Kızlar tecrübelerime dayanarak söylüyorum çatı muayenesinde acıdım diyen sebebi kendinde arasın. Çünkü kasılmakla alakalı bir durum. O esnada derin nefes alıp verir kaslarınızı gevşek bırakırsanız anlamazsınız bile. Ben o kadar korkarak oldum ki çığlığım koridorlardan duyuldu doktorum kalk bitti dedi ben şok hani acıyacaktı dedim senin yüzünden dışarıdaki hastalarım da korktu dedi
Yok ya o bence denk gelmistir ben ilk hamileligmde dogum basliyana kdr 41. Haftama kdr hic cati muayanesi olmadim sanci ile gidince oldum 3 defa ve su flnda gelmedi hic keske bunda yasasam oyle seyleri su gelse dogum baslasa 38 de ama nerdeee ben hazirim agdamada gittim bgun bir ev temizligi kaldi artik simdi de gelmezz
Evet öyle olur
Ağda benimde sıkıntı ya. daha çıkmadı ki gitsem de boşa gitmiş olacağım. İnşallah kızım bir sürpriz yapmaz daha durur içerde 38. haftada giderim herhalde planım o yönde
MMuallimezzz
gittim gördüm büyüğü yarım saate kadar servise çıkıyor birlikte olucaz artık.. diğeri de çok iyi ama ya yarın ya öbür gün gelecek o da hastane takımlarını istediler benden de kıyafet falan,, çok çok çok ağladım ordaki herkes çok duygulandı haber bekliyorum
Şükürler olsun Allah hepinizi sağlıkla kavuştursun bizde hemen evimize dönelim
Benim ciktigi da oldu asiri dustugu de 8 3 e bile dustu sekerim kac kez 50lere dustu Allah kucucuk bir meniden yaratiyor ne buyuk mucize bu mucizeyi hic korumaz olur mu
Benim de hamilelikte özellikle son aylarda düşmeye başladı ama doktor düşükten değil yüksekten korkarız deyince bugün de böyle olunca bir an korktum Çok haklısın onlar aslında sandığımızdan daha güçlüler rabbimin mucizeleri❤
Evet öyle olur
Ağda benimde sıkıntı ya. daha çıkmadı ki gitsem de boşa gitmiş olacağım. İnşallah kızım bir sürpriz yapmaz daha durur içerde 38.haftada giderim herhalde planım o yönde
Öyle yapıcam canım insiyatifine kalmış canı isterse verir diye düşünüyorum istemezse de sancım gelince gidcem ve artık bekletmemelerini söylicem sonuç olarak sezaryen olacam ve sancı boşuna çekmiş oluyorum böyle
MMuallimezzz
gittim gördüm büyüğü yarım saate kadar servise çıkıyor birlikte olucaz artık.. diğeri de çok iyi ama ya yarın ya öbür gün gelecek o da hastane takımlarını istediler benden de kıyafet falan,, çok çok çok ağladım ordaki herkes çok duygulandı haber bekliyorum
MMuallimezzz
Pek yazamasam da sayfayı sürekli takip ediyorum. Bu süreci çok ama çok iyi yönettiğinizi söylemeden geçemeyeceğim. Bu başlık ki hamilelik kilosu nedeniyle depresyona girenleri, sayfalarca döşenenleri gördü. Lohusalık halinize rağmen, pozitif yaklaşımınız takdire şayan. Merak etmeyin siz olduğunuz sürece kızlarınızın sırtı yere gelmez. Diğer ufaklıkla da bir an evvel kavuşmanızı dilerim.