2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok güzel anlatmışsın canım teşekkürler. Dikkate alacağım söylediklerini. Benim kasılma değilde bebek toplanıyormuş, onu anladım söylediklerinden

Arkadaşlar benim bir izin durumu vardı belki hatırlarsınız. 12 Şubatta 35 haftalıkken izne çıkmış görünüyorum. Geri dönüşüm ne zaman olacak şimdi benim

Eklentiler

• 20210215_151033.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 31
Aynen bende o sekilde 22 haftadan beri hatta ultrosonda ilk gordugumzde rahimde bi yumru cikiyordu ilk doktor kist sanmisti kaslma ilk oldugunda ama snra kayboldu tekrar edince kasilma.oldugu anlasilmisti smdi iyice artti bende beynime dogru basinc hissediyorm kasilma aninda kimildayamiyorm bile ebe oyle olunca derim derin nefes al ver dedi oyle yapiyorm

12 şubattan itibaren 16 hafta sayacakskn canım
Izne ayrıldığımız gunden itibaten mi 16 hafta sayıyoruz canım ben 32 de çalışamaz aldım sezeryan olacagi icin 2 hafta once dogacak nasipse benim dogum sonrasi iznim bu durumda 8 hafta mi 10 hafta mi

Ayyy

Izne ayrıldığımız gunden itibaten mi 16 hafta sayıyoruz canım ben 32 de çalışamaz aldım sezeryan olacagi icin 2 hafta once dogacak nasipse benim dogum sonrasi iznim bu durumda 8 hafta mi 10 hafta mi
İzne ayrıldığında itibaren sayacakskn canım aktarılıyor erken doğum vs olursa

12 şubattan itibaren 16 hafta sayacakskn canım
Canım sen biliyosun bu işleri beni de bi aydınlat şimdi benim 32-37 arası çalışabilir raporum var 3 martta da çalışamaz raporu alıcam. Ayrıca da doğum nasipse 12 Mart görünüyor yani 38.haftada . Kaç hafta doğum sonrasına aktarabiliyorum?

İzne ayrildiktan sonra 16 hafta canim ne zaman ayrilirsan ayril farketmiyor

Kontrolden geldik, nst güzel çıktı bir sorun yok sancı 20lerde yok gibi birsey Kızım gayet iyi.10 geride(buna alıştık) 2825 gr 50 cm olmuş. 9 gün önce kontrole gitmiştik 340gr kadar almış.
Dönmüş sıpa ama nereye? Yine yanlış yere dönmüş tarif edemeyeceğim ama garip bir şekilde duruyor kafa yukarda hâlâ

Sezaryen tarihi için 39. Hafta demişti netleriz diye düşünmüştüm ama haftaya netleriz dedi 1 hafta daha bakalım dönmezse konuşalım dedi. Ağrın kanama ve su gelirse hiç bekleme gel dedi.

Göğüslerdeki acıyı ağrıyı sıvı gelmesini sordum normal olduğunu yine olabileceğini söyledi ve krem kullanabilirmişim.

Melekkkeren Fiyat sormayı ben de unuttum Refakatçi olayını sordum 1 kişi dedi. Ziyaretçi içinde minimum kişi dedi. Annelerimiz dedim o kadar olur dedi.

Cok sukur hersey iyi canım saglıkla kavuşun insallah

Aynı saatte girmişiz
Anladım kuzucum. Ben de dün banyo yapmıştım ondan sonra ağrıdı ve acıdı sabahta sızıntı gördüm bu defa beni de o tetiklemis olabilir uzun kaldım banyoda çünkü.
Maşallah ve gün belirlenmiş hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…