- 8 Temmuz 2020
- 621
- 852
- 33
Ödem oluyor zaten canım 300 grama kadarBu arada odaya çıktık 2 koltuk bı dolap var normalde 2 si aynı anda gelse bı refakatçi veriyorlarmia şuan alt açma giydirme beslenme hepsini benim yapmam bekleniyor da yapamam dedim biraz pimprikliligim var birazdan çok bı de aşağı süt sağmaya İncem yanlız kalıp ağlar falan.neyse ikna ettim görümcemin gelmesini kabul ettiler o ve eşim şimdi yolda
Bu arada bu sıpa 2025 doğmus da ödem atmış kuvozde ağlayınca açtım elini tuttum Mis cennet kokusu burnumun direğini sızlatti minik parmakları ile elimi tuttu okşaya okşaya uyuttumbende gitmem aşağı ünitede kalırim cuma da inşallah annem yetişir onla idare ederiz
Gerçekten öyle oluyor sanırım sanki tahammül sınırım bitti artık. Evet haklısın kimse bebeğimden önemli değil şuan.❤ Ben çalışamaz raporu aldığımdan beri evdeyim ama nadiren dükkana indim yetişemedikleri anlara destek olmak için. Bundan sonra hiç gidemem sanırım çok zorluyor dükkanda sürekli merdiven inip çıkmak ve insanlarla uzun uzun konuşmak nefesimi darlıyor.Ah canımnormalde onemsemeyecegimiz durumlar su süreçte daha çok etkiliyor, üzülme kafana takma demek kolay biliyorum umarsız olmak da ayrı meziyet ama şu son süreçte aile de olsa senden ve yavrundan değerli hıc değil bu arada sen hala çalışıyor musun
Sağlıkla kucaklarsın kızını inşallahSelam herkeseben de insallah mart annesi olacağım, kücük de kizim oldugu icin yazamadim cok yogun geciyor gunler:) saglikla dogumlari okudukca mutlu oluyorum, tebrik ederim
Uykusuz Koala ayni hastaneye gidiyoruz. Okumustum yazamadim, sezaryen ucreti 3600 tl 2 gece fiyati. Istersek ve sorun olmazsa 1 gece kalip cikabiliyoruz. Refakatci 1 kisi ama mesela baba geceye kadar girip cikabilirmis.
Susleme yasak
Ben kızımı da medarda doğurdum cok memnundum insallah yine oyle olurherkese hayirli dogumlar
Yapıcı bir karakterim vardır orta yol bulmaya çalışırım hep ama yok bugün onu beceremedim. Haklısın sinirim geçti ama hâlâ üzgünüm niye böyle oldu diye. Sonuç tartışmada karşımdaki kişi özür diledi ve onca sinirime ağlamama rağmen yine kıyamadığımdan yelkenlerim suda.Tın tın boş tenekeci vurduğun ses içi boş insanları için hayatını sakın zehir etme hayat sürprizlerle dolu sinir hücrelerine üzül karşındakine değil herşeyide yüze söyle millet yoksa derler de derler
Oyy gerçekten içim eriyor sen anlattıkça ne kadar şahane bir histir.❤ Yardım edecek birinin gelmesi çok iyi olmuşBu arada odaya çıktık 2 koltuk bı dolap var normalde 2 si aynı anda gelse bı refakatçi veriyorlarmia şuan alt açma giydirme beslenme hepsini benim yapmam bekleniyor da yapamam dedim biraz pimprikliligim var birazdan çok bı de aşağı süt sağmaya İncem yanlız kalıp ağlar falan.neyse ikna ettim görümcemin gelmesini kabul ettiler o ve eşim şimdi yolda
Bu arada bu sıpa 2025 doğmus da ödem atmış kuvozde ağlayınca açtım elini tuttum Mis cennet kokusu burnumun direğini sızlatti minik parmakları ile elimi tuttu okşaya okşaya uyuttumbende gitmem aşağı ünitede kalırim cuma da inşallah annem yetişir onla idare ederiz
