2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyi geceler kızlar sancılar arttı gece 3 te iyice nişan geldi derken sabah geldik 1.5 cm di geri geldik aksam altı da çağırdı ama 4 te artık dayanamadim geldim 7 cm olmuş duşa girin ve sıcak su küveti doldurup oturun kızlar tabi sağlık problemi yoksa meryem Ana otu ve suni sancı etkisi için hurması sıcak suda iki ezip su da ezip içtim etki ettiğini düşünüyorum
Şükür iyiyiz Allah tez vakitte kalan arkadaşlarımı kurtarsin bir avaz da

Geçmiş olsun güle güle güzel günlerde büyüt bebeğini :)

Benimde renksiz nişan geldi 2 gün önce bugünde aşırı hareketli bakalım ne zaman gelecek

Kızlar selâm malum nerdeyse üç çocukla 24 saat mesai yaptığımız için buraya girmek de çok Zor artık , çoğunuz doğum yapmış hatırladığım takip edebildigim kadarıyla
B BAM94 defne92 Uykusuz Koala La Laa @Kurabiyex Mavisiguzel kızlar dogumlariniz hayırlı olsun, ömürleri uzun bahtlari açık olsun inşallah hepsinin

Bız bı aylık olduk bile sabah aşimiz var kolik diyemem ama kızarıp bozariyorlar gazları olunca geceleri bazen uyanık bazen uykuda gündüzleri genelde uykuda geçiyor ama aynı anda nasıl beceriyorlarsa emzirmek sıkıntı çünkü biri tam bitmemişken diğeri başlıyor ağlamaya meme/mama karışık gidiyoruz zaten tek başına süt asla yetmez iki bebeğe

Bizden bu kadar,geride kalanlara da sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim

Gözün aydın canım sende ilk başlayan o sancı ve ishal durumunu yaşıyorum şuan ara ara su geliyor akıntıdan çok çok fazla şeffaf şekilde karnımında baya aşağı düştüğünü farkettim durmadan lavabodayım ishalden sanırım ufaktan doğum başlayacak vücut belli ediyor

Allah yardımcınız olsun canim. Ikisinde de gaz sandınız oluyor mu
Bizimde 3 gun gece uykumuz yok su saate kadar uyumadı acı acı ağlama inşalla h kolik değildir

Bir avazda doğur insallah

Bir avazda doğur insallah i

Aminn canım inşallah

Evet ibareler başlamış bir avazda kurtulursun inşallah

Gözün aydın canım Bir metehan daha geldi demek sonunda, sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallaah

Çok sevindim maşallah canım hayırla sağlıkla büyütün

@Kurabiyex canım çok sevindim gozun aydın Allah analı babalı büyütsün insallah

M Melekogretmencnn son mete senden geliyo hadi bakalım hayırlısıyla al sende

Hosgelmıss adaşııımmmm :) Allah analı babalı büyütsüğnn gözunuz aydınnn

@Kurabiyex gözün aydın canım sağlıkla büyüt
Gözümden kaçan varsa kusura bakmayın lütfen kızlar çok teşekkür ederim hepinize darısı bekleyenlerin başına inşallah

M Melekogretmencnn canım yarın sezeryan gününmüş saglikls al ınsallah kucağına güzel haberlerini bekliyoruz
İnşaAllahh cnm

Hyrlı olsun canım
@Kurabiyex canım çok sevindim gozun aydın Allah analı babalı büyütsün insallah

M Melekogretmencnn son mete senden geliyo hadi bakalım hayırlısıyla al sende
Saol canım inşallah
M Melekogretmencnn hayırlı doğumlar olsun canım
Saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…