2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızının iyi olmasına çok sevindimm canım bizimkilerin dönmeye pek niyeti yok sevdiler pozisyonlarını maşallah boylu kız olacak ziyaretçi için 1 kişi mi dedi ben yanlış anlamışım demekki canımm şimdi seçim yapmak gerekecek

Şanssızlık olmus 39. Haftadasın doktorun kimi önerdi olası bir şey olursa
Ben doğumu şehir hastanesinde düşünüyordum zaten canım şehir hastanesinede başından beri gidiyordum burası bana yakındı her hafta kontrole çağırıyordu nst ye sokuyordu icim daha rahat oluyodu ekstraydı yani burası iyilesene kadar büyük ihtimal dogum olur 20 gun yokmus

O zaman sikinti yok canim

Masallah canim herşeyin guzel belki döner sana normal dogum nasip.olur . Kilosu da demekki 3 kg civarı olacak ultrasondaki yanılma payını düşününce
Sanırım öyle olacak canım doktorum da normal haftasında doğum olursa 3 kiloyu görebilir demişti hayırlısı olsun inşallah. Çok heyecanlanıyorum doğum yaklaştıkça. Sağlıkla kavuşalım hepimiz.
Teşekkür ederim kuzum Aslında eşim de ben de minyon tipli kişileriz ama bakalım abim uzun boylu genlerde az birşey var benzer belki
Aynen sevdiler herhalde gerçi benimki dönmüş ama yanlış yöne dönmüş hâlâ ters ve bi garip duruyor
Malesef 1 kişi dedi refakatçi için ve ben eşim adına üzülerek annemi seçeceğim. Acaba diyorum doğum zamanı gelince bir esneklik sağlarlar mı

Benzeyebilir kuzum yeğenimi annesi bana benzetiyor sağlıklı olsunlar da ben de doğum zamanında esneklik göstermeleri konusunda ümitvarım eşim kalmak isteyecektir benim de bırakmak istemiyor ama bakalım annem ne diyecek hangisi daha iyi olacak bilmiyorum hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…