2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Az zamanında kalmış hayırlısı olsun canım o bilir ne zaman geleceğini içerde boks maçı var o elleri kolları görmek için sabırsızlanıyorum
Di mi ya doğum yapanları gördükçe insanin dogurasi geliyo bi an önce dogsunlar da sevelim sağlıkla

Evet güzel hastane bakalım hersey insallah guzel gecer

Bennn. Afedersin sarı ve koyu kıvamlı akıntım var idrarda yanma yok ama rengi sanki 1 aydır su içmiyorum gibi. Enfeksiyon mu var anlamadım hiç
Başa bela şu idrar yolu enfeksiyonu sen de kontrolüne kadar doğurmazsan söyle canım doktoruna, az kalmış senin de çünkü:)

Bende de her gittiğimde çıkıyor ama düşük olduğu için sanırım doktorum hep bol su iç diyor.
Bisey kalmadı artık ya almayalım antibiyotik.banada hep bol.su ic dedi 2 hafta öncesine kadar her ay idrar istedi. En son kan istedi sadece artik istemesin ya tahlillerden sıkıldım. Karaciğer yağlanması içinde üzerine fazla durdu

Evet nette işte idrarda protein e bakılır filan yazıyordu benimki de hiç öyle bişeye bakmadı. Ona kafam takıldı ama takıldıkça daha çok yükseliyor doğru
Her doktorun hastalığa bakış açısı da ona göre tedavisi de farklı canım . Bak benim kaçıncı hafta oldu doktor hala nst ye sokmadı . İdrarda yanma var hafif diyorum bi idrar tahlili mi versem yok gerek yok dedi bugün . Ben de kendi doktorumun bazı yöntemlerini garipsiyorum ama doktorumuza güvenmekten başka da çaremiz yok maalesef

Kızlar saat 13.10 da doğdu kızım. Ama yazamadım ya. Elime teli aldım bşy çıktı. Şimdi de şarjım bitiyor.
Biz iyiyiz bebişim emiyor çok şükür 2600 doğdu. Takılıyoz şimdilik
Maşallah çok şükür ikiniz de gayet iyisiniz Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıklı uzun bir ömrü olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…