2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim sürekli enfeksiyonum olduğu için acıdı vallahi ama en son yapan ebe cidden canımı çok acıttı biraz da karşındakine göre de değişiyor

Evet öyle olur
Ağda benimde sıkıntı ya. daha çıkmadı ki gitsem de boşa gitmiş olacağım. İnşallah kızım bir sürpriz yapmaz daha durur içerde 38. haftada giderim herhalde planım o yönde

Kız okurken ben bile ağladım (çok şükür Allahım

Benim ciktigi da oldu asiri dustugu de 8 3 e bile dustu sekerim kac kez 50lere dustu Allah kucucuk bir meniden yaratiyor ne buyuk mucize bu mucizeyi hic korumaz olur mu
Benim de hamilelikte özellikle son aylarda düşmeye başladı ama doktor düşükten değil yüksekten korkarız deyince bugün de böyle olunca bir an korktum Çok haklısın onlar aslında sandığımızdan daha güçlüler rabbimin mucizeleri

Benim sürekli enfeksiyonum olduğu için acıdı vallahi ama en son yapan ebe cidden canımı çok acıttı biraz da karşındakine göre de değişiyor
Hmm bak enfeksiyon olan acır bunu duymuştum. İnşallah bundan sonra sıkıntı olmaz. Yine de acı macı demeyelim boşvirr

Bizimki de 38 dedi. Bugğn 38im ama hiç gitmek istemiyorum ben evde kendi kendime doğurmak istiyorum kordonu kesmeye gelsinler sadece
Bana da 37de yapacaktı ama bebek ters diye yapma gereğinde bulunmadı muhtemelen haftaya dönmüşse yapar kesin ama döneceğini sanmıyorum

Dogru sezeryanli olunca sanci cekmenin bi anlami yok hayirlisi canim

Yaaa sonunda diğer kuzucugumuzda çıkacak hemen peşine çok mutlu oldum çokkk çalışanlar bir tatlıyı hakketti bence

Pek yazamasam da sayfayı sürekli takip ediyorum. Bu süreci çok ama çok iyi yönettiğinizi söylemeden geçemeyeceğim. Bu başlık ki hamilelik kilosu nedeniyle depresyona girenleri, sayfalarca döşenenleri gördü. Lohusalık halinize rağmen, pozitif yaklaşımınız takdire şayan. Merak etmeyin siz olduğunuz sürece kızlarınızın sırtı yere gelmez. Diğer ufaklıkla da bir an evvel kavuşmanızı dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…