Kızlar ben çıktım hastaneden eve gönderdiler ama tekrar sancı olursa hemen gelmemi istediler ki eve geldim yine sancım var muhtemelen yine gidicez erken haftada yapılan çatı muayenesi suyun gelmesini sağlarmış dünden beri 5 kez çatı muayenesi yapıldı hastaneden çıkana kadar. Ben adet sancısı gibi belden Rahime vuran karında sertlik oluşmuş şekilde gittim ufacık bir ağrınız bile olsa lütfen aksatmadan gidin
Kızlar ben çıktım hastaneden eve gönderdiler ama tekrar sancı olursa hemen gelmemi istediler ki eve geldim yine sancım var muhtemelen yine gidicez erken haftada yapılan çatı muayenesi suyun gelmesini sağlarmış dünden beri 5 kez çatı muayenesi yapıldı hastaneden çıkana kadar. Ben adet sancısı gibi belden Rahime vuran karında sertlik oluşmuş şekilde gittim ufacık bir ağrınız bile olsa lütfen aksatmadan gidin
Doktora bağlı bebegim benim 3 kere yapıldı sadece bi tan3si çok acıttı ondada büyük ihtimal.benim yüzümden oldu doktor erkekti gencti utandım çok kastım kendimi ama dayalnilmicak bisey degil
Günaydınlar. Etiketleyen herkese teşekkür ederim. Alıntı yapamadım. 13:50 de randevum var. Cumada doğum. Eşim Perşembe olmasını istiyor. Haftasonu bi ihtiyacınız olsa eczaneden falan hemen bulup getiremem belki diyor.
Soğuk ve karlı bir günden herkese Günaydın
Gece hiç uyuyamadim desem yeridir oğlum bir kaç gün kar oynamaya çıkmıştı üşütmüş hapşırık burun akıntısı Gece de burun tıkanıklığı mahvetti. Yarında babannesine bırakmak zorundayım malum benim gün geldi çattı. İnşallah orada da iyice kötü olmaz
Doktora bağlı bebegim benim 3 kere yapıldı sadece bi tan3si çok acıttı ondada büyük ihtimal.benim yüzümden oldu doktor erkekti gencti utandım çok kastım kendimi ama dayalnilmicak bisey degil
Ben dayandıysam sende dayanırsın iğne olurken bayilcak gibi olurdum hatta okulda asi olunca her seferinde fenalasirdim babamı arardı ogretm3n gelir alırdı beni
Ben dayandıysam sende dayanırsın iğne olurken bayilcak gibi olurdum hatta okulda asi olunca her seferinde fenalasirdim babamı arardı ogretm3n gelir alırdı beni
Aslında bakarsanız çok saçma. Çocuk doğuracam ama çatı muayenesinden korkuyorum. Bu ne perhiz derler yani.
ama bence bu çevrenin ayy çatı muayenesimi Aman Allahım diye diye bizi yada beni korkutmasından kaynaklı. Doğurmaktan bu kadar çekinmiyorum