2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki ikiz olmasına ragmen biri geri çıkıyor hep canım doktor nornal diyor

Benim 13/9 12/9 falan geldi bu haftalara kadar düşüktü aslinda 10/7 falandi. Ama bu hafta bi atak oldu ilac kullaninca düştü biraz yaklasik 1.5 gramlik da protein kacagi oldu tabi ödem de oldu
Benim de hep 10/7 ydi doktor 15 e kadar bekle diyor anlamadım. 14 15 e kadar çıkıyor su an arada 11 e düşüyor

Benim ayağa kalkıp yürürken ağrım oluyo oda 2 haftadır var alt taraflarda ama karnım inmedi aşağa heralde 9 ay 10 günü bulucak Bi aksilik çıkmazsa diye düşünüyorum

Gözün aydın olsun canimmm darısı bize inşallah

Canımm gözünaydın maşallah ne güzel doğum olmuş darısı başımıza hosgelmis bebeğin

Allah analı babalı büyütsün canim.pirt port geliyor bizim yavrular

Canim ya çok tebrik ederim gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah

Masallah gozun aydın canım

Yaaaa gerçekten mi grup mart anaları olmaktan çıktı gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün ikinizin de iyi olmasına çok sevindim

Ayyy doktora gitmeye korkar oldum gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Gözün aydın canım maşallah . Sağlıkla büyüt bebişini

çok çok teşekkürler sizlerin de kavuşmanıza az kaldı:) hepimiz içimize çekeceğiz o mis bebek kokusunu

Benim ayağa kalkıp yürürken ağrım oluyo oda 2 haftadır var alt taraflarda ama karnım inmedi aşağa heralde 9 ay 10 günü bulucak Bi aksilik çıkmazsa diye düşünüyorum
Benimki de gününü dolduracak heralde 9ay 10 gün dolu dolu en son perşembe gittim ne sancı ne su ne kanal hiçbir şey yoktu doktor evde çömel kalk dedi her gün yürüyüşe başladım hurma yiyorum sıcak suya oturcam bakalım bu da 40ı mı bekleyecek hayırlı zamanda gelsin minikler istedikleri zaman gelecekler nasılsa

Emekli benim esim ordan indirim olmus olabilir yada dr dan doktora degisiyodur
Bilmiyorum canım olabilir. Ne kadar uygun olursa o kadar iyi. Bne önceki doğumumda da çok memnun kaldım o hastaneden benim doktor hastaneden ayrılıp özle yer açtı ama anlaşmalı olarak devam ediyor hastanede doğumlarına. Eski hastası olduğum için de fiyat farkı olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…