Hayırlı olsun . Sağlıkla büyüt inşallahKızlar saat 13.10 da doğdu kızım. Ama yazamadım ya. Elime teli aldım bşy çıktı. Şimdi de şarjım bitiyor.
Biz iyiyiz bebişim emiyor çok şükür 2600 doğdu. Takılıyoz şimdilik
Gözün aydın canım sanada supriz oldu cok sukur allah analı babalı saglıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar saat 13.10 da doğdu kızım. Ama yazamadım ya. Elime teli aldım bşy çıktı. Şimdi de şarjım bitiyor.
Tebrikler canimmKızlar saat 13.10 da doğdu kızım. Ama yazamadım ya. Elime teli aldım bşy çıktı. Şimdi de şarjım bitiyor.
Ben de epidurali normal doğum için kullanıldığını biliyorum sezaryende kullanıldığını ilk kez duydum. Yengem 2 normal doğum yaptı epiduralle ağrıyı sancıyı kesiyor
Kızlar epidural da risk var mı sizce. Bana Dr şuan herşey normali gösterio dedi. Yani son haftalar da yine normali işaret ederse epidurali tercih etsem mi. Canım tatlı biraz sanırımEpidural uyuşukluk hissi canım. Her iki doğumda da uygulanıyor ama sezaryende zaten devamlı serumla ağrı kesici veriyorlar epidural bir nebze daha erken toparlanmaya sağlıyor. çok da gerekli değil bence. Ama normal doğursaydım kesinlikle epidural alırdım
Kız şükür ayyKızlar saat 13.10 da doğdu kızım. Ama yazamadım ya. Elime teli aldım bşy çıktı. Şimdi de şarjım bitiyor.
Normal dogum yapacaksan epidural prenses dogum ısteKızlar epidural da risk var mı sizce. Bana Dr şuan herşey normali gösterio dedi. Yani son haftalar da yine normali işaret ederse epidurali tercih etsem mi. Canım tatlı biraz sanırım
Kız şükür ayysaglıcakla analı babalı büüyüt kızını inşallah Sayfaları nasıl hızlı hızlı geçtim yazdı mı acaba die
Epidural adı üstünde prenses doğum canımKızlar epidural da risk var mı sizce. Bana Dr şuan herşey normali gösterio dedi. Yani son haftalar da yine normali işaret ederse epidurali tercih etsem mi. Canım tatlı biraz sanırım
Kız şükür ayysaglıcakla analı babalı büüyüt kızını inşallah Sayfaları nasıl hızlı hızlı geçtim yazdı mı acaba die
Canım bi sıkıntısı oluyor mu prenses doğumun? Baş bel boyun ağrısı vs.Normal dogum yapacaksan epidural prenses dogum ısteAgrısız yapabılıosun sanırım 3-4 cm acılma olduktan snra epıdurali takıyorlar
Canım evet gördüm Bi iki kez. Ama belde katater takılı oluo mus falan ya ondan rahatça oluo mu doğum,sonrasında sıkıntı oluo mu onu merak ediomEpidural adı üstünde prenses doğum canımbenim bazı fobilerim var dokunulmaktan aşırı korkuyorum panik oluyorum. Ama az cesaretim olsaydı epidural normal çok isterdim.. İnternette izliyorsundur insanlar güle oynaya birkaç ıkınmayla doğuruyor
Hem normal olsun hem prensesler gibi olsun istiyorsan hiç düşünme derim. Tek problem herkeste değil ama bazı kişilerde baş ağrısı yapabiliyor. Doğumdan sonra bol kahve tüketmen lazım hatta su ısıtıcı alırsın yanına hastanede de içersin.Canım evet gördüm Bi iki kez. Ama belde katater takılı oluo mus falan ya ondan rahatça oluo mu doğum,sonrasında sıkıntı oluo mu onu merak ediom
Aynen kahveyi soğanı ısıtıcıyı onları yanıma alayımHem normal olsun hem prensesler gibi olsun istiyorsan hiç düşünme derim. Tek problem herkeste değil ama bazı kişilerde baş ağrısı yapabiliyor. Doğumdan sonra bol kahve tüketmen lazım hatta su ısıtıcı alırsın yanına hastanede de içersin.
