2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de epidurali normal doğum için kullanıldığını biliyorum sezaryende kullanıldığını ilk kez duydum. Yengem 2 normal doğum yaptı epiduralle ağrıyı sancıyı kesiyor

Kızlar epidural da risk var mı sizce. Bana Dr şuan herşey normali gösterio dedi. Yani son haftalar da yine normali işaret ederse epidurali tercih etsem mi. Canım tatlı biraz sanırım
Kızlar saat 13.10 da doğdu kızım. Ama yazamadım ya. Elime teli aldım bşy çıktı. Şimdi de şarjım bitiyor.
Biz iyiyiz bebişim emiyor çok şükür 2600 doğdu. Takılıyoz şimdilik
Kız şükür ayysaglıcakla analı babalı büüyüt kızını inşallah Sayfaları nasıl hızlı hızlı geçtim yazdı mı acaba die

Normal dogum yapacaksan epidural prenses dogum ıste Agrısız yapabılıosun sanırım 3-4 cm acılma olduktan snra epıdurali takıyorlar

Epidural adı üstünde prenses doğum canım benim bazı fobilerim var dokunulmaktan aşırı korkuyorum panik oluyorum. Ama az cesaretim olsaydı epidural normal çok isterdim.. İnternette izliyorsundur insanlar güle oynaya birkaç ıkınmayla doğuruyor

Canım evet gördüm Bi iki kez. Ama belde katater takılı oluo mus falan ya ondan rahatça oluo mu doğum,sonrasında sıkıntı oluo mu onu merak ediom

Canım evet gördüm Bi iki kez. Ama belde katater takılı oluo mus falan ya ondan rahatça oluo mu doğum,sonrasında sıkıntı oluo mu onu merak ediom
Hem normal olsun hem prensesler gibi olsun istiyorsan hiç düşünme derim. Tek problem herkeste değil ama bazı kişilerde baş ağrısı yapabiliyor. Doğumdan sonra bol kahve tüketmen lazım hatta su ısıtıcı alırsın yanına hastanede de içersin.

Aynen kahveyi soğanı ısıtıcıyı onları yanıma alayım canım sen söyledin die hatırlıom ilk haftalarda ama yanılıyor da olabılırım. Gögüs ucu olmayanlar karbonatlı suyla yıkama yada silme işlemi yapıo falan demiştin sanki.

Yok ben demedim canım. Ama gögüs ucun yoksa eczaneden bi çıkarıcı pompa alabilirsin işe yarar

Canım bi sıkıntısı oluyor mu prenses doğumun? Baş bel boyun ağrısı vs.
Bazı kısılerde oluomus kuzenım normal dogum yaptı acılması hızlı gelısınce epıdural takamadılar ama o da cok rahat dogum oldu, arkdsım da epiduralle yaptı onda da hıc agrı olmadı , ben normal yapacak olsam kesin epiduralle yapardım

Kızlar son haftalarında olup akıntı problemi yaşayan var mı?? Sarı akıntım var, idrar yolu enfeksiyonundan mıdır, doğum yakın diye mi bilemedim
Evet benim de akıntım da artış ve sarıya dönüklük var ama herhangi bi rahatsızlık hissetmiyorum enfeksiyonda yanma da oluyor diye biliypdum
Evet canım aynen öyle güzel şeyler duymak çok iyi geliyor
Kızlar saat 13.10 da doğdu kızım. Ama yazamadım ya. Elime teli aldım bşy çıktı. Şimdi de şarjım bitiyor.
Canım maşallahhh Rabbim hayırlı etsin sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütün inşallah
Canım benim yengem oldu epidural ve mükemmel olduğundan bahseder hep kendi tecrübem yok ama onun anlattığı kadarıyla gayet güzel ve rahatmış

Ah canimm tebrik ederim bende de anksiyete var korkum ondan zaten. Cok sevindim atlatmana. Darısı basıma. Nasılsın simdi bebis nasıl? Ayık mıydın hep dogumda

Yaaa sen kalk mart anneleri topiği başkanı ol şubatta doğur Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Mascara canim gozun aydin cok sevindim dogumunun guzel gecmesije benimde sutum az az geldi takviye yaptik hem biberon hem meme tutuyor kizim. Smdi sutum artti artik mama vermeyecegim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…