2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Perşembe sabah ama yarın tahliller var sonuçlar derken öğlen sonunu geçer halletmemiz
Geçmiş olsun Allah sifa versin çocuğuna canim çok sukur babannesine emanet ediyorsun çocuklar mutlu oluyor babanne ve anneanne ile geçen zamanda. ALLAH in izniyle doğumunu gerçekleştirip evine çıkarsın canim

Hayirlisi son günlerimizi atlatalım bir daha şikayetlerimiz gerçek insallah. Burnumdan mi nefes alıyorum agzimdan mi bilmiyom

Geçmiş olsun Allah sifa versin çocuğuna canim çok sukur babannesine emanet ediyorsun çocuklar mutlu oluyor babanne ve anneanne ile geçen zamanda. ALLAH in izniyle doğumunu gerçekleştirip evine çıkarsın canim
Sağol canım hasta olunca ayrı bir nazlı oluyorlar birde. Evet ya Allahtan babaanneyle dedeyle vakit geçirmesini seviyor bir kaç gün oyalayacaklar artık.

Sağol canım hasta olunca ayrı bir nazlı oluyorlar birde. Evet ya Allahtan babaanneyle dedeyle vakit geçirmesini seviyor bir kaç gün oyalayacaklar artık.
Benimkide seviyo dedesiyle gezmeyi felan ama akşam.olunca napcaz bilmiyorum ben sen olmadan uyumam diyip duruyo bende hastanede kalcam senle diyo işimiz zor

Sen nasılsın canım kızlar nasıl
Eşyalarımı alıp anne ünitesine geldim canım , dün evde sagdigimi getirdim, şimdi dinleniyorum uzanıp,12.30 seansında sagim yaparım 2 de kızları görürüm akşam 6 gibi de eve giderim 2 süt arasından sonra..

Dün gece aradım üniteyi bilgi vermediler bilgi de görüş de gündüz bı kez , dün çok iyilerdi maşallah öyle söylediler

Benimkide seviyo dedesiyle gezmeyi felan ama akşam.olunca napcaz bilmiyorum ben sen olmadan uyumam diyip duruyo bende hastanede kalcam senle diyo işimiz zor

Peki dediği olmazsa çılgınlık yapıp ağlama krizine falan girer mi ya da illa beni götürün diye diretir mı

Kızlar bir şey soracağım bilgisi olan vardır belki devlet hastanesine gidiyorum randevular çok dolu doktorum 37 haftalıkken gün vereceğini söylemişti ama ben 36 haftaya ancak bulabildim, ben şimdi yarın durumumu anlatsam yatış oldu sancım var vs falan desem günü yarın vermez mi? Haftaya gel dese ne benim haftaya dayanacak bebem var ne de randevu boşluğu. Sıpa 2 hafta kadar zor dayanır haftaya kadar dayanması bile muallak..

Doktorunla en ince ayrıntısına kadar paylaş endişeni randevu durumunu hatta kağıda yaz unutmayasin o heyecan ile hayırlı haberle dönersiniz inşALLAH

Savaşçı kızčelerim onlar benim herelde iyi olacaklar görmesem bile bana güç kuvvet verdiler yakında da çıkacaklar 36. Hafta doğsun diye okadar endişem vardiki şimdi oglumunda dayanağını biliyorum meleklerin sayesinde tez vakitte de kokularını içine çekiceksin bu süreçte de sütun daha da artacak güç olacak dualarımdasın her daim

Bizim burda 36 haftadan sonra randevuya gerek kalmıyor randevusuz gelebilirsin dediler doktorun oradaysa muhakkak bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…