- 27 Eylül 2018
- 5.431
- 11.097
- 248
Eğer doğumum sezaryene dönerse 2 gün kalacağımı söylediler fakat kendimi iyi hissedersem ve bir sıkıntı yoksa 1 günde de çıkabilirmişimSezeryan olan arkadaşlar hastane de kaç gün kaldınız. Bizim hastane 2 gece muhakkak dedi. Evdede bi bıdık olunca bana 1 gece bile çok uzun geliyor
Bnm gittiğim Dr da eşimin arkadsının eşi doğum yaptı ocakta. 2.cocugu oldu. Ama sezaryen den cıktık tan sonra amelyat yerim şişmişti dio. Ve içten kanama olmus. 2 ay oldu hala iyileşmemiş. Dr.a sölemiş dikiş yerlerim şiş die 2 hafta bekle geçer demiş. Geçmeyince 40ını bekle geçer demiş ama yok geçmemiş başka hastaneye gitmişler Baska Dr.a.. O Dr enfeksiyon kapmıssın demiş. O yüzden acaba benm de olur mu die de düşünmekten kendimi alamıyorum. Ama her insan da aynı olacak die bşy yok diyorum. Sezaryen den o yüzden korkmuştum. Bnm Dr biraz da sezaryen taraftarymıs.Hahaha, ama kötü bir durum. Herkesin hikayesi yaşadıkları farklı oluyor. Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize. Aynı hastane aynı doktora giden hastaların biri memnun olurken diğeri memnun kalmayabiliyor mesela. Olumsuz hikayelerde insanın gözünü korkutuyor.
Geçen kontrolden çıkmış hastane koridorundan çıkışa ilerlerken kadının biri durdurdu beni. Kızı 40 gün önce doğum yapmış orada, haftasonu nişanı gelmiş sancısı gelmiş doktora gelmiş hemen, kızı doğumhaneye alıp sancı vermişler, az bir açıklığı varmış başta, neyse sancıdan sonra 4-5 cm açılma olmuş, o sırada kız sanxı çekerken bir yandan covid testi yapmışlar kıza ve burnunu kanatmışlar, hemde kızıyorlarmış çok bağırıyor diye, sesi ama hastane koridorlarından duyuluyormuş kadın öyle dşyor, sonra kızı bebek kaka yaptı diye acil sezaryene almışlar, nöbetçi doktor yaptırmış doğumu, iyi dikememiş heralde bebeğin durumu iyiyken kız enfeksiyon kapmış, bir süre hastanede yatmış ve dikişlerş iyileşmemiş, akıyormuş, bu seferde kendi doktoru ameliyata almış tekrardan dikmişler kızı. Kadın para isteselerde kendi doktorunu çağır doğuma demek içşn beni durdurmuş. Mesela aynı hastanede o bayandan bir kaç hafta önxe aynı nöbet günü bi arkadaşım doğum yaptı, o şikayetçi olmadı öyle işte.
Enfeksiyon kaparsa şişer kızarıklık olur dikkat et banyodan sonra güzel kurut dikisleriniBnm gittiğim Dr da eşimin arkadsının eşi doğum yaptı ocakta. 2.cocugu oldu. Ama sezaryen den cıktık tan sonra amelyat yerim şişmişti dio. Ve içten kanama olmus. 2 ay oldu hala iyileşmemiş. Dr.a sölemiş dikiş yerlerim şiş die 2 hafta bekle geçer demiş. Geçmeyince 40ını bekle geçer demiş ama yok geçmemiş başka hastaneye gitmişler Baska Dr.a.. O Dr enfeksiyon kapmıssın demiş. O yüzden acaba benm de olur mu die de düşünmekten kendimi alamıyorum. Ama her insan da aynı olacak die bşy yok diyorum. Sezaryen den o yüzden korkmuştum. Bnm Dr biraz da sezaryen taraftarymıs.
Bende öyleyim ilk hamileligimde hiç sesim cikmiyodu çok rahattımBende de var 2 gündür sancı heran bişi olabilri diye sürekli vücudumu dinlemeye başladım. İlk hamileliğimde ne rahatmışım ben ya bunda aşırı söyleniyorum ahh belim ahh karnım ahh şuram ahh buram :) sürekli ağrım var demekten artık evdede ciddiye alınmıyorum :))
Canım rezene ısırgan ve çemen otu süt yapıyormuşBen cuma doğum yaptım sezaryenle, yarın çıkacağım.. Elimden gelse 1 hafta kalırım:) hastanede her şey önüne geliyor, hemşireler bebeğe de bana da bakıyor.. Evde eşimle ben yalnız ne yapacağız bilmiyorum.. Benim epidurali bugün çıkardılar, biraz yara bölgem sızlıyor, iğne yaptılar şuan daha iyiyim. Henüz anne sütüm gelmedi, bebiş sinirleniyor maalesef. Boş boş emekten yoruldu garibim, tez zamanda gelse keşke sütüm
Eve çıkınca şimdi gelmek gitmek isteyeceklerBen evde çıkmak istiyorum hemen, hastane çalışanlarınin hepsi ve doktorum ilgili olmasina rağmen evde yatağımda yayılmak gbsi yok
Belki yaşla da alakası vardır benimde ilk amaBende öyleyim ilk hamileligimde hiç sesim cikmiyodu çok rahattım
Senin bacak ağrılarin nasıl oldun oldu canımEve çıkınca şimdi gelmek gitmek isteyecekler
3 gün dedi 1 buçuk gün kaldım ama imza atıp çıktım.Sezeryan olan arkadaşlar hastane de kaç gün kaldınız. Bizim hastane 2 gece muhakkak dedi. Evdede bi bıdık olunca bana 1 gece bile çok uzun geliyor
Benim de mide yanmam hiç geçmedi ilaçla rahatlıyorum. Ödemim de var dikkat ediyorum yediklerime ama yine de oluyor.Kızlar okuyamadm sayfaları iymsnz benm midem yanıyor bazen Bir de ayaklarmda ödem oluştu ellerimde çok tuz tüketiyorm herhalde ondan olması lazm Bu durmda olan varmı sanki arı sokmş gbi olyor özellikle akşamları
Yakınlarda eski şafşatasına dönecek inanıyorumMillet doğurdu doğurmayan larda doğum telaşına düştü kimseler kalmadı maalesef. Topik cok sessiz
Sancı kuzm sancın varmı peki benm bu son ayda olsun malesf. Dikkat edeym artk diyorum son 20 günde bişeye yaramaz sanmıyorm bu ödem başmza İş açmaz inşallah bi komşm ödümü kopardıda işte tuz yeme masada kalrsn felan kat kst olr göbegin normal doğablrsn ne sezeryan doğrumu buBenim de mide yanmam hiç geçmedi ilaçla rahatlıyorum. Ödemim de var dikkat ediyorum yediklerime ama yine de oluyor.
