2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen benim de bir yeğenim biraz bana benziyor
Sanki refakatçi 1 kişi diyor ama o gün refakatci harici kişide kalmak isterse olmaz 1 kişi kalacak demezler gibi geliyor hiç bilemedim ya. Çok istiyordum annemle eşimi yanımda. Dediğin gibi hayırlısı olsun bakalım inşallah bir arkadaşım doğum yapmıştı medarda bir ona sorayım nasıl olmuş kalma olayı

Kızlar bende aynı sancılarla geldim yatışım yapıldı akciğer geliştirici iğne yapacaklar sabaha kadar takip edip sezeryana alabiliriz dedi doktor duanızı esirgemeyin nolur
Kac haftalıktin? Cok geçmiş olsun, en azından ciğer geliştirici iğne olacaksin insallah sag salim kucağına alirsin.

Benim doğum yapacağım hastanede refakatçi 1 kişi ama girip çıkacak 1 kişiye izin veriyoruz dedi . Bende birkaç gün kaldım girip çıkmaya izin veriyorlar gördüm yani. Özel ise girebilir anne harici eş ya da kardeş gece kalamasa bile.
Ben taburcu olduğum gün oğlumun hastanede bebeği görmesini istiyorum 8 yaşında ve çok heyecanlı

Kızlar bende aynı sancılarla geldim yatışım yapıldı akciğer geliştirici iğne yapacaklar sabaha kadar takip edip sezeryana alabiliriz dedi doktor duanızı esirgemeyin nolur
Geçmiş olsun kaç haftaliksin inşallah bi sorun cikmaz
Dayanabildigi kadar dursunlar dedi canim ama oyle sistim ki inanilmaz bilmiyorum nolacak yuruyemiyorum bile

Calisamaz aldiktan itibaren 16 hafta canim
Anladım canım senin içinde zor sizin için en iyi nasıl olcaksa öyle olsun insallah

Yaa ne güzel bir abimle aramda 9 yaş diğeri ile 12 yaş var abilerim aşırı heyecanlanmışlar okula gidememişler o gün hastanede beni beklemişler annem çok güzel anlardı diyor sizin de tatlı bir hikayeniz olsun inşallah özel hastane, sanırım bizde de öyle olacak az önce doğum yapacağım hastanede yeni doğum yapan arkadaşıma sordum ona da 1 kişi demişler ama eşi ve annesi yanında kalmış kimse birşey dememiş Melekkkeren sana da duyurayım bu haberi inşallah bizim de öyle olur

Benim oğlanda tutturdu ben senle hastanede kalcam diye yaa aklım cikiyo evde gece kalkıp evden çıkar felan diye

Ne güzel hatıra olmuş... Benim kardeşimle yaş farkım 6 annem gezmeye gitti sanmıştım kimse bebek gelecek dememişti çünkü bende ilk heyecanını kameraya kaydetmek istiyorum. Hastanede olmassa evde artık

Benim oğlanda tutturdu ben senle hastanede kalcam diye yaa aklım cikiyo evde gece kalkıp evden çıkar felan diye
Allah korusun. Evde yalnız olmayacak sonuçta yanında kim kalacaksa tembihlemekte fayda var. Benim ki de bende gelicem diyordu ama büyük anlatınca anladı.

Allah korusun. Evde yalnız olmayacak sonuçta yanında kim kalacaksa tembihlemekte fayda var. Benim ki de bende gelicem diyordu ama büyük anlatınca anladı.
Eşim kalcak kvde bizde kalirlar dedi yok dedim yemeklerini yesinler eve geçsinler orda kalabalikta daha.cok gözden kacar o onun yanında diye bakmaz oburu onun yanında der hem bizim evde camlarda çocuk kilidi felan var için rahat o yuzden

Allah korusun aklına kötü kötü getirme güzelce göz kulak olsun bakacak kişi
Hadi yaa Yeğenim 5 yaşında abi oldu biz de hastanede odaya girince videosunu çekelim demistik bebeğe baktı ay ne tatlı dedi ama sonra direk annesine gitti bebeğe bakması 10 sn falan sürdü annesiyle daha çok ilgilendi

Eşim bakacak canım başka kimseye güvenemem annem yanımda kalcak yoksa oda olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…