Hadi gözün aydınK KurkmantoluS serocum simdi ciktim cati muayenesinden hic ama hiç acımadı hatta bitti mi bu kadar mi dedim ki ilk defa hayatımda alttan muayene oldum. Bu arada uygunmus normal doguma dedi bebek kanalda ama baskı yokmuş henüz. Bence koşarak çatı muayenesine gidebilirsin
Günlerdir korkudan mahvolmuştum vallaAl sana züürt tesellisi diyorsunhep bu büyüklerin korkutmasın dan dolayı ayy çatı çok zor ayy normal çok zor iğrenç birşey ne korkutuyorsun arkadaş
Amin canım inşallah Allah razı olsunCanım benim ya rabbim şifa versin sağlıkla gelsin gelecekse de
Canım şöyle ben kendim forumdaki yazıları okuyarak gittim sakın o yazıların hiç birini okuma acilde acımasız bir doktor vardı alışık oldukları için hızlı hızlı muayene ederken yaptırmak istemedim sonra yavaş muayene etti sabaha kadar kaldık artık anladı ve yavaş muayene edince bende alıştım doğumhanede çıkarken bir ebe muayene etti eli çok hafifti bence karşındaki kişiyle alakalı kısa sürüyor jelde sürüyorlar zatenKimse bana kızmasın ama soracam.
çatı muayenesi ağrıtıyor mu
Anladım canım teşekkür ederimGünlerdir korkudan mahvolmuştum valla
Amin canım inşallah Allah razı olsun
Canım şöyle ben kendim forumdaki yazıları okuyarak gittim sakın o yazıların hiç birini okuma acilde acımasız bir doktor vardı alışık oldukları için hızlı hızlı muayene ederken yaptırmak istemedim sonra yavaş muayene etti sabaha kadar kaldık artık anladı ve yavaş muayene edince bende alıştım doğumhanede çıkarken bir ebe muayene etti eli çok hafifti bence karşındaki kişiyle alakalı kısa sürüyor jelde sürüyorlar zaten
Çok üzüldüğüm oldu bilmiyorum tansiyonum çıktı mu ama kötü oldum stres tabiki bebeği de etkiler 2 gün oynamadı bebeğim 2 ay oldu Bi sorun olmadı ama o an etkilendiOy kıyamam ben ya üzülmesinÇok haklısın 9 ay boyunca hiç bu kadar sinirlenip üzülmemiştim biraz da hassaslaştık son zamanlarda sanırım.
İnşallah gerçekten üzüldüm etkilenirse diye. Nasıl kasılmışım anlatamam kollarım bacaklarım bile ağrıdı haklısın hiçbirşey bebeğimizden önemli değil.❤
Hiç bu kadar üzülmemiştim sanırım 9 ay. Resmen hâlâ o anları düşününce ağlıyorumÇok üzüldüğüm oldu bilmiyorum tansiyonum çıktı mu ama kötü oldum stres tabiki bebeği de etkiler 2 gün oynamadı bebeğim 2 ay oldu Bi sorun olmadı ama o an etkilendi
Noldu kuzum özel değilse. Anlattın da ben mi kaçırdımHiç bu kadar üzülmemiştim sanırım 9 ay. Resmen hâlâ o anları düşününce ağlıyorumbaşımın ağrısı geçmedi ama bebek çok şükür hareket etti etmese çok takacaktım kafaya.
Yok kuzum anlatmadım. Çok saçma sapan bir şeyden dolayı anlatsam bu mu yani denilecek aile içi bir tartışma oldu gereğinden fazla büyüdü ve farklı yerlere çekildi boşver gitsinNoldu kuzum özel değilse. Anlattın da ben mi kaçırdım
Pek yazamasam da sayfayı sürekli takip ediyorum. Bu süreci çok ama çok iyi yönettiğinizi söylemeden geçemeyeceğim. Bu başlık ki hamilelik kilosu nedeniyle depresyona girenleri, sayfalarca döşenenleri gördü. Lohusalık halinize rağmen, pozitif yaklaşımınız takdire şayan. Merak etmeyin siz olduğunuz sürece kızlarınızın sırtı yere gelmez. Diğer ufaklıkla da bir an evvel kavuşmanızı dilerim.