Canım ödem olunca yüksek tansiyon olabiliyor ikisi bağlantılı o yüzden ödem olmaması için dikkat et ama öyle masada kalırsın falan tövbe yarabbim kulak asıp moralini bozma sen dikkat et elinden geleni yap. Yengem şuan hamile çok ödemi var tansiyonu 16/10 civarı hastanede takip ediliyor düşüp çıkıyor tansiyonu. Ama doğuramazsın masada kalırsın diyen falan olmadı ona. Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.Sancı kuzm sancın varmı peki benm bu son ayda olsun malesf. Dikkat edeym artk diyorum son 20 günde bişeye yaramaz sanmıyorm bu ödem başmza İş açmaz inşallah bi komşm ödümü kopardıda işte tuz yeme masada kalrsn felan kat kst olr göbegin normal doğablrsn ne sezeryan doğrumu bu
Ben ugruyormAynen valla ya geçen eşime dedim grupta doğuran bidaha uğramıyor die. Ee sen de doğurunca sen de uğramazsın dio. Şurda ayın 15ine ne kaldı kuzu. 15nde inşallah bende doğuruom senin tansiyon ne durumda Dr gün verdi mi doğum için.
Çocukla uğraşmaktan fırsat olmuyordurMillet doğurdu doğurmayan larda doğum telaşına düştü kimseler kalmadı maalesef. Topik cok sessiz
Aynen dimi yaMillet doğurdu doğurmayan larda doğum telaşına düştü kimseler kalmadı maalesef. Topik cok sessiz
Canim çok sagol merak edip sormuşsun. Ne yaptık ettik bir şekilde getirdik deniz beyi dünyayaEmoshhh naptın canim
Sağ salim kucağına al inşallah
Hadi güzel haberlerle gel canım Allah yardımcınız olsun
kizlar çok teşekkür ederim kac gundur okuyorum alıntılar biriktirdim baya geç bir cevap olduCanım son durum ne
Sagol canim senin de sezaryen tarihi belli olmuş insallah saglikla alirsin meteyi kucağına.Canım normal görünüyor.
Aa neden erkenden alıyor Bi sorun mu var
Hayırlı olsun cnm Gözünaydın
Cok sagol canim.Gözün aydın canım, maşallah kilosu boyu çok iyi.
Güzel dileklerin için çok sagol kuzum Amin inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle büyütelim kuzularimizi ❤Canimm çok sevindim gözün aydın bakıp durdum yazdın mı diye . sağlıkla büyüt deniz bebeği
Cok sagol canim.Allah yardımcınız olsun canım
Maşallah canım ikinizinde iyi olmasına sevindim Allah analı babalı büyütsün
Kolay hayırlı doğumlar olsun inşallah canım
Canım benimde geçen hafta boy 39. haftalardaydı hatta diyordum bnm kızı boyu kurtarıyor diğerleri geri çıkıyor çünkübugün 38 lerde çıktı.. Son haftalarda yanılma daha çok oluyo sanırım
Ay ne güzel oldu ya sen, ben bide M Muallimezzz ayni gun doğum yapmış olduk. Senin kiz aceleciydi sonunda istediği gibi de olduKızlar iyi geceler. Benimde bugün kontrolüm vardı 4 te. Nst de sancılar düzenli ve yüksek çıktı. Doktorum yatış verdi, doğum başlamış dedi. Vee 19:30 da doğum gerçekleşti, kızım şuan yanımda uyuyor çok şükürbiz kavuştuk allahın izniyle. Tam 2 hafta erken geldi prensesim Herhangi bir sağlık problemimiz yok şükür Emoshhh ile aynı güne denk geldik ❤ allahım doğumunu bekleyen tüm annelere sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin
Cok sagol canim.Kizlarrr hepinizin gozu aydin Allah anali babali buyutsun
Sagol kuzucum sana da çok az kaldı heyecan tavan yapmıştır haliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?