Yok ben demedim canım. Ama gögüs ucun yoksa eczaneden bi çıkarıcı pompa alabilirsin işe yararAynen kahveyi soğanı ısıtıcıyı onları yanıma alayımcanım sen söyledin die hatırlıom ilk haftalarda ama yanılıyor da olabılırım. Gögüs ucu olmayanlar karbonatlı suyla yıkama yada silme işlemi yapıo falan demiştin sanki.
Tmm kuzum saol.Yok ben demedim canım. Ama gögüs ucun yoksa eczaneden bi çıkarıcı pompa alabilirsin işe yarar
Kızlar saat 13.10 da doğdu kızım. Ama yazamadım ya. Elime teli aldım bşy çıktı. Şimdi de şarjım bitiyor.
Bazı kısılerde oluomus kuzenım normal dogum yaptı acılması hızlı gelısınce epıdural takamadılar ama o da cok rahat dogum oldu, arkdsım da epiduralle yaptı onda da hıc agrı olmadı , ben normal yapacak olsam kesin epiduralle yapardımCanım bi sıkıntısı oluyor mu prenses doğumun? Baş bel boyun ağrısı vs.
Evet benim de akıntım da artış ve sarıya dönüklük var ama herhangi bi rahatsızlık hissetmiyorumKızlar son haftalarında olup akıntı problemi yaşayan var mı?? Sarı akıntım var, idrar yolu enfeksiyonundan mıdır, doğum yakın diye mi bilemedim
Evet canım aynen öyle güzel şeyler duymak çok iyi geliyorAynen canım ben de çok etkileniyorum korkuyorum. Korkumu yeni yeni aşmaya başladım burada arkadaşlar güzel hikayeler paylaştıkça. Aklımda o güzel hikayeleri canlandırmak istiyorum sadece. Şurada ne kaldı doğuma.Güzel şeyler duyup görmek daha motive edici oluyor.
Bennn. Afedersin sarı ve koyu kıvamlı akıntım var idrarda yanma yok ama rengi sanki 1 aydır su içmiyorum gibi. Enfeksiyon mu var anlamadım hiç
Canım maşallahhh Rabbim hayırlı etsin sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütün inşallahKızlar saat 13.10 da doğdu kızım. Ama yazamadım ya. Elime teli aldım bşy çıktı. Şimdi de şarjım bitiyor.
Canım benim yengem oldu epidural ve mükemmel olduğundan bahseder hep kendi tecrübem yok ama onun anlattığı kadarıyla gayet güzel ve rahatmışKızlar epidural da risk var mı sizce. Bana Dr şuan herşey normali gösterio dedi. Yani son haftalar da yine normali işaret ederse epidurali tercih etsem mi. Canım tatlı biraz sanırım
Ayy sok oldum ya seni normal beklerken tam süpriz oldu. Allah analı babalı büyütsünn masallahKızlar saat 13.10 da doğdu kızım. Ama yazamadım ya. Elime teli aldım bşy çıktı. Şimdi de şarjım bitiyor.
Ah canimm tebrik ederim bende de anksiyete var korkum ondan zaten. Cok sevindim atlatmana. Darısı basıma. Nasılsın simdi bebis nasıl? Ayık mıydın hep dogumdaBende kararsızdım hangisi olsam diye anestezici geneli tavsiye etmem ayilmasi ağrısı daha çok olur dedi. Dedim anksiyetem var merak etme oksijen veririz sakinleştirici vururuz dedi. Şükür yinede kolay atlattım sende anksiyete yoksa daha kolay olur
Az daha dursun da diyorum gelsin de ama az daha dursunDi mi ya doğum yapanları gördükçe insanin dogurasi geliyo bi an önce dogsunlar da sevelim sağlıkla
Yaaa sen kalk mart anneleri topiği başkanı ol şubatta doğurKızlar saat 13.10 da doğdu kızım. Ama yazamadım ya. Elime teli aldım bşy çıktı. Şimdi de şarjım bitiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?