Yok kuzum anlatmadım. Çok saçma sapan bir şeyden dolayı anlatsam bu mu yani denilecek aile içi bir tartışma oldu gereğinden fazla büyüdü ve farklı yerlere çekildi boşver gitsin
Tın tın boş tenekeci vurduğun ses içi boş insanları için hayatını sakın zehir etme hayat sürprizlerle dolu sinir hücrelerine üzül karşındakine değil herşeyide yüze söyle millet yoksa derler de derlerYok kuzum anlatmadım. Çok saçma sapan bir şeyden dolayı anlatsam bu mu yani denilecek aile içi bir tartışma oldu gereğinden fazla büyüdü ve farklı yerlere çekildi boşver gitsin
Medara mi gidiyorsun bende o hastaneye gidiyorum funda hanımaSelam herkeseben de insallah mart annesi olacağım, kücük de kizim oldugu icin yazamadim cok yogun geciyor gunler:) saglikla dogumlari okudukca mutlu oluyorum, tebrik ederim
Uykusuz Koala ayni hastaneye gidiyoruz. Okumustum yazamadim, sezaryen ucreti 3600 tl 2 gece fiyati. Istersek ve sorun olmazsa 1 gece kalip cikabiliyoruz. Refakatci 1 kisi ama mesela baba geceye kadar girip cikabilirmis.
Susleme yasak
Ben kızımı da medarda doğurdum cok memnundum insallah yine oyle olurherkese hayirli dogumlar
Aa evet yıllarca doktorum Funda hanimdi benim deMedara mi gidiyorsun bende o hastaneye gidiyorum funda hanımaaşığım o kadına
Hem nasıl tatlı insanın içini ısıtıyorAa evet yıllarca doktorum Funda hanimdi benim decok tatli biri gercekten. Birkac dusuk yasayinca artik olumsuz anilar hatirlamayayim diye birakmistim Ama cok iyi bir doktor gercekten
Bence sizin acı eşiğinizin maşallahı varBana geçen hafta yaptı, ben ne ara yaptığını bile tam anlamadım, bitti dedibir grup insan var, ya canları çok tatlı, ya korkutmayı seviyorlar ya da gerçekten bu işlemleri yapan kişiye göre acı durumu değişiyor.
Ben daha önce kürtaj olmuştum herkes abarta abarta anlatmış, ben en ufak bir ağrı hissetmedim, yine dış gebelik iğnesi var metotreksat diye, herkes yazmış yok bağırdım yok felç oldum vs ben onu da hissetmedim. Ya gerçekten iyi hemşirelere doktorlara denk geldim ya da bende bi sıkıntı var
Amin insallah hepimiz saglikla kavusup paylasiriz buradaHem nasıl tatlı insanın içini ısıtıyorHakkımızda hayırlısı olsun inşALLAH sağlıkla alırsın yavrunu kucağına burda sevincini paylaşırsın
Kuzular yaaa kiyamam benim bile gözlerim doldu sen ağladım diyince yaşamış gibi oldum en kısa zamanda hayırlısıyla evinize götürürsün inşallah canım@Muallimezzz gittim gördüm büyüğü yarım saate kadar servise çıkıyor birlikte olucaz artık.. diğeri de çok iyi ama ya yarın ya öbür gün gelecek o da hastane takımlarını istediler benden de kıyafet falan,, çok çok çok ağladım ordaki herkes çok duygulandı haber bekliyorum
Şükürler olsun Allah hepinizi sağlıkla kavuştursun bizde hemen evimize dönelim
Evet bende devlet hastanesinde yaptım ilkini 2 gün yatiriyolar hep bütün hastaneler öyle özeller haricBenim ilk doğumumda da 1 gün yatırdılar özelde olmuştu şimdi de 1 gün yatacakmışım aksilik olmazsa. Ama arkadaşım şehir hastanesinde doğum yaptı sezeryan ile 3 ay önce 2 gün kaldı sıkıntısı da yoktu. Hastanelerin farklı uygulamaları var heralde
Sakin ol arkadaşım anlık yükseldi diye bişiy olmaz bence. Dikkat et kendine. Şu an en önemlisi bebeğin boşvereceğiz herşeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?