Uyanıkken daha iyi besleniyorlar mantığı bu olsa gerek. İlk bebeğim de çok tecrübesizdim aaa ne güzel uyuyo acıksa uyanır diye diye çocuk açlıktan sarılık olduCanım neden öyle dedi hemşire benim bazen hiç uyanmıyor öyle olsa o zaman aç kalacak soyuyorum ayaklarını gıdıklıyorum kimden ne duysam yapıyorum ama yok yani
Benimki de uyanmıyor memeyi ağzına verince ağlıyo vallaha kök söktürdü güç bela uyandırıp mama veriyoruz baştan sonra süt şimdi eve çıktık bakalım nasıl olacakCanım neden öyle dedi hemşire benim bazen hiç uyanmıyor öyle olsa o zaman aç kalacak soyuyorum ayaklarını gıdıklıyorum kimden ne duysam yapıyorum ama yok yani
Kızlar bizde doğduk sancı olmadığı için suni sancı denedik açılma ilerlemedi ama ve suyu fazla ve bebek çok geride olduğu için doğum çok zor olur dedi doktor sezeryana döndüm bende çok şükür metehanimi kucağıma aldım inşallah yarın taburcuyuz
Hayırlı uğurlu olsun kızlar. Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallahİyi geceler kızlar sancılar arttı gece 3 te iyice nişan geldi derken sabah geldik 1.5 cm di geri geldik aksam altı da çağırdı ama 4 te artık dayanamadim geldim 7 cm olmuş duşa girin ve sıcak su küveti doldurup oturun kızlar tabi sağlık problemi yoksa meryem Ana otu ve suni sancı etkisi için hurması sıcak suda iki ezip su da ezip içtim etki ettiğini düşünüyorum
Şükür iyiyiz Allah tez vakitte kalan arkadaşlarımı kurtarsin bir avaz da
Selam kuzum ne durumdasın baktım henüz yazmamışsın umarım ikiniz de iyisinizdirKızlar doğuma gircem şimdi dua edin nolur
Sma ilk dönemler kabızlık yapabiliyor canım bununla ilgili örnekler gördüm. Hipp aptamil falan dene istersenKızlar sma mama kabiz ve gaz yapar mi bebegim 12 günlük mama takviyesi başladık acaba normal mi mamadan mi sıkıntı yaşıyor bilemedik sizin önereceğiniz mama var mi
Teşekkür ederim canım, degistireyim o zaman sağolSma ilk dönemler kabızlık yapabiliyor canım bununla ilgili örnekler gördüm. Hipp aptamil falan dene istersen
İstediğin yere yaz canım. Bizlerde güya mart annesiydik ama çoğumuz subatta doğum yaptıMerhabalar aslinda son adet tarihime gore dogum 6 nisan ama ultrasonda onde gosteriyor 30 mart. Buraya mi yazmaliyim nisan grubuna mi?
Son adet tarihine göre bakıyor doktorlar diye biliyorumMerhabalar aslinda son adet tarihime gore dogum 6 nisan ama ultrasonda onde gosteriyor 30 mart. Buraya mi yazmaliyim nisan grubuna mi?
Doktor bu 40 haftayı da doldurur dedi canımBirdilimkek Sen nasılsın canim? Istedigin gb 39. Hatayı bekleyecek sanirim bebiş.
