2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sezeryan olan arkadaşlar hastane de kaç gün kaldınız. Bizim hastane 2 gece muhakkak dedi. Evdede bi bıdık olunca bana 1 gece bile çok uzun geliyor
Eğer doğumum sezaryene dönerse 2 gün kalacağımı söylediler fakat kendimi iyi hissedersem ve bir sıkıntı yoksa 1 günde de çıkabilirmişim

Bnm gittiğim Dr da eşimin arkadsının eşi doğum yaptı ocakta. 2.cocugu oldu. Ama sezaryen den cıktık tan sonra amelyat yerim şişmişti dio. Ve içten kanama olmus. 2 ay oldu hala iyileşmemiş. Dr.a sölemiş dikiş yerlerim şiş die 2 hafta bekle geçer demiş. Geçmeyince 40ını bekle geçer demiş ama yok geçmemiş başka hastaneye gitmişler Baska Dr.a.. O Dr enfeksiyon kapmıssın demiş. O yüzden acaba benm de olur mu die de düşünmekten kendimi alamıyorum. Ama her insan da aynı olacak die bşy yok diyorum. Sezaryen den o yüzden korkmuştum. Bnm Dr biraz da sezaryen taraftarymıs.

Enfeksiyon kaparsa şişer kızarıklık olur dikkat et banyodan sonra güzel kurut dikislerini

Bende öyleyim ilk hamileligimde hiç sesim cikmiyodu çok rahattım

Canım rezene ısırgan ve çemen otu süt yapıyormuş

Sezeryan olan arkadaşlar hastane de kaç gün kaldınız. Bizim hastane 2 gece muhakkak dedi. Evdede bi bıdık olunca bana 1 gece bile çok uzun geliyor
3 gün dedi 1 buçuk gün kaldım ama imza atıp çıktım.

Kızlar okuyamadm sayfaları iymsnz benm midem yanıyor bazen Bir de ayaklarmda ödem oluştu ellerimde çok tuz tüketiyorm herhalde ondan olması lazm Bu durmda olan varmı sanki arı sokmş gbi olyor özellikle akşamları

Benim de mide yanmam hiç geçmedi ilaçla rahatlıyorum. Ödemim de var dikkat ediyorum yediklerime ama yine de oluyor.

Benim de mide yanmam hiç geçmedi ilaçla rahatlıyorum. Ödemim de var dikkat ediyorum yediklerime ama yine de oluyor.
Sancı kuzm sancın varmı peki benm bu son ayda olsun malesf. Dikkat edeym artk diyorum son 20 günde bişeye yaramaz sanmıyorm bu ödem başmza İş açmaz inşallah bi komşm ödümü kopardıda işte tuz yeme masada kalrsn felan kat kst olr göbegin normal doğablrsn ne sezeryan doğrumu bu

Canım ödem olunca yüksek tansiyon olabiliyor ikisi bağlantılı o yüzden ödem olmaması için dikkat et ama öyle masada kalırsın falan tövbe yarabbim kulak asıp moralini bozma sen dikkat et elinden geleni yap. Yengem şuan hamile çok ödemi var tansiyonu 16/10 civarı hastanede takip ediliyor düşüp çıkıyor tansiyonu. Ama doğuramazsın masada kalırsın diyen falan olmadı ona. Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.

Sancım geceleri 10 gündür falan oluyor fakat yalancı. Nstde hiçbirşey çıkmıyor yarın sabah bu yüzden suni sancı ile doğumu başlatacağız bir terslik olmazsa.

Canim çok sagol merak edip sormuşsun. Ne yaptık ettik bir şekilde getirdik deniz beyi dünyaya darısı sana insallah az kaldı sende saglikla al bebeğini kucağına ❤❤
Sağ salim kucağına al inşallah
Hadi güzel haberlerle gel canım Allah yardımcınız olsun
Canım son durum ne
kizlar çok teşekkür ederim kac gundur okuyorum alıntılar biriktirdim baya geç bir cevap oldu
Canım normal görünüyor.

Aa neden erkenden alıyor Bi sorun mu var

Hayırlı olsun cnm Gözünaydın
Sagol canim senin de sezaryen tarihi belli olmuş insallah saglikla alirsin meteyi kucağına.
Gözün aydın canım, maşallah kilosu boyu çok iyi.
Cok sagol canim.
Canimm çok sevindim gözün aydın bakıp durdum yazdın mı diye . sağlıkla büyüt deniz bebeği
Güzel dileklerin için çok sagol kuzum Amin inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle büyütelim kuzularimizi ❤
Cok sagol canim.
Ay ne güzel oldu ya sen, ben bide M Muallimezzz ayni gun doğum yapmış olduk. Senin kiz aceleciydi sonunda istediği gibi de oldu
Kizlarrr hepinizin gozu aydin Allah anali babali buyutsun
Cok sagol canim.
Emoshhh canım gozun aydın Allah analı babalı büyütsün insallah
Sagol kuzucum sana da çok az kaldı heyecan tavan yapmıştır haliyle insallah saglikla kavuşursunuz canim benim dualarım seninle.

Uykusuz Koala canim dogum planı yapmışsınız çok sevindim insallah Allah kolay bir doğum nasip etsin göz açıp kapayıncaya kadar al minnosunu kucağına. Herkesin hikayesi bambaşka ben inanıyorum senin ki güzel hikayelerden oluşacak biraz ayni kaderi paylasmis olduk tembel çıktı bizimkiler inan nasil gecerse geçsin sonunda kavuşacağını bilmek inanılmaz bir motivasyon oluyor hep dua edicem sana. Biliyorum o durumda girip yazmak zor oluyor ama yazacak durumda olunca bize de haber verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…