2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi gözün aydın
Evet ya korkmuyorum. Saçmalama sero dedim kendime. Anayım ben ana

Al sana züürt tesellisi diyorsunhep bu büyüklerin korkutmasın dan dolayı ayy çatı çok zor ayy normal çok zor iğrenç birşey ne korkutuyorsun arkadaş
Günlerdir korkudan mahvolmuştum valla
Canım benim ya rabbim şifa versin sağlıkla gelsin gelecekse de
Amin canım inşallah Allah razı olsun
Kimse bana kızmasın ama soracam.
çatı muayenesi ağrıtıyor mu
Canım şöyle ben kendim forumdaki yazıları okuyarak gittim sakın o yazıların hiç birini okuma acilde acımasız bir doktor vardı alışık oldukları için hızlı hızlı muayene ederken yaptırmak istemedim sonra yavaş muayene etti sabaha kadar kaldık artık anladı ve yavaş muayene edince bende alıştım doğumhanede çıkarken bir ebe muayene etti eli çok hafifti bence karşındaki kişiyle alakalı kısa sürüyor jelde sürüyorlar zaten

Anladım canım teşekkür ederim

Çok üzüldüğüm oldu bilmiyorum tansiyonum çıktı mu ama kötü oldum stres tabiki bebeği de etkiler 2 gün oynamadı bebeğim 2 ay oldu Bi sorun olmadı ama o an etkilendi

Çok üzüldüğüm oldu bilmiyorum tansiyonum çıktı mu ama kötü oldum stres tabiki bebeği de etkiler 2 gün oynamadı bebeğim 2 ay oldu Bi sorun olmadı ama o an etkilendi
Hiç bu kadar üzülmemiştim sanırım 9 ay. Resmen hâlâ o anları düşününce ağlıyorum başımın ağrısı geçmedi ama bebek çok şükür hareket etti etmese çok takacaktım kafaya.

Noldu kuzum özel değilse. Anlattın da ben mi kaçırdım

Tanımadığım bu kadar insandan böyle güçlü destekler almamın da hakkını yiyemem ama ben de böyle değildim 34 yaşında anne olana kadar kendi yeğenim dahil hiçbir bebeği kucaklayamayan ben anne olunca 40 günden sonra her şeyi ile tek ilgilendim hepiniz öyle olacak eminim

Bu ikizlerde evet Allah da 2 kat soğukkanlılık, güç verdi ben yapamam dediğim çoğu şeyi yine yaptim.

Biz kadınların isteyip de yapamadığı bir şey yok hepinizi okuyacağım bende burada takdir ederek..
Şuan kilom 67 falan , varisler duruyor , karın sis, ağrı biraz var ,uykusuz,banyosuz ve konforsuzum ama olsun .

Biz kadınlar çok güçlüyuz

Yok kuzum anlatmadım. Çok saçma sapan bir şeyden dolayı anlatsam bu mu yani denilecek aile içi bir tartışma oldu gereğinden fazla büyüdü ve farklı yerlere çekildi boşver gitsin

Ah canım normalde onemsemeyecegimiz durumlar su süreçte daha çok etkiliyor, üzülme kafana takma demek kolay biliyorum umarsız olmak da ayrı meziyet ama şu son süreçte aile de olsa senden ve yavrundan değerli hıc değil bu arada sen hala çalışıyor musun

Selam herkese ben de insallah mart annesi olacağım, kücük de kizim oldugu icin yazamadim cok yogun geciyor gunler:) saglikla dogumlari okudukca mutlu oluyorum, tebrik ederim

Uykusuz Koala ayni hastaneye gidiyoruz. Okumustum yazamadim, sezaryen ucreti 3600 tl 2 gece fiyati. Istersek ve sorun olmazsa 1 gece kalip cikabiliyoruz. Refakatci 1 kisi ama mesela baba geceye kadar girip cikabilirmis.
Susleme yasak
Ben kızımı da medarda doğurdum cok memnundum insallah yine oyle olur herkese hayirli dogumlar

Yok kuzum anlatmadım. Çok saçma sapan bir şeyden dolayı anlatsam bu mu yani denilecek aile içi bir tartışma oldu gereğinden fazla büyüdü ve farklı yerlere çekildi boşver gitsin
Tın tın boş tenekeci vurduğun ses içi boş insanları için hayatını sakın zehir etme hayat sürprizlerle dolu sinir hücrelerine üzül karşındakine değil herşeyide yüze söyle millet yoksa derler de derler

Medara mi gidiyorsun bende o hastaneye gidiyorum funda hanıma aşığım o kadına

Aa evet yıllarca doktorum Funda hanimdi benim de cok tatli biri gercekten. Birkac dusuk yasayinca artik olumsuz anilar hatirlamayayim diye birakmistim Ama cok iyi bir doktor gercekten
Hem nasıl tatlı insanın içini ısıtıyor Hakkımızda hayırlısı olsun inşALLAH sağlıkla alırsın yavrunu kucağına burda sevincini paylaşırsın

Bu arada odaya çıktık 2 koltuk bı dolap var normalde 2 si aynı anda gelse bı refakatçi veriyorlarmia şuan alt açma giydirme beslenme hepsini benim yapmam bekleniyor da yapamam dedim biraz pimprikliligim var birazdan çok bı de aşağı süt sağmaya İncem yanlız kalıp ağlar falan.neyse ikna ettim görümcemin gelmesini kabul ettiler o ve eşim şimdi yolda

Bu arada bu sıpa 2025 doğmus da ödem atmış kuvozde ağlayınca açtım elini tuttum Mis cennet kokusu burnumun direğini sızlatti minik parmakları ile elimi tuttu okşaya okşaya uyuttum bende gitmem aşağı ünitede kalırim cuma da inşallah annem yetişir onla idare ederiz

Bence sizin acı eşiğinizin maşallahı var

Kuzular yaaa kiyamam benim bile gözlerim doldu sen ağladım diyince yaşamış gibi oldum en kısa zamanda hayırlısıyla evinize götürürsün inşallah canım

Evet bende devlet hastanesinde yaptım ilkini 2 gün yatiriyolar hep bütün hastaneler öyle özeller haric

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…