2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar birşey soracağım. Sterizasyon makinesi verdi kuzenim. Aventin. Şöyle yazıyor ''Sterilizasyon işlemi bittikten sonra, Philips Avent Elektrikli Sterilizatör içindekiler, kapak açılmadığı sürece, 6 saate kadar steril kalır.'' Ozaman ben makineden çıkarıp çantaya koyduğumda steril özelliğini yitirmiş mi olacak? Kafam karıştı anlamadım ben.

Yani doğal olarak canım. Dokunduğun an steril olmaz zaten canım. Kaynatırken de aynı şey geçerli

Ay muhteşem canım eşim de getirdi o kremi akşam süreyim iki saat uykuda daha iyi etki eder heralde ay çok sevindim ise yarıyor olmasına, dayanılır gibi değil çünkü teşekkür ederim canım

Kullanmadan önce yine bi sıcak su dökersin ustüne bende makinede steril ettim iki kere öyle koydum çantaya illaki bi su dökmek gerekir

Otururken veya sabit dururken ağrı yok ama ayağa kalktığım an ve yürürken inanılmaz ağrım oluyor alt karnımda bu bi anlam ifade eder mi
Canım Benim de altımda seninki gibi ağrı var . Dün kontrolde sorduğumda doktora bu tarz ağrıların normal olduğunu , vücudun kendini doğuma hazırladığını söyledi .

Yani doğal olarak canım. Dokunduğun an steril olmaz zaten canım. Kaynatırken de aynı şey geçerli
Yani öyle tabi ama. Ben şimdi steril ettim, sonra saklama poşetlerine koydum. Bebeğe kullanırken yine mi makineye koymam gerek? Hastaneye götüreceğim biberon ve göğüs pompası için soruyorum. Güvenli değilmiş gibi geldi bir an

Kullanmadan önce yine bi sıcak su dökersin ustüne bende makinede steril ettim iki kere öyle koydum çantaya illaki bi su dökmek gerekir
İşte anlamak istediğim buydu canım. Çok sağol. Hastanede sıcak sudan geçiririm eğer kullanmak gerekirse.

Baskılar oldukça ağrılar normal ya doğum sancısı asla dinlenerek geçmez diye düşünüyorum annem anlarsın onu kendimi belli ediyo diyo

Bugün kontrolüm vardı. Normalde 37+1 olması gereken beybikom yine önden gidiyor 38+4 olmuş ultrasona göre. 3500 gram 52 cm. Bu haftadan sonra artık kilo alımının yavaşlayacağını söyledi doktorum. Elleriyle hep yüzünü kapatıyor, aylardır bu şekilde, doğarken de böyle olursa kesinin bi miktar fazla olabileceğini söyledi.

Yine muayene etti, bebeğin artık iyice aşağıya indiğini söyledi, 38. Hafta içerisinde doğacağını öngörüyor. Bakalım inşallah şöyle 8-9 gün sonra, fazla da kilo almadan gelir

Gözün aydın sağlıkla gelsinler insallah

Snmmrt Uykusuz Koala kızlar bu glycol mu ne sürdüm sadece sonra lavman gibi bi aparatı olduğunu farkettim biz sürüyor muyuz çubukla fitil gibi mı uyguluyoruz

pompa götürsem mi emzirmeye mi zorlasam bebeği bilemedim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…