- 27 Kasım 2018
- 3.793
- 4.181
- 133
Bende korkmaya başladım valla bu çatı muanesinden. Bnm komsu 40. Haftada normal doğurmuş hiç çatı muanesi olmamıs.gerçekten Dr dan Dr a değişio heralde. Bnm de 37de bakacakmış çatıya.Sen bide çocuk mu doğurdun
Valla aynı şeyi bende düşündüm. Doğurmaktan korkmuom çatıdan korktuğum kadar.. Nasıl korkuttu larsa artıkAslında bakarsanız çok saçma. Çocuk doğuracam ama çatı muayenesinden korkuyorum. Bu ne perhiz derler yani.
ama bence bu çevrenin ayy çatı muayenesimi Aman Allahımdiye diye bizi yada beni korkutmasından kaynaklı. Doğurmaktan bu kadar çekinmiyorum
Bizimki de 38 dedi. Bugğn 38im ama hiç gitmek istemiyorumBende korkmaya başladım valla bu çatı muanesinden. Bnm komsu 40. Haftada normal doğurmuş hiç çatı muanesi olmamıs.gerçekten Dr dan Dr a değişio heralde. Bnm de 37de bakacakmış çatıya.
NamıssızlarValla aynı şeyi bende düşündüm. Doğurmaktan korkmuom çatıdan korktuğum kadar.. Nasıl korkuttu larsa artık
Yukarda Bi arkadas demişti ya çatı muanesinden sonra suyu vs geliyormus die. Ya öyle olursa gelirse 37de falan aklımda deli sorularBizimki de 38 dedi. Bugğn 38im ama hiç gitmek istemiyorumben evde kendi kendime doğurmak istiyorum kordonu kesmeye gelsinler sadece
Bence o istisna ya. Öyle olsa doktorlar niye risk alsın ki. Benim çevremde 39 da muayene olup suyu 40 ta bile gelmeyen bi sürü kişi varYukarda Bi arkadas demişti ya çatı muanesinden sonra suyu vs geliyormus die. Ya öyle olursa gelirse 37de falan aklımda deli sorular
Yok cnm yaa öyle bıse yok.. tesaduf olmustur ya da gelecegı vardırYukarda Bi arkadas demişti ya çatı muanesinden sonra suyu vs geliyormus die. Ya öyle olursa gelirse 37de falan aklımda deli sorular
Korkuyorum ya haftaya gel derse. Dünden beri kasılmalarım devam ediyor çatı ağrım başladı yine belime falan baskı yapıyo serum bu şikayetlerimi hafifletmişti tekrar başladıDoktorunla en ince ayrıntısına kadar paylaş endişeni randevu durumunu hatta kağıda yaz unutmayasin o heyecan ile hayırlı haberle dönersiniz inşALLAH
Öyle olursa iyi olur da benim bebe 37 haftaya dayanır mı onu bilemiyorumBizim burda 36 haftadan sonra randevuya gerek kalmıyor randevusuz gelebilirsin dediler doktorun oradaysa muhakkak bakar
Nstye girince sancı olmayıp nst sonrası olursa varya şaka gibiSen şansını dene canım söyle nst bağlar zaten ona da bakar
Evet canım nöbetçi doktorlar var ama ben o doktorun yapmasını istiyorum yoksa devlet bu yönden gerçekten iyi halihazırda doktor bulunuyor geçen gittiğimde de doktor muayene etti nst çekti ilaç falan yazdıBildiğim kadarıyla devlet hastanesinde acilen giriş yapıldığında hemen müdahale edecek doktor oluyor. Arkadaşım kontrole gitti doğurdu geldirandevu olmasa bile sıkıntı yaşamazsın endişelenme inşallah biraz daha dayanırsınız
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Haftasonu her yerin kapalı olması sıkıntı bende hafta içine denk gelsin istiyorumgerçi küçük biryer değilse yaşadığınız yer çok da problem olmaz gibi.
Allah yardımcın olsun
Benim bugüne kadar yapılan tüm muayeneler acıdı yalan söyleyemicemKimse bana kızmasın ama soracam.
