2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hala aynı mı onu sordum. Ya ben azaltayım dedim ama yok en az azalttıgım 3.5 litre. Netten baktım şeker falan dio korktum valla. Sen de çok içiom demiştin ondan sordum hala aynı mı çok mu içion die.
Perşembe randevum var suyu çok içmeme rağmen ağzımda kuruluk var ben onun için şekerden korktum içiyorum bi dakka sonra yine aynı gidince sorcam

Benim şimdi aklıma takıldı acaba bana neden ciğer geliştirici vurmadılar dün
Özeldeki doktorum vurmuştu devlet vurmuyor mu ki
Bana doktorun dediği çocuk ciğer gelişimini 34 te tamamlıyor ciğer geliştirici iğne ye gerek yok dedi ama her doktor farklı bakıyor bu olaya niyeyse

Benim şimdi aklıma takıldı acaba bana neden ciğer geliştirici vurmadılar dün
Özeldeki doktorum vurmuştu devlet vurmuyor mu ki
Haftan dan kaynaklı olabılırr onu daha erken haftalar da yapıyorlar dıye bılıyorum

sufinindunyasi canım yeni okumaya başladım eski sayfaları başınız sağolsun kaybetmissiniz babanı Allah sabır versin kalanlara ömür

Bana doktorun dediği çocuk ciğer gelişimini 34 te tamamlıyor ciğer geliştirici iğne ye gerek yok dedi ama her doktor farklı bakıyor bu olaya niyeyse
Özeldeki doktorum 37+3 de sancım olunca vurun demişti hemşireye
Haftan dan kaynaklı olabılırr onu daha erken haftalar da yapıyorlar dıye bılıyorum
Yok canım 37+3 de kızımda yapmışlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…