- 24 Nisan 2016
- 1.327
- 2.248
- 133
Geçmiş olsun güle güle güzel günlerde büyüt bebeğini :)İyi geceler kızlar sancılar arttı gece 3 te iyice nişan geldi derken sabah geldik 1.5 cm di geri geldik aksam altı da çağırdı ama 4 te artık dayanamadim geldim 7 cm olmuş duşa girin ve sıcak su küveti doldurup oturun kızlar tabi sağlık problemi yoksa meryem Ana otu ve suni sancı etkisi için hurması sıcak suda iki ezip su da ezip içtim etki ettiğini düşünüyorum
Şükür iyiyiz Allah tez vakitte kalan arkadaşlarımı kurtarsin bir avaz da
Kızlar bizde doğduk sancı olmadığı için suni sancı denedik açılma ilerlemedi ama ve suyu fazla ve bebek çok geride olduğu için doğum çok zor olur dedi doktor sezeryana döndüm bende çok şükür metehanimi kucağıma aldım inşallah yarın taburcuyuz
Gözün aydın canım sende ilk başlayan o sancı ve ishal durumunu yaşıyorum şuan ara ara su geliyor akıntıdan çok çok fazla şeffaf şekilde karnımında baya aşağı düştüğünü farkettim durmadan lavabodayım ishalden sanırım ufaktan doğum başlayacak vücut belli ediyorİyi geceler kızlar sancılar arttı gece 3 te iyice nişan geldi derken sabah geldik 1.5 cm di geri geldik aksam altı da çağırdı ama 4 te artık dayanamadim geldim 7 cm olmuş duşa girin ve sıcak su küveti doldurup oturun kızlar tabi sağlık problemi yoksa meryem Ana otu ve suni sancı etkisi için hurması sıcak suda iki ezip su da ezip içtim etki ettiğini düşünüyorum
Şükür iyiyiz Allah tez vakitte kalan arkadaşlarımı kurtarsin bir avaz da
Allah yardımcınız olsun canim. Ikisinde de gaz sandınız oluyor muKızlar selâm malum nerdeyse üç çocukla 24 saat mesai yaptığımız için buraya girmek de çok Zor artık , çoğunuz doğum yapmış hatırladığım takip edebildigim kadarıyla
B BAM94defne92 Uykusuz Koala La Laa @Kurabiyex Mavisiguzel kızlar dogumlariniz hayırlı olsun, ömürleri uzun bahtlari açık olsun inşallah hepsinin
Bız bı aylık olduk bile sabah aşimiz var kolik diyemem ama kızarıp bozariyorlar gazları olunca geceleri bazen uyanık bazen uykuda gündüzleri genelde uykuda geçiyor ama aynı anda nasıl beceriyorlarsa emzirmek sıkıntı çünkü biri tam bitmemişken diğeri başlıyor ağlamaya meme/mama karışık gidiyoruz zaten tek başına süt asla yetmez iki bebeğe
Bizden bu kadar,geride kalanlara da sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim
Bir avazda doğur insallahGözün aydın canım sende ilk başlayan o sancı ve ishal durumunu yaşıyorum şuan ara ara su geliyor akıntıdan çok çok fazla şeffaf şekilde karnımında baya aşağı düştüğünü farkettim durmadan lavabodayım ishalden sanırım ufaktan doğum başlayacak vücut belli ediyor
Bir avazda doğur insallah iGözün aydın canım sende ilk başlayan o sancı ve ishal durumunu yaşıyorum şuan ara ara su geliyor akıntıdan çok çok fazla şeffaf şekilde karnımında baya aşağı düştüğünü farkettim durmadan lavabodayım ishalden sanırım ufaktan doğum başlayacak vücut belli ediyor
Aminn canım inşallahKızlar selâm malum nerdeyse üç çocukla 24 saat mesai yaptığımız için buraya girmek de çok Zor artık , çoğunuz doğum yapmış hatırladığım takip edebildigim kadarıyla
B BAM94defne92 Uykusuz Koala La Laa @Kurabiyex Mavisiguzel kızlar dogumlariniz hayırlı olsun, ömürleri uzun bahtlari açık olsun inşallah hepsinin
Bız bı aylık olduk bile sabah aşimiz var kolik diyemem ama kızarıp bozariyorlar gazları olunca geceleri bazen uyanık bazen uykuda gündüzleri genelde uykuda geçiyor ama aynı anda nasıl beceriyorlarsa emzirmek sıkıntı çünkü biri tam bitmemişken diğeri başlıyor ağlamaya meme/mama karışık gidiyoruz zaten tek başına süt asla yetmez iki bebeğe
Evet ibareler başlamış bir avazda kurtulursun inşallahGözün aydın canım sende ilk başlayan o sancı ve ishal durumunu yaşıyorum şuan ara ara su geliyor akıntıdan çok çok fazla şeffaf şekilde karnımında baya aşağı düştüğünü farkettim durmadan lavabodayım ishalden sanırım ufaktan doğum başlayacak vücut belli ediyor
Savaşıyoruz minik beyle
Gözün aydın canımBir metehan daha geldi demek sonunda, sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallaah
Çok sevindim maşallah canım hayırla sağlıkla büyütün
@Kurabiyex canım çok sevindim gozun aydın Allah analı babalı büyütsün insallah
M Melekogretmencnn son mete senden geliyo hadi bakalım hayırlısıyla al sende
Hosgelmıss adaşııımmmm :) Allah analı babalı büyütsüğnn gözunuz aydınnn
Kızlar selâm malum nerdeyse üç çocukla 24 saat mesai yaptığımız için buraya girmek de çok Zor artık , çoğunuz doğum yapmış hatırladığım takip edebildigim kadarıyla
Gözümden kaçan varsa kusura bakmayın lütfen kızlar çok teşekkür ederim hepinize darısı bekleyenlerin başına inşallah@Kurabiyex gözün aydın canım sağlıkla büyüt
İnşaAllahh cnmM Melekogretmencnn canım yarın sezeryan gününmüş saglikls al ınsallah kucağına güzel haberlerini bekliyoruz
Hyrlı olsun canımKızlar bizde doğduk sancı olmadığı için suni sancı denedik açılma ilerlemedi ama ve suyu fazla ve bebek çok geride olduğu için doğum çok zor olur dedi doktor sezeryana döndüm bende çok şükür metehanimi kucağıma aldım inşallah yarın taburcuyuz
Saol canım inşallah@Kurabiyex canım çok sevindim gozun aydın Allah analı babalı büyütsün insallah
M Melekogretmencnn son mete senden geliyo hadi bakalım hayırlısıyla al sende
Saol canım
Rabbim yardımcın olsun canım hiç korkma anne olmak insana apayrı güç veriyo herşeye dayanıyorsunKızlar doğuma gircem şimdi dua edin nolur
Melekcimmmm hayırlı dogumlarrt hadı gelsın Metehann beklıyoruzzzKızlar doğuma gircem şimdi dua edin nolur
Rabbim yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlar doğuma gircem şimdi dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?