2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim doktorum çatı muayenesi yapmıyormuş. Şimdilik bende normal bekliyorum. Ctesi randevum p zaman netleşir sanırım
Çatı muayenesi yapmadan nasıl normal yapıp yapamayacağını anlayacak ki
Her dr farklı cidden insan neye güveneceğinide şaşırıyor artık

Ya sen nasil minnoş bi anne oldun böyle bizim için op kokla
Bebeğimi dış gebelik sebebiyle kaybetmesem ben de buralarda olacaktim...
Rabbim hepinizin sağlıklı hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin.
dualarınızı beklerimmm
Allah hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah çok bekletmeden

Bende Martı görürüm kızlar sat a göre 16 mart. Dün çatı muayenedi oldum normal bekliyoruz artık. Aramızda normal doğum bekleyen kimler
Ben bekliyorum ama bakalım bebek hızlı kilo alıyor, cumartesi randevum var inşallah bu defa çok kilo almamıştır. 3800'ü geçerse sezaryen olabilir.

Evet ya şükür
Canım ne yaptın nasıl oldunuz. Hayırlı haberlerle gel
Arabamız yok canım o yüzden bizim için sıkıntı olabilir ama en kötü dediğin gibi olur eşim alır gelir. Yapacak bişey yok
Ben de son zamanlar hareketleri azalır diye duymuştum ama belki de bizimkilerin gelmeye niyeti yoktur daha
Ay ertelemicem de en son jiletle aldım cikmayacagi tuttu sınır oldum yoksa hemen gitcem gidemiyorum son çare su felan gelirse yine jilete talim
Yaa şu olaylar da iyice strese sokuyor insanı Rabbim utandırmasın artık ulaşmak çok zor
Kızlar kaç kişi kaldık doğurmayan 10 kişi var mıyız
Daha varız canım yaa dur bismillah
Ya bu nasıl mümkün olabilir okurken sinirlendim bu kadar ilgisizlik de fazla ama
73 tü en son evde 57 ile kaldım canım ,

Biz taburcuyuz bu arada çıkış için gelmelerini bekliyoruz
Çok sevindimm çok şükür gözünüz aydın
Yaa okurken içim eridi resmen yaa nasıl güzel şeyler bunlarr Rabbim evlat hasreti çeken isteyen bekleyen herkese böyle güzel duyguları yaşamayı nasio etsin evlatlarımıza hayırlı uzun ömürler nasip etsin. Bağlarımızı güçlendirsin
Ya evet böyle düşünen ve uygulayan doktorlar var bundaki amaç ne acaba. Sezaryen olacağın halde sancı beklemek çok saçma değilmi
Bu gün zaten gelmez se hiç gelmez dün market bugün temizlik yaptım kv kp gelecekmiş öldüm şuan
Kız yorma kendini o kadarr hamilesin sennn anlayış lazım.
Geçmiş olsun canım kötü şeyler yaşamışsın arkadşlara yazdıklarınd katılıyorum. Doktorun saçmalamış baya seni de sıkıntıya sokmuş. En kısa zamnda rahata erersiniz inşallah.

Senin günün belli oldu mu kuzu
Kuzucum gün alacağım diye gittim ne göreyim dönmüş benim kız Bu hafta içine gün verecekti eğer dönmeseydi.
Gittim kuzum tansiyon ilaci basladi haftaya tekrar gidifem kan ve idrar tahlili normal cikti canim
Geçmiş olsun ilaçlar düzene sokar tahlillerin temiz çıkmasına sevindim.
Bende Martı görürüm kızlar sat a göre 16 mart. Dün çatı muayenedi oldum normal bekliyoruz artık. Aramızda normal doğum bekleyen kimler
Ben de normali bekliyorum artık ama çatı muayenesi henüz olmadım

Kızlar merhaba. Hastaneden çıktık. 3kez nst ye bağladı farklı zamanlarda. Bugün 1kez bile sancı çıkmadı doktor sancı kasılma hissettiğinde gel dedi. Pzt sabah tekrar çağırdı. Suyu da iyimiş. Şuan için sıkıntı görünmüyor dedi. Kızım biraz daha kalmaya karar verdi sanırım

Hadi ya bugünde doğuracağım diye giden kimse doğuramadı. Bu topikte kontrole diye giden doğuruyor onu anladım Sağlıkla vaktinde gelir inşallah canım pazartesi bir çoğumuzun kontrolü var hepimiz için güzel bir gün olsun

ilknurrr22 öperimmm öpmem miii
Uykusuz Koala senin kızda fazla kararsız
Melekkkeren amin canım benim Rabbim isteyen hak eden herkese versin
Evet ya şaşırttı beni.
Öyle mi dursam, ay şurası da güzelmiş, yok yok böyle olsun diye dolanıyor heralde içeride
Saldım gitti nasıl geliyorsa gelsin dün gece aşırı hareketliydi bir terslik olmuş olabilir yine diyorum güvenimi kırdı sıpa

Hayırlısı olsun sağlıkla kavuşun canım en hayırlı zaman hangisiyse o vakitte gelsin yavrun
Mart bebeleri çok hareketli yerinde duramıyorlar baksana çoğu doğdu kalanlarda yerine sığamıyor hayırlısı olsun.
Evet evet öyle de denilebilir duramıyorlar pek
Sabırsızlar neden acaba burçlarından sebepmi ,

Oo maşallah bebişler hep öle sanırım bnm bebe de Bi sağa Bi sola gidio Bi şaha kalkıo Bi inio maşallah sıpalara
Bnm de görünüş normal ama 37de çatıdan sonra tam belli olcak. Bu cumartesi deil sonraki cumartesi.
Aynen cnm devlete kalsa ben şimdiye hamile değildim. Kanamam okadar coktu ki bana bile zararı olmus olabılırdi.aldıkları para haram zıkkım olsun.

Hayırlısı olsun çiçeğim hayırlı zamanda sağlıkla doğsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…