2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gözünaydın kuzum maşallah
Kuzum eşim o zaman a geliyor mecbur o saate aldım biraz erken gelirse erken gideriz
Ha evet müdür yardımcısı demiştin sanki. Neyse cano geç olsun da güzel haberlerle gel.

Benim bir yana toplanıyor iyice kasılıyor nefessiz bırakıyor 10 saniyede oluyor

Ben sipariş ettim daha gelmedi ama çok güzel bence en kötü odasında dekor olur diye aldım

9 Mart kaç haftalık oluyorsun canım şafak sayma vakti geldi desene

Benim sabaha kadar sürdü nerdeyse bilmiyorum şancı mıydı sürekli döndüm durdum kalktım gezdim evin içinde fayda etmedi
Böyle durumlarda dakika tut. Özellikle karnının sertleşmesine bak 5 dakika da bir sertleşiyorsa doktora git benim sancı 50lerde çıktı zaten 50ye yükselince adet sancım oluyordu zorlanıyordum geçince hemen 7-8 lere düşüyordu ekranda

Benim bir yana toplanıyor iyice kasılıyor nefessiz bırakıyor 10 saniyede oluyor
Kasılmayı şöyle ayırt edebilirsin canım kasılma sırasında karnının her tarafı sertleşir, karnın sertleşirse her tarafına dokun bi tarafı sert bir tarafı yumuşaksa çocuk toplanmıştır ama sertlik her tarafında varsa bil ki kasılmadır. Bir de ben başka bi şekilde de ayırt ediyorum boynuma kadar bir kasılma hissediyorum sanki kan akımım yavaşlıyor benide kasıyor beynime kadar vuruyor biliyorum ki kasılma oluyor o zaman

Benimki ikiz olunca iki tarafta taş gibi oluyor bence kasılma benimki çünkü ben de o an kalkamıyorum kalıyorum öylece geçmesini bekliyorum

Anladım canım bugün tekrar ederse gitcektim zaten kontrol ediyim kaç dakkada olcak

Benimki ikiz olunca iki tarafta taş gibi oluyor bence kasılma benimki çünkü ben de o an kalkamıyorum kalıyorum öylece geçmesini bekliyorum
Ay doğru unuttum ben aynen kasılma sırasında yürümen bile zorlaşıyor. Ama kasılma çok sıkıntı değil önemli olan sancı olması açılmayı tetikleyen sancı. Benim o kadar çok kasılmam vardı ki ama 1 cm bile açılmamış ben kesin açılma olmuştur diye düşünüyordum

Anladım canım gün gün şikayetler artıyor bakalım

Ben aldım bi heves artık en kötü büyüyünce üstüne çıkar dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…