- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Aynen benim de bir yeğenim biraz bana benziyorBenzeyebilir kuzum yeğenimi annesi bana benzetiyorsağlıklı olsunlar da ben de doğum zamanında esneklik göstermeleri konusunda ümitvarım eşim kalmak isteyecektir benim de bırakmak istemiyor ama bakalım annem ne diyecek hangisi daha iyi olacak bilmiyorum hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Dayanabildigi kadar dursunlar dedi canim ama oyle sistim ki inanilmaz bilmiyorum nolacak yuruyemiyorum bileSeni bekletiyorlar mı canım daha haber yok mu
Calisamaz aldiktan itibaren 16 hafta canimBen 2 martta ayrılıcam canım 32-37 arası çalışabilir almıştım o da ara tatile denk geldi 2 haftası kafam karıştı
Kac haftaliksin canim acilma var miKızlar bende aynı sancılarla geldim yatışım yapıldı akciğer geliştirici iğne yapacaklar sabaha kadar takip edip sezeryana alabiliriz dedi doktor duanızı esirgemeyin nolur
Kuzenim hep kustu ve safra kesesinde polip var yaa olabilir herAyy lütfen öyle bişy çıkmasın bi de onla uğraşmayalım yaa. Ama bilgilendirdiğin için tenkyuuuu
Allah yardımcın olsun canımKızlar bende aynı sancılarla geldim yatışım yapıldı akciğer geliştirici iğne yapacaklar sabaha kadar takip edip sezeryana alabiliriz dedi doktor duanızı esirgemeyin nolur
Rabbim yardımcın olsun canımKızlar bende aynı sancılarla geldim yatışım yapıldı akciğer geliştirici iğne yapacaklar sabaha kadar takip edip sezeryana alabiliriz dedi doktor duanızı esirgemeyin nolur
Canim başınız sagolsun Allah sizlere sabır versin, mekani cennet olsun inşallahKoronadan babamı kaybettim.. İstanbuldaym, cenazeye gidemiyorum.. Elim kolum bağlı..
Kac haftalıktin? Cok geçmiş olsun, en azından ciğer geliştirici iğne olacaksin insallah sag salim kucağına alirsin.Kızlar bende aynı sancılarla geldim yatışım yapıldı akciğer geliştirici iğne yapacaklar sabaha kadar takip edip sezeryana alabiliriz dedi doktor duanızı esirgemeyin nolur
Benim doğum yapacağım hastanede refakatçi 1 kişi ama girip çıkacak 1 kişiye izin veriyoruz dediAynen benim de bir yeğenim biraz bana benziyor
Sanki refakatçi 1 kişi diyor ama o gün refakatci harici kişide kalmak isterse olmaz 1 kişi kalacak demezler gibi geliyor hiç bilemedim ya. Çok istiyordum annemle eşimi yanımda. Dediğin gibi hayırlısı olsun bakalım inşallah bir arkadaşım doğum yapmıştı medarda bir ona sorayım nasıl olmuş kalma olayı
Geçmiş olsun kaç haftaliksin inşallah bi sorun cikmazKızlar bende aynı sancılarla geldim yatışım yapıldı akciğer geliştirici iğne yapacaklar sabaha kadar takip edip sezeryana alabiliriz dedi doktor duanızı esirgemeyin nolur
Anladım canım senin içinde zor sizin için en iyi nasıl olcaksa öyle olsun insallahDayanabildigi kadar dursunlar dedi canim ama oyle sistim ki inanilmaz bilmiyorum nolacak yuruyemiyorum bile
Calisamaz aldiktan itibaren 16 hafta canim
Geçmiş olsun canım kaç haftalık tı senin bebekKızlar bende aynı sancılarla geldim yatışım yapıldı akciğer geliştirici iğne yapacaklar sabaha kadar takip edip sezeryana alabiliriz dedi doktor duanızı esirgemeyin nolur
Yaa ne güzel bir abimle aramda 9 yaş diğeri ile 12 yaş var abilerim aşırı heyecanlanmışlar okula gidememişler o gün hastanede beni beklemişler annem çok güzel anlardı diyor sizin de tatlı bir hikayeniz olsun inşallahBenim doğum yapacağım hastanede refakatçi 1 kişi ama girip çıkacak 1 kişiye izin veriyoruz dedi. Bende birkaç gün kaldım girip çıkmaya izin veriyorlar gördüm yani. Özel ise girebilir anne harici eş ya da kardeş gece kalamasa bile.
