2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yurt dışı gibi 10 gün kalsak ohh

Yok canım her ikisi de doğru belki Dr acelecilik yapıyor

Bir gece kaldım canım ben neden iki gece diyor ki yani bi sorun yoksa herşey yolundaysa bi gece kalıyorsun iki doğumum da bi gece kaldım. 10:30 da doğum oldu ertesi gün dokuz da çıktık hastaneden.
AA ne güzel.. Bende öyle istiyorum ya çok ideal benim için. Çünkü memleketten uzağım ve anneler gelmiyor. Yalnızım. Bakıcım la eşim idare edicek ler beni hastanede. Ama ister istemez evdeki bıdıkta kalcak aklım. Bilemiyorum neden 2 gece ama kesin 2 gece dedi. Perş günü kontrolde tekrar ısrar edeyim sıkıntı olursa tabiki mecbur kalınır ama sıkıntı olmadığı sürece 2 gece bana uzun geliyor ya

Genelde özel hastanelerde tek gece kalınıyor. Ben de Balıkesir de şehir hastanesinde kısmetse doğum yapacağım. Söylenilene göre normal doğum olursa tek gece sezeryan olursa 2 gece kalınıyormuş.
Bnm hastane de özel aslında ama 2 gece dediler ısrarla. Normal doğum tek gece. Herşey normal giderse neden 2 gece tutuluyoruz anlamıyorum ilk doğumumdada 2 gece kalmıştım hadi onda evde bekleyenim yoktu bu sefer bide evi düşüncem

Bnm hastane kan tahlili falan çarşamba yapcakmıs sonraki pazartesi doğum ama sanırım covid testi bnm hastanede yapmıyor.Bi aksilik olmazsa 38+5de doğum olmus olcak inşallah
Bende ilk önce doktora 38+4ü önermiştim 15i pazt diye. Ama 39u görelim diye 18ine demişti. Yinede bu perş netleşecek. Asla doktorum kesin bişi konuşmuyor değişik bi kadın:)

Aynen 38i bitiriyorlar 39+1de doğmuş olcak benimki 2 3 gündür sanci oluyo korkuyorum bende bi an önce sali günü gelseydi

Cok şükür geldi ilk mete jeliden geldi benden önce dogurmazsaniz 2. Metede benden
Bende de var 2 gündür sancı heran bişi olabilri diye sürekli vücudumu dinlemeye başladım. İlk hamileliğimde ne rahatmışım ben ya bunda aşırı söyleniyorum ahh belim ahh karnım ahh şuram ahh buram :) sürekli ağrım var demekten artık evdede ciddiye alınmıyorum :))

1 saat önce duş aldım, inşallah artar bakalım.. Tavsiye için çok teşekkür ederim :)
Rica ederim inşallah işe yarar Humana stil çay ve malt içecekleri de arttırıyor, bir de tabi gelmese bile bol bol emzirmeye uğraşmak lazım, gerçekten emdikçe artıyor.

Günaydınnn, iyiyiz cok sukur sbah doktor geldi yrn cıkarsınız dddi, aynı degıl daha fazla cıktı:)) en son pazarteı 3.700 demıstı dogdugunda 3950 ydi boyu da 51 gözukuodu 54 dogdu
Maşallah benimki de bu gidişle gelmezse 4 kg doğar gibi düşünüyorum

Ay böyle hikayeler beni kötü etkiliyor. Tüylerim ürperdi Allah korusun.
Gözünüz aydınn.❤ Çok sevindim herşey güzel gidiyor anlaşılan. Sütün de tez vakitte gelir inşallah annesi❤
Yok canım her ikisi de doğru belki Dr acelecilik yapıyor
Hay Allah ya hayırlısı olsun inşallah
Anladımm canım seni göremeyince sabah acaba mı dedim hakkında hayırlısı olsun inşallah
Yarın inşallah güzel haberler veririm canım Allah razı olsun

Dus alabilirsin eve çıktığında birde sıcak havlu köy memelerine canim damarları genişletiyor ben oyle yaptim.

Kızlar ben de hastane çantama süt yapsın vs diye, Lactamil Emziren Anneler için Sütlü İçeçek-Promalt-Hurma ve gaz içinde Eylül Öztürk'ün Gasicon ve Maden suyu koyacağım. Aslında sütü direk getiren bir ilaç varmış takviye edixi gıda tarzında bir hap ama yurtdışında ablam kullandığı için gördüm burada yok olsa ondan alacaktım sorun yaşamamak için. Lactamil de süt yapıyormuş iyiymiş yani ama gaz da yapabilirmiş sütlü olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…