2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yazamadım serum ve damar yolundan Allah razı olsun hepinizden şuan 35 haftalığız iğne yaptılar ayrı ayrı ağrı kesicilerde verildi ama fayda etmiyor nst de sancıların hiç düşmediğini hep arttığını söylüyor doktor corona testi yapıp hazırda bekletecek ilk muayenede açıklık yoktu ama doğuma alabiliriz sabaha kadar takip edicez dedi

Dün yapılan idrar testimde şeker çıktı doktor şeker hastası mısın dedi halbuki benim şimdiye kadar kan şekerim asla yüksek çıkmamıştır değerin altında çıktığı bile oluyordu
Son zamnlarda her şey çıkıyor stres olmadan doğuralım hayırlısıyla. Inceledikce birsey mi cikiuor anlamadım. Eskiler nasil doğuruyordu ya

Hadi hayirlisi olsun sağlıcakla kavuşun birbirinize.

Son zamnlarda her şey çıkıyor stres olmadan doğuralım hayırlısıyla. Inceledikce birsey mi cikiuor anlamadım. Eskiler nasil doğuruyordu ya
Valla bende onu bazen diyorum ama eskilerin yediği içtiğiyle bizimki aynı değil herşeye bişey karışmış doğal kalmamış onlar da etkiliyor her bir sene geçtikçe sıkıntısız doğurmak resmen lüks haline geliyor benim 3 gebeliğimde farklı geçti

Görebiliyor musun canım kaç çıkıyor ekranda sancın?
İnşallah durdururlar sancını

Canım gözün aydın. Harika haberler kilosu boyu gayet güzel maşallah
Dönmek için gayreti var en azından, umarım doğru yolu bulur
Kremi kullanmaya devam o zaman, sağol kuzum
Canım gözün aydın. Herşey yolunda, minnoşların da iyiler maşallah

Bende oyle.dusunuyorum 5 yil önce hic br sıkıntım.yoktu bu sefer herşey cikti anlamadım.. dikkatli bir hamileyim de ama.ne.yapalim.saglikli gelsinlerde

İyi değilmiş diye okumuştum ben
Benim oğlum içgüdüsel sanırım karnımı okşuyor bebek toplanınca. Bebekte yumuşuyor gibi geliyordu. Dikkat etmek gerek sanırım
Trombositlerim benimde düşüyor. Araştırıldı genetik dediler ama het defasında tekrar tekrar bakıyorlar
Valla birkaç gecedir bende acayip tıkanıyor burnum şişmedi ama tıkalı ağızdan nefes alınca da boğazım kuruyor horluyorum sanırım ve kendim kendime uyanıyorum son 14 gün inşallah hayırlısı ile

Bende oyle.dusunuyorum 5 yil önce hic br sıkıntım.yoktu bu sefer herşey cikti anlamadım.. dikkatli bir hamileyim de ama.ne.yapalim.saglikli gelsinlerde
Ee tabi yediklerimiz gün geçtikçe kötüleşiyor ister istemez yaş da bi faktör. İlk çocuğumu 30 yaşında aldım kucağıma şimdi oldu yaş 38 ister istemez sıkıntılar oluyor

Off serumun etkisi geçiyor heralde. Sıpa gene yokluyor beni
Ah ahh bilirim onu
Hayirlisi insallah canim

Eskiden de çok acı hikayeler var bilmiyosun hiç bişey şuan en ufak küçük sorunlardan insan hayatı bitiyo muş ben eskiye hiç özenmiyorum doğadaki gibi güçlü olan ayakta kalıyormuş o kadsr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…