yalnız olmaman çok iyi olmuş. Şimdi saatler her zamankinden daha hızlı geçecektirBu arada odaya çıktık 2 koltuk bı dolap var normalde 2 si aynı anda gelse bı refakatçi veriyorlarmia şuan alt açma giydirme beslenme hepsini benim yapmam bekleniyor da yapamam dedim biraz pimprikliligim var birazdan çok bı de aşağı süt sağmaya İncem yanlız kalıp ağlar falan.neyse ikna ettim görümcemin gelmesini kabul ettiler o ve eşim şimdi yolda
Of allahim yemn ediyorm gozlerm dolu okudum nasl sabirsizlandim biran once dogsun diye kizim oyle ozledm ki o bebek kokusunuBu arada odaya çıktık 2 koltuk bı dolap var normalde 2 si aynı anda gelse bı refakatçi veriyorlarmia şuan alt açma giydirme beslenme hepsini benim yapmam bekleniyor da yapamam dedim biraz pimprikliligim var birazdan çok bı de aşağı süt sağmaya İncem yanlız kalıp ağlar falan.neyse ikna ettim görümcemin gelmesini kabul ettiler o ve eşim şimdi yolda
Kızım 2 yasinda canim, simdi oglumu bekliyorum insallahSağlıkla kucaklarsın kızını inşallah❤
Ne kadar zam yapmışlar 2700 dü ben sorduğumdaRefakatçi harici 2. Kişiye biraz esneklik gösteriyorlar anladığım kadarı ile. Buna seviniyorum çünkü annem benimle kalacak ve eşimde olsun istiyordum oda zaten süsleme niyetim yoktu sadece kapı süsümü getirmek istemiştim o da mı yasak ki
Amiiin inşallah yine memnun kalırsın ve ben de kalırım
Of allahim yemn ediyorm gozlerm dolu okudum nasl sabirsizlandim biran once dogsun diye kizim oyle ozledm ki o bebek kokusunudunyanin en guzel kokusu evlat ya hepimiz saglikla kavusalim insallah minislermize
Maşallah kızınaKızım 2 yasinda canim, simdi oglumu bekliyorum insallahtesekkur ederim insallah hepimiz saglikla kavusuruz kizim tüp bebekti benim de oglum surpriz oldu:) Ahmet beye gidiyorum bu arada ben siz sanirim Mustafa bey. Onu da cok duydum Ahmey bey olmasaydi onu tercih ederdim ama cok cok memnunum ben de şükürki
Benim kim kalacak henüz karar veremedim biri kizimla kalmali annem ya da gorumcem bakicaz artik, esim de gelip giderkapi susu bile mi dedim evet yasak dediler ama ben yapicam yine de fotograf cekip kaldiririm gerekirse
Bu tarz ağrıları yaşadığımı anlatmıştım doktora doktor çoğunun normal olduğunu arada yalancı kasılmalar da olacağını söyledi düzenli olmadığı sürece ağrılar normaldir zaten anormal birsey olsa emin ol hastaneye gelme ihtiyacı hissedersin demiştiKızlar benim de bugün karnıma ağrılar giriyor zaman zaman . Ayaktayken hani adet dönemi alt tarafa bıçak saplanır gibi olur ya bir kaç kez de öyle oldu . Bunlar bebek büyüdüğü için normal olan hepimizin yaşadığı şeyler mi ? Hangi ağrı sancı doktora gitmeyi gerektirir bilmiyorum ki
Bizim de 2 embriyomuz kaldi, benim oncesinde de dogal gebeliklerim olmustu ama dusukle sonuclanmisti, yine de kizimdan sonra hem de emzirirken regl oldugum ilk ay hamile kalmak cok surpriz oldu beklemiyordukMaşallah kızınaBenim de kızım tüp bebek Geride 1 embriyomuz daha var ama acaba diyorum bir süpriz olur mu ileride böyle hikayeleri duydukça umutlanıyorum maşallah.
Evet ben Mustafa beye gidiyorum çok memnunum kendisinden. Hiçbir kontrol sonrası acaba başka bir doktora da mı görünsem sorusunu aklıma getirtmedi ilgili çok cana yakın bir doktor, abi gibi.
Sevindim sizinde doktorunuzdan memnun olmanıza. Ben birtek Emel hanımdan memnun kalmadım biraz soğuk ve ilgisiz geldi tabi benim görüşüm. Diğer doktorlar hakkında güzel şeyler duyuyorum genelde.
