2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende Doğurmayanlar Kervanındaymm Baklm benm kız ne zman teşrif edeck. Kızlar normal doğum yapanlar bi anda mı geldi agrılar ondan önceki gün bir belrtisi varmydı Gaz sıkıntım var karnm taş gbi olup düzeliyor başka bişey yok

Aynı durumdayız şuanda dünden beri bende de aynıları var geçmeyen sancı olursa diye takip ediyorum

Canım neden öyle dedi hemşire benim bazen hiç uyanmıyor öyle olsa o zaman aç kalacak soyuyorum ayaklarını gıdıklıyorum kimden ne duysam yapıyorum ama yok yani

Meryem ana otunu 1,5 cmlik açılmadan sonra mı içtin?

Canım benimde iki üç gündür ishalim var günde 2-3 tuvalete çıkıyorum buda bir belirtimi yarın tam 40+0 olacağız
Kızlar doğuma gircem şimdi dua edin nolur
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına al bebişini

Canım benimde iki üç gündür ishalim var günde 2-3 tuvalete çıkıyorum buda bir belirtimi yarın tam 40+0 olacağız

Acildeki ebe söylemişti canım belirtiymiş buda sancıları takip et geçmeyen sancı olursa suyu nişanı beklemeden git hemen. Maşallah gelmek bilmiyor senin bebişte

Acildeki ebe söylemişti canım belirtiymiş buda sancıları takip et geçmeyen sancı olursa suyu nişanı beklemeden git hemen. Maşallah gelmek bilmiyor senin bebişte
Aynen aslında alt taraflarıma arada ağrı giriyo çıkıyo ama ben böyle doğum ağrısı olmaz diye düşünüyorum. Böyle çişini çok tutarsında yaptığında ağrır ya anlık öyle ağrılar ama gün içinde değişik saatlerde geliyor

Evet hepsi bende de var ayağa kalkınca tüm ağırlığı o bölgede hissediyorum onun haricinde sancılarım oluyor benim eğer seninde olursa arada geçerse korkma o doğum başlangıcı değil geçmeyen git gide artan bir sancı olursa beklemeden git

Aynı durumdayız şuanda dünden beri bende de aynıları var geçmeyen sancı olursa diye takip ediyorum
Benm sancı gbi degil cnm suanlık tık yok 37. Haftadan vardı bebeğim sertleşmesi andaki kasılma onun dışnda yok birşey Hayrlı doğumlar Olsun hepmz içinde

İnşallah canım

Canım neden öyle dedi hemşire benim bazen hiç uyanmıyor öyle olsa o zaman aç kalacak soyuyorum ayaklarını gıdıklıyorum kimden ne duysam yapıyorum ama yok yani
Mamayi almaz diye demis olablir kac gunluk bebeginiz bende cok zor uyandiriyordum her mamadn once soyup bebe yagi ilr msaj yaoiyordum

Doğum yaptığım gün ishal istifra başladı.normalde sabahtan gidicektim muayeneye sezaryen günü almak için ama halsizim diye Öğleden sonra gittim.nst de sancı çıkınca beni musahedeye aldılar orda da sancı çıkınca Dr im sezaryane aldı.
Dediklerine göre İshal ya doğumu tetikliyormuş ya da doğumun belirtisiymiş.

İki gündür bu şekildeyim yarın dr kontrolüm var bakalım çıkacakmı sanci. Bu zamana kdr hiç sancı çıkmadı nst de.

Kızlar bu arada ben idrarımı yaparkende orama bir ağrı giriyor sizlerdede oluyor mu. Acaba enfeksiyon falan mı var diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…