2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Valla aynı şeyi bende düşündüm. Doğurmaktan korkmuom çatıdan korktuğum kadar.. Nasıl korkuttu larsa artık

Bende korkmaya başladım valla bu çatı muanesinden. Bnm komsu 40. Haftada normal doğurmuş hiç çatı muanesi olmamıs.gerçekten Dr dan Dr a değişio heralde. Bnm de 37de bakacakmış çatıya.
Bizimki de 38 dedi. Bugğn 38im ama hiç gitmek istemiyorum ben evde kendi kendime doğurmak istiyorum kordonu kesmeye gelsinler sadece

Yukarda Bi arkadas demişti ya çatı muanesinden sonra suyu vs geliyormus die. Ya öyle olursa gelirse 37de falan aklımda deli sorular
Bence o istisna ya. Öyle olsa doktorlar niye risk alsın ki. Benim çevremde 39 da muayene olup suyu 40 ta bile gelmeyen bi sürü kişi var

Tansiyonun sinir ve öfke sebebi ile 14/9 çıkması bebeğime zarar verir mi? yani anlık bir yükselme belki 1 saat böyle kalmıştır.
Şuan 10/7 çıkıyor mesela.
Benim normalim 11/7 veya 12/8 dir.

Doktorunla en ince ayrıntısına kadar paylaş endişeni randevu durumunu hatta kağıda yaz unutmayasin o heyecan ile hayırlı haberle dönersiniz inşALLAH
Korkuyorum ya haftaya gel derse. Dünden beri kasılmalarım devam ediyor çatı ağrım başladı yine belime falan baskı yapıyo serum bu şikayetlerimi hafifletmişti tekrar başladı
Bizim burda 36 haftadan sonra randevuya gerek kalmıyor randevusuz gelebilirsin dediler doktorun oradaysa muhakkak bakar
Öyle olursa iyi olur da benim bebe 37 haftaya dayanır mı onu bilemiyorum
Sen şansını dene canım söyle nst bağlar zaten ona da bakar
Nstye girince sancı olmayıp nst sonrası olursa varya şaka gibi
Evet canım nöbetçi doktorlar var ama ben o doktorun yapmasını istiyorum yoksa devlet bu yönden gerçekten iyi halihazırda doktor bulunuyor geçen gittiğimde de doktor muayene etti nst çekti ilaç falan yazdı
Kimse bana kızmasın ama soracam.
çatı muayenesi ağrıtıyor mu
Benim bugüne kadar yapılan tüm muayeneler acıdı yalan söyleyemicem ama en son ki ebe çok acıttı bide diyo geride seninki

Bende korkmaya başladım valla bu çatı muanesinden. Bnm komsu 40. Haftada normal doğurmuş hiç çatı muanesi olmamıs.gerçekten Dr dan Dr a değişio heralde. Bnm de 37de bakacakmış çatıya.
Benim doktorum çatı muayenesi yapmıyormuş. Günü geldiğinde hastaneye yattığımda orda ebeler bakar dediler.açıkcası rahatladım bende

Ben oldum ve daha once hic alttan muayene olmadgm halde bosuna korkutmusun kendimi sifir agri

Pandemiden dolayi mı öyle yoksa öncesinde de öyle miydi
Benim ilk doğumumda da 1 gün yatırdılar özelde olmuştu şimdi de 1 gün yatacakmışım aksilik olmazsa. Ama arkadaşım şehir hastanesinde doğum yaptı sezeryan ile 3 ay önce 2 gün kaldı sıkıntısı da yoktu. Hastanelerin farklı uygulamaları var heralde
Tansiyonun sinir ve öfke sebebi ile 14/9 çıkması bebeğime zarar verir mi? yani anlık bir yükselme belki 1 saat böyle kalmıştır.
Şuan 10/7 çıkıyor mesela.
Benim normalim 11/7 veya 12/8 dir.
Sakin ol arkadaşım anlık yükseldi diye bişiy olmaz bence. Dikkat et kendine. Şu an en önemlisi bebeğin boşvereceğiz herşeye

Benim doktorum çatı muayenesi yapmıyormuş. Günü geldiğinde hastaneye yattığımda orda ebeler bakar dediler.açıkcası rahatladım bende
İşte Dr dan Dr a değişio. Bnm Dr 37 de dedi. Komsum 40 haftalık normal yaptı. Hiç çatı muanesi istemedi bnm Dr dedi. Aslında cok saçma 37 de nie yapıon ki dimi.40 a kadar bekle 40ta bak çatıya uygunsa normal, değilse sezaryen yap geç.

Canım benim ya gözyaşım pıt oldu çok teşekkür ederim iyi ki varsın ister yenidoğan olsun ister bebek çocuk hepsi yukarıdan ilahi korumalı ve güçlü gerçekten.. ben bu hafta olmasam haftaya 35+6 olacaktım zaten doktor planı da 36 da almaktı yani ben ikizleri artık tekil gebelikten muaf tutarak , normale göre çok erken evet ama tek yumurta tek plesanta durumlarına göre beklenen doğum tarihinden bı hafta erken oldu..

Senin de inşallah biraz daha dayanır hemen olunca stres çok oluyor ama oldu da bitti maşallah da oluyor yine de hepiniz için en hayırlı vakitte olsun hepsi yüce saat sasmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…