Annenle mi uyumun daha iyi olur görümcenle mi sen daha iyi bilirsin doğru kararı verirsin umarım hayırlısı olsun hakkınızda
Demek kapı süsü bile yasak çok ilginç o niye yasak ya
Canım, benim bir arkadaşım senelerce uğraştı bebek için .çok şükür tüp bebek tedavisi ile oğlunu kucağına aldı . Regl başladıktan sonra sürpriz oldu bir baktı tekrar hamile . Şimdi 2 oğlu var neredeyse aynı yaştalarMaşallah kızınaBenim de kızım tüp bebek Geride 1 embriyomuz daha var ama acaba diyorum bir süpriz olur mu ileride böyle hikayeleri duydukça umutlanıyorum maşallah.
Evet ben Mustafa beye gidiyorum çok memnunum kendisinden. Hiçbir kontrol sonrası acaba başka bir doktora da mı görünsem sorusunu aklıma getirtmedi ilgili çok cana yakın bir doktor, abi gibi.
Sevindim sizinde doktorunuzdan memnun olmanıza. Ben birtek Emel hanımdan memnun kalmadım biraz soğuk ve ilgisiz geldi tabi benim görüşüm. Diğer doktorlar hakkında güzel şeyler duyuyorum genelde.
Annenle mi uyumun daha iyi olur görümcenle mi sen daha iyi bilirsin doğru kararı verirsin umarım hayırlısı olsun hakkınızda
Demek kapı süsü bile yasak çok ilginç o niye yasak ya
Baskı hissi büyük abdestin varmış gibi hissetmene sebep olur canım sende öyle birşey var mı?Kızlar doğum yapanlar az çok sancınız nerden başladı nereye vurdu söyleye bilir mi? Birde kusura bakmayın ama rahminizde baskı hissediyor musunuz sanki birşey aşağıya vurup duruyor mu 2 gündür sırtımdan belime ağrılar vuruyor nefesim batıyor anlayamadım yalancı sancılar mı acaba sırtımdan belime ordan karnıma kasıklarıma ağrı vuruyor nefesim kesiliyor ya
İnşallah canımHayrlısıyla insallah guzel haberlerle dönersin
Şuan yok arada oluyor o her zaman değil ama şuan yokBaskı hissi büyük abdestin varmış gibi hissetmene sebep olur canım sende öyle birşey var mı?
Yalancı sancı dimi şuan bu acaba magnezyum içsem miBaskı hissi büyük abdestin varmış gibi hissetmene sebep olur canım sende öyle birşey var mı?
Benimde aynı oldu öncesinde kendiliğinden gebeliklerim oldu ama 2 düşüğüm oldu bizde risk almamak için tüp bebek deneyelım dedik hemde yastan dolayı çok şükür ilk denemede tuttu oğluşum geldi dünyaya oğlum 5 aylıkken sürpriz oldu hamileydım inşallah bu oğluşumda sağlıkla gelecek dünyayaCanım, benim bir arkadaşım senelerce uğraştı bebek için .çok şükür tüp bebek tedavisi ile oğlunu kucağına aldı . Regl başladıktan sonra sürpriz oldu bir baktı tekrar hamile . Şimdi 2 oğlu var neredeyse aynı yaştalar
Sende sıkma canımı tatlımYok kuzum anlatmadım. Çok saçma sapan bir şeyden dolayı anlatsam bu mu yani denilecek aile içi bir tartışma oldu gereğinden fazla büyüdü ve farklı yerlere çekildi boşver gitsin
Yaaa sen böyle anlattıkça içim kıpırtıyorBu arada odaya çıktık 2 koltuk bı dolap var normalde 2 si aynı anda gelse bı refakatçi veriyorlarmia şuan alt açma giydirme beslenme hepsini benim yapmam bekleniyor da yapamam dedim biraz pimprikliligim var birazdan çok bı de aşağı süt sağmaya İncem yanlız kalıp ağlar falan.neyse ikna ettim görümcemin gelmesini kabul ettiler o ve eşim şimdi yolda
İnşallah canım amin . Ne güzel beraber büyüyecekler inşallahBenimde aynı oldu öncesinde kendiliğinden gebeliklerim oldu ama 2 düşüğüm oldu bizde risk almamak için tüp bebek deneyelım dedik hemde yastan dolayı çok şükür ilk denemede tuttu oğluşum geldi dünyaya oğlum 5 aylıkken sürpriz oldu hamileydım inşallah bu oğluşumda sağlıkla gelecek dünyaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?