2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sen şansını dene canım söyle nst bağlar zaten ona da bakar

Yerim onları ya yanlarına girince yaz canım bize de

Sağlıcakla kavuş inşallah canım tam kaçta almış oluyor

Çok sevindim canım mantıklı Perşembe olması eşlerimiz daha panik bizden

Bildiğim kadarıyla devlet hastanesinde acilen giriş yapıldığında hemen müdahale edecek doktor oluyor. Arkadaşım kontrole gitti doğurdu geldi randevu olmasa bile sıkıntı yaşamazsın endişelenme inşallah biraz daha dayanırsınız
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Haftasonu her yerin kapalı olması sıkıntı bende hafta içine denk gelsin istiyorum gerçi küçük biryer değilse yaşadığınız yer çok da problem olmaz gibi.
Allah yardımcın olsun

Duru9193 sakın korkma olurmu bende 35+3 haftalığım heran gelebilirler hatta yarın çatı muahanem var doktorum normalde 37 haftalık iken yapacaktı sağlıkla kavuşucaz yavrularımıza
Sabaha kadar kaç kez Yapıldı benimde canım hiç açıklık yokmuş ama bu muayene erken haftada suyun gelmesini sağlarmış onuda söyledi umarım sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza güzel gider herşey

Küçük bir yer değil ama biraz şehrin dışında kalıyor

Gidecek emin ol üzme kendini zamanı gelmiş demekki annelik hep vicdan muhasebesi birde ben gibi 2. Kez anne olursan 2x ekle güzel olucak ALLAHin izni ile.

Kızlar ben çıktım hastaneden eve gönderdiler ama tekrar sancı olursa hemen gelmemi istediler ki eve geldim yine sancım var muhtemelen yine gidicez erken haftada yapılan çatı muayenesi suyun gelmesini sağlarmış dünden beri 5 kez çatı muayenesi yapıldı hastaneden çıkana kadar. Ben adet sancısı gibi belden Rahime vuran karında sertlik oluşmuş şekilde gittim ufacık bir ağrınız bile olsa lütfen aksatmadan gidin

Çatı muhanesi nasıl birşey ilki acil sezeryanda hiç yapılmadı ssvd olucam inşALLAH yarın belli olacak çatıya çekiniyorum doğurmaya değil

Çatı muhanesi nasıl birşey ilki acil sezeryanda hiç yapılmadı ssvd olucam inşALLAH yarın belli olacak çatıya çekiniyorum doğurmaya değil
Hadi hayırlısı güzel haberlerle gel vajinadan elle muayene yapılıyor bir kaç saniye zaten korkulacak bişey değilmiş alışıyor insan

Hadi hayırlısı güzel haberlerle gel vajinadan elle muayene yapılıyor bir kaç saniye zaten korkulacak bişey değilmiş alışıyor insan
Al sana züürt tesellisi diyorsunhep bu büyüklerin korkutmasın dan dolayı ayy çatı çok zor ayy normal çok zor iğrenç birşey ne korkutuyorsun arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…