çatı muayenesi ağrıtıyor mu
Ona zarar vermez de sana zarar verır :) arada olur öyle seyler cok dusunmeTansiyonun sinir ve öfke sebebi ile 14/9 çıkması bebeğime zarar verir mi?yani anlık bir yükselme belki 1 saat böyle kalmıştır.
Şuan 10/7 çıkıyor mesela.
Benim normalim 11/7 veya 12/8 dir.
Benim doktorum çatı muayenesi yapmıyormuş. Günü geldiğinde hastaneye yattığımda orda ebeler bakar dediler.Bende korkmaya başladım valla bu çatı muanesinden. Bnm komsu 40. Haftada normal doğurmuş hiç çatı muanesi olmamıs.gerçekten Dr dan Dr a değişio heralde. Bnm de 37de bakacakmış çatıya.
Ben oldum ve daha once hic alttan muayene olmadgm halde bosuna korkutmusun kendimi sifir agriAslında bakarsanız çok saçma. Çocuk doğuracam ama çatı muayenesinden korkuyorum. Bu ne perhiz derler yani.
ama bence bu çevrenin ayy çatı muayenesimi Aman Allahımdiye diye bizi yada beni korkutmasından kaynaklı. Doğurmaktan bu kadar çekinmiyorum
Oh iyi bari ferahladım. Ozaman acı da kişiden kişiye değişir.Bence o istisna ya. Öyle olsa doktorlar niye risk alsın ki. Benim çevremde 39 da muayene olup suyu 40 ta bile gelmeyen bi sürü kişi var
Yok cnm yaa öyle bıse yok.. tesaduf olmustur ya da gelecegı vardır
Çok üzüldüm etkilenirse diye. Ona birşey olmasın da yeter teşekkür ederim kuzum❤Ona zarar vermez de sana zarar verır :) arada olur öyle seyler cok dusunme
Cok haklısın cnmmmmOh iyi bari ferahladım. Ozaman acı da kişiden kişiye değişir.
Ay ne bilim kuzum insan hepsinin aynı olcagını sanıo.
Sen ızulunce o da uzulur anası :) duygusal olarakÇok üzüldüm etkilenirse diye. Ona birşey olmasın da yeter teşekkür ederim kuzum❤
Benim ilk doğumumda da 1 gün yatırdılar özelde olmuştu şimdi de 1 gün yatacakmışım aksilik olmazsa. Ama arkadaşım şehir hastanesinde doğum yaptı sezeryan ile 3 ay önce 2 gün kaldı sıkıntısı da yoktu. Hastanelerin farklı uygulamaları var heraldePandemiden dolayi mı öyle yoksa öncesinde de öyle miydi
Sakin ol arkadaşım anlık yükseldi diye bişiy olmaz bence. Dikkat et kendine. Şu an en önemlisi bebeğin boşvereceğiz herşeyeTansiyonun sinir ve öfke sebebi ile 14/9 çıkması bebeğime zarar verir mi?yani anlık bir yükselme belki 1 saat böyle kalmıştır.
İşte Dr dan Dr a değişio. Bnm Dr 37 de dedi. Komsum 40 haftalık normal yaptı. Hiç çatı muanesi istemedi bnm Dr dedi. Aslında cok saçma 37 de nie yapıon ki dimi.40 a kadar bekle 40ta bak çatıya uygunsa normal, değilse sezaryen yap geç.Benim doktorum çatı muayenesi yapmıyormuş. Günü geldiğinde hastaneye yattığımda orda ebeler bakar dediler.açıkcası rahatladım bende
Savaşçı kızčelerim onlar benim herelde iyi olacaklar görmesem bile bana güç kuvvet verdiler yakında da çıkacaklar 36. Hafta doğsun diye okadar endişem vardiki şimdi oglumunda dayanağını biliyorum meleklerin sayesinde tez vakitte de kokularını içine çekiceksin bu süreçte de sütun daha da artacak güç olacak dualarımdasın her daim
Anlık bir şey olmaz canımTansiyonun sinir ve öfke sebebi ile 14/9 çıkması bebeğime zarar verir mi?yani anlık bir yükselme belki 1 saat böyle kalmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?