bana hemşire sordu nasıl bişeydi dedi karnım taş gibi oluyor ardından adet sancısı gibi sancı çekiyorum dedim hmmm evet dedi bağladı nstye sancı çıktı bir de dinlenmeyle geçmiyor gerçek sancı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?