Ben taburcu olduğum gün oğlumun hastanede bebeği görmesini istiyorum8 yaşında ve çok heyecanlı
Allah yardımcın olsun inşallahKızlar bende aynı sancılarla geldim yatışım yapıldı akciğer geliştirici iğne yapacaklar sabaha kadar takip edip sezeryana alabiliriz dedi doktor duanızı esirgemeyin nolur
Benim oğlanda tutturdu ben senle hastanede kalcam diye yaa aklım cikiyo evde gece kalkıp evden çıkar felan diyeYaa ne güzel bir abimle aramda 9 yaş diğeri ile 12 yaş var abilerim aşırı heyecanlanmışlar okula gidememişler o gün hastanede beni beklemişler annem çok güzel anlardı diyor sizin de tatlı bir hikayeniz olsun inşallahözel hastane, sanırım bizde de öyle olacak az önce doğum yapacağım hastanede yeni doğum yapan arkadaşıma sordum ona da 1 kişi demişler ama eşi ve annesi yanında kalmış kimse birşey dememiş Melekkkeren sana da duyurayım bu haberi inşallah bizim de öyle olur
Ne güzel hatıra olmuşYaa ne güzel bir abimle aramda 9 yaş diğeri ile 12 yaş var abilerim aşırı heyecanlanmışlar okula gidememişler o gün hastanede beni beklemişler annem çok güzel anlardı diyor sizin de tatlı bir hikayeniz olsun inşallahözel hastane, sanırım bizde de öyle olacak az önce doğum yapacağım hastanede yeni doğum yapan arkadaşıma sordum ona da 1 kişi demişler ama eşi ve annesi yanında kalmış kimse birşey dememiş Melekkkeren sana da duyurayım bu haberi inşallah bizim de öyle olur
Allah korusun. Evde yalnız olmayacak sonuçta yanında kim kalacaksa tembihlemekte fayda var. Benim ki de bende gelicem diyordu ama büyük anlatınca anladı.Benim oğlanda tutturdu ben senle hastanede kalcam diye yaa aklım cikiyo evde gece kalkıp evden çıkar felan diye
Eşim kalcak kvde bizde kalirlar dedi yok dedim yemeklerini yesinler eve geçsinler orda kalabalikta daha.cok gözden kacar o onun yanında diye bakmaz oburu onun yanında der hem bizim evde camlarda çocuk kilidi felan var için rahat o yuzdenAllah korusun. Evde yalnız olmayacak sonuçta yanında kim kalacaksa tembihlemekte fayda var. Benim ki de bende gelicem diyordu ama büyük anlatınca anladı.
Allah korusun aklına kötü kötü getirme güzelce göz kulak olsun bakacak kişiBenim oğlanda tutturdu ben senle hastanede kalcam diye yaa aklım cikiyo evde gece kalkıp evden çıkar felan diye
Hadi yaaNe güzel hatıra olmuş... Benim kardeşimle yaş farkım 6 annem gezmeye gitti sanmıştım kimse bebek gelecek dememişti çünkü bende ilk heyecanını kameraya kaydetmek istiyorum. Hastanede olmassa evde artık
Eşim bakacak canım başka kimseye güvenemem annem yanımda kalcak yoksa oda olurduAllah korusun aklına kötü kötü getirme güzelce göz kulak olsun bakacak kişi
Hadi yaaYeğenim 5 yaşında abi oldu biz de hastanede odaya girince videosunu çekelim demistik bebeğe baktı ay ne tatlı dedi ama sonra direk annesine gitti bebeğe bakması 10 sn falan sürdü annesiyle daha çok ilgilendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?