2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bana niye bu ölçüler geri gibi gelmiyor yaa bebek olmuş 50 cm daha napsın

Kiz son durumum henuz doktor gelmedi ama bende ki odem arşı aşti inanilmaz serum takiliyo ama idrar cikisi cok cok az yuruyemiyorum sisten. Bakalim nolacak. Hissettigim hissetmedigim sancilarim cikiyor
Doktor ne zaman gelecek ki acaba kıyamam ya Allah kolaylık versin gerçekten
Cok sukur hersey iyi canım saglıkla kavuşun insallah
Amiin canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah

Oy masallah minik kiza annesi
Doktor ne zaman gelecek ki acaba kıyamam ya Allah kolaylık versin gerçekten

Amiin canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
Ah bilsem

Bana niye bu ölçüler geri gibi gelmiyor yaa bebek olmuş 50 cm daha napsın
Bizim baş ölçümüz 4 hafta geri çıkıyor kuzum o ölçü genel tüm ölçülere yansıyor ufak tefek gerilikler diğer ölçümlerde de var. Bunlar totale 10 gün olarak yansıyor.
Maşallah boyu bize de gayet iyi geldi kilosuda genele göre azmış ama sınırın altında değilmiş. Bu hafta herşey daha iyi çıktı

Olabilir canım sıcak suda etkiliyo kontrolün güzel geçmiş gözün aydın

Kızlar eşim erken geldi hastaneye erken gittik baktı doktor her şey yolunda dedi rahim ağzı kapalı suyu iyi dedi dedim hocam nst haftaya yaparız şuan sıkıntı yok dedi hocam dedim belim ağrıyor kasılmalarım oluyor kasıkta sancı oluyor ekrana baktı yemezler dedi bu kadar şikayetin olsa tabi ben abarttım nst alsın diye rahimde az da olsa kısalma olur dedi haftaya pazartesi gel bağlıcam o zaman dedi benim kız çıtırık zaten 1850 gram oğlan 2050 gram dedi. Farkı takip edecez dedi yine rahim ağzından değil de farktan erken alma durumu olabilir dedi. Bu arada Nst filan diyorum da muayene de bile arka üstü yattım kötü oldum

Hahaha yediremedin yani doktora demekki sorun yok bağlamiyo canım boşver o zaman

Ayy lütfen öyle bişy çıkmasın bi de onla uğraşmayalım yaa. Ama bilgilendirdiğin için tenkyuuuu

Kılosu da boyu da gayet ıyı bence

Gözün aydın cnmmm :) aman bosver nst guzel bıse degıl zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…