2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkinin az daha aklı eriyor 8 yaşında ama neticede çocuk birkaç hafta önce arkadaşım 2 aylık bebeğini kucağına almak istedi verdim verdiğim gibi itti vazgeçtim diye muhtemelen benim oğlumda bebekten çok benimle ilgilenecek. Aramızdan çıksaydı da sana rahat rahat sarılsaydım diyip duruyor

Yaa demek esnek davranabiliyorlar canım çok sevindim

Yaa kıyamam ne güzel bi anneye düşkünlük bu inşallah doğduktan sonra sıkıntı yaşamazsınız

Yaa evde kardeş beklemek de çok heyecanlıı ben 9 yaşındaydım annem kucağında kardeşimle gelmişti sevinçten çılgına dönmüştüm resmen tatlı anılarr bunlar size de en güzelinden nasip olsun

Çocuklarda bebek merakından çok anneye düşkünlük oluyor sanırım. Anneleri yatıyor ve rahatsız olarak görünce demekki kıyamam ya ne tatlı hepsi büyük nimet verene sonsuz şükürr

Eşim bakacak canım başka kimseye güvenemem annem yanımda kalcak yoksa oda olurdu
Eşin bakacaksa sorun olmaz bence inşallah tez vakitte eve dönersin oğlun da çok huzursuzlanmadan
Bence çok güzel bir karışlama olacak kardeş sevgisi başka olur eminim ki ama anneye olan ilgi hep daha ön planda olur o da istisnasız
Aramızdan çıksaydı da sana rahat rahat sarılsaydım diyip duruyor
Çok güldüm ya
Yaa demek esnek davranabiliyorlar canım çok sevindim
Aynen canım

Çocuklarda bebek merakından çok anneye düşkünlük oluyor sanırım. Anneleri yatıyor ve rahatsız olarak görünce demekki kıyamam ya ne tatlı hepsi büyük nimet verene sonsuz şükürr
Evet evet öyle oluyor. Sonra evde kardeşine alışınca o benim bebeğim diyip bir dönem kimseye sevdirmemişti Allah herkese nasip etsin

Benim bebegin hic aşağıya inmeye niyeti yok kızlar sizler de nasil göbeğinin üzerinde sürekli ? 38. Haftadayım bu hafta
Benim midemi tarafım iyice boşaldı belli aşağıya indiği aynadan fark ediliyor zaten dün de doktor rahmime doğru tuttu ultrasonu başı ordaydı

Kızlar bende aynı sancılarla geldim yatışım yapıldı akciğer geliştirici iğne yapacaklar sabaha kadar takip edip sezeryana alabiliriz dedi doktor duanızı esirgemeyin nolur
Sağ salim sıkıntısız geçer inşallah
Nst de çıkıyor mu sancı

Benim şimdi aklıma takıldı acaba bana neden ciğer geliştirici vurmadılar dün
Özeldeki doktorum vurmuştu devlet vurmuyor mu ki

Inşallah canım benim
ilknurrr22 canım su içme durumun yine aynı mı senin de?
Ne acıdan kuzu aynı hep çok içiyodum hala aynı içiyorum

Inşallah canım benim

Ne acıdan kuzu aynı hep çok içiyodum hala aynı içiyorum
Hala aynı mı onu sordum. Ya ben azaltayım dedim ama yok en az azalttıgım 3.5 litre. Netten baktım şeker falan dio korktum valla. Sen de çok içiom demiştin ondan sordum hala aynı mı çok mu içion die.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…