2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım canım demek ikisinde de kullanılıyor öğrenmiş oldum yengeme soruyorum nasıldı diye tam prenses doğum hiç bişey anlamadım diyor. Doğuma gülerek girmiş
Yorumlar beni bitirdi bakmayın bence kimse bakmasın
Kötü etkilenmekten korktuğum için böyle yorumları okumamak, dinlememek istiyorum ben de canım biri konusunu açınca susturuyorum, doğum üzeri anlatma nolur diye bilmemek biyerde mutluluk oluyor kendi adıma sanırım çok kolay etkileniyorum ama güzel hikayeler okumak da su serpiyor rahatlatıyor resmen

Kızlar son haftalarında olup akıntı problemi yaşayan var mı?? Sarı akıntım var, idrar yolu enfeksiyonundan mıdır, doğum yakın diye mi bilemedim
Benimde geçen hafta çok fazlaydı idrar vermistim dün gittigimde kültür istedi idrar yaparken bi sıkıntım yok ama çıkmış galiba enfeksiyon

Aynen tabi hamile kalmadan onceki durum da onemli canim benim 10/7 9/6 falandj o yuzden artmasi normal degildi. Ilac verildi su an normal seviyede bi kac hafta daha dayansak dogumdan sonra 6 ayda duzelir dedi doktor.
İşte benim doktorum hiç bu mantıkla yaklaşmadı gebelik öncesi düşüktü tansıyonum dıyorum farketmz diyor bana. Doktorumuçok severdim ama doğuma yakın soğudum kadından

Az zamanında kalmış hayırlısı olsun canım o bilir ne zaman geleceğini içerde boks maçı var o elleri kolları görmek için sabırsızlanıyorum

Aynen canım ben de çok etkileniyorum korkuyorum. Korkumu yeni yeni aşmaya başladım burada arkadaşlar güzel hikayeler paylaştıkça. Aklımda o güzel hikayeleri canlandırmak istiyorum sadece. Şurada ne kaldı doğuma. Güzel şeyler duyup görmek daha motive edici oluyor.
Kızlar son haftalarında olup akıntı problemi yaşayan var mı?? Sarı akıntım var, idrar yolu enfeksiyonundan mıdır, doğum yakın diye mi bilemedim
Bennn. Afedersin sarı ve koyu kıvamlı akıntım var idrarda yanma yok ama rengi sanki 1 aydır su içmiyorum gibi. Enfeksiyon mu var anlamadım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…