2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yarın bende nst gireceğim kizlar bakalim.sancim.nasil.?

neysol bende 40 i doldurcam heralde. Adaçayı içebilir.miyim diye.sorar misin doktoruna? Ilk.hamileligimde doktorum bana son haftalarda 1 bardak içebileceğimi söylemişti.

Özel hastane açıktır kuzu yakınlarda varsa yaptır devlette biraz vicdanlarına kalmış
Yok özele giderim zaten. Doktorlara da bişey denmiyor ki şuna buna baktırın deyince kızıyolarişin ilginç yanı sağlık ocagına 15 ölçülen Tansıyon 10 dk sonra hastanede 13 çıktı doktor da hiç önemsemedi

Evet canım ikinci
Ilkinde yaşadın mi tansiyon problemi? Benimde trombosit değerin düşük doktor 1 hafta boyunca tansiyonunu.olc dedi. Yagli soslu yumurtali yemeklerden uzak dur dedi bana.
Kan değerlerine baktı mi doktorun acaba ? Yediklerine dikkat edip dinlenerek belkide atlatacaksin canim. Az kaldi cok.sukur

Valla için rahat olsun dlye baktır canım son zamanlar stres olma en iyisi baktırmak

Normal kan sayımı yapıldı sadece csnım geçen hafta ordan belli olmaz sanırım. İlkinde hiç Tansıyon problemi yasamadım canım
Valla için rahat olsun dlye baktır canım son zamanlar stres olma en iyisi baktırmak
Çok haklısın kuzum

Özel hastane açıktır kuzu yakınlarda varsa yaptır devlette biraz vicdanlarına kalmış
Aile.hekimine gidiyorum kan icin daha 20.gun önce aldik diye başlıyorlar. Birde salı doktor kontrolum var diyorum carsamba da bize gelmen gerekiyor diyo ne.icin dedim.kilo tansiyon ölcumu5 icin çağırıyor. Özele gidince en azindan para icin için bile yapıyorlar

Küçük tansiyon da 9 a kadar çıkıyor 14/9 ölçtüm az önce mesela 8 in altında mı olmalıymış.
Aynen tabi hamile kalmadan onceki durum da onemli canim benim 10/7 9/6 falandj o yuzden artmasi normal degildi. Ilac verildi su an normal seviyede bi kac hafta daha dayansak dogumdan sonra 6 ayda duzelir dedi doktor.

Aynen canım haklısın

Hadi ya bilmiyodum canım ben de bi sorayım doktoruma bence artık her şey mübah bize zıplamak hoplamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…