Benim de arada karnım taş gibi oluyor, gaz sancısı gibi ağrılarım oluyordu geçen haftalarda ama bu hafta son kontrolümde hafif sancı ve bel ağrısıyla gittiğimden beri gaz sancısı gibi değil bel ağrısı, karında sertleşme ve karın ağrısı şeklinde oluyor ağrılar, düzenli de değil. Bazen alttan iğne batıyor gibi oluyor veya çok baskı oluyor, çok daha sık wc gidiyorum. Cuma günü 1 cm açılmam vardı. Bakalım bebek ne zaman gelecek. Şuanda hurma vs yiyorum, pilatws topuyla egzersiz yapıyorum hızlansın açılmalarım dşye. Hatta bu gece sıcak suya oturmayı deneyeceğim bakalım neler olacak.Bende Doğurmayanlar Kervanındaymm Baklm benm kız ne zman teşrif edeck. Kızlar normal doğum yapanlar bi anda mı geldi agrılar ondan önceki gün bir belrtisi varmydı Gaz sıkıntım var karnm taş gbi olup düzeliyor başka bişey yok
Aynı durumdayız şuanda dünden beri bende de aynıları var geçmeyen sancı olursa diye takip ediyorum
Aynen dediğin givi benim ağrılarımda bi geçiyor bi geliyor ve düzensiz. Düzenli gelip gitse doğuruyorum diyeceğim ama düzenli değil. Yşne de zorluyor beni, ayakta dururken vs yemek hazırlarken mutfak tezgahına kollarımı dayayıp öyle yapıyorum.Evet hepsi bende de var ayağa kalkınca tüm ağırlığı o bölgede hissediyorum onun haricinde sancılarım oluyor benim eğer seninde olursa arada geçerse korkma o doğum başlangıcı değil geçmeyen git gide artan bir sancı olursa beklemeden git
yok canım nişan değil ama doğumun çok yaklaştığını belli ediyormuş bu belirtilerle birlikte anlarsın geçmeyen sancı olursa git senin son haftaymış hem.Sağlıkla kucağına al inşallahBenim de arada karnım taş gibi oluyor, gaz sancısı gibi ağrılarım oluyordu geçen haftalarda ama bu hafta son kontrolümde hafif sancı ve bel ağrısıyla gittiğimden beri gaz sancısı gibi değil bel ağrısı, karında sertleşme ve karın ağrısı şeklinde oluyor ağrılar, düzenli de değil. Bazen alttan iğne batıyor gibi oluyor veya çok baskı oluyor, çok daha sık wc gidiyorum. Cuma günü 1 cm açılmam vardı. Bakalım bebek ne zaman gelecek. Şuanda hurma vs yiyorum, pilatws topuyla egzersiz yapıyorum hızlansın açılmalarım dşye. Hatta bu gece sıcak suya oturmayı deneyeceğim bakalım neler olacak.
Aynen dediğin givi benim ağrılarımda bi geçiyor bi geliyor ve düzensiz. Düzenli gelip gitse doğuruyorum diyeceğim ama düzenli değil. Yşne de zorluyor beni, ayakta dururken vs yemek hazırlarken mutfak tezgahına kollarımı dayayıp öyle yapıyorum.Bugün şeffafla biraz krem yeşil arası yumurta akı gibi akıntım geldi, nişan mı bilmiyorum. Daha da gelmedi.
Rezene cayi çok iyi geliyor, ben içtiğim sürece bebeğimin gazı olmuyordu ilk dogumumdaAllah yardımcınız olsun canim. Ikisinde de gaz sandınız oluyor mu
Bizimde 3 gun gece uykumuz yok su saate kadar uyumadı acı acı ağlama inşalla h kolik değildir
Kuzm gt su değil de nişan deseydin bkle derdm ama gecen bir yerde okudm Suyun gttikten snra gtmezsrn Enfeksiyon riski var bebeğinKızlar gündüzden beri ara ara iç çamaşırımda ıslaklık oluyor.akıntı gibi degil su gibi bişey ..ama baya az az oluyor böyle bir durum yaşayan oldu mu ? Korkumdan uyuyamıyorum sabah hastaneyemi gitsem yoksa randevu günüm salı.o gün mü gitsem.kafamda deli sorular
Kuzm dediğin şeyleri bende yaşıyor gbiyim bazende bi anda bir sıcaklık akıntı gelrmiş gbi olyor işte bakıyorm evet akıntı diyorm kendimce onun dışnda bişey yok ne zman başlaycak acaba doğum inşallah hayrlı bir vakitte gelr Kızımz Seninde öyle kuzm inşallah,Benim de arada karnım taş gibi oluyor, gaz sancısı gibi ağrılarım oluyordu geçen haftalarda ama bu hafta son kontrolümde hafif sancı ve bel ağrısıyla gittiğimden beri gaz sancısı gibi değil bel ağrısı, karında sertleşme ve karın ağrısı şeklinde oluyor ağrılar, düzenli de değil. Bazen alttan iğne batıyor gibi oluyor veya çok baskı oluyor, çok daha sık wc gidiyorum. Cuma günü 1 cm açılmam vardı. Bakalım bebek ne zaman gelecek. Şuanda hurma vs yiyorum, pilatws topuyla egzersiz yapıyorum hızlansın açılmalarım dşye. Hatta bu gece sıcak suya oturmayı deneyeceğim bakalım neler olacak.
Aynen dediğin givi benim ağrılarımda bi geçiyor bi geliyor ve düzensiz. Düzenli gelip gitse doğuruyorum diyeceğim ama düzenli değil. Yşne de zorluyor beni, ayakta dururken vs yemek hazırlarken mutfak tezgahına kollarımı dayayıp öyle yapıyorum.Bugün şeffafla biraz krem yeşil arası yumurta akı gibi akıntım geldi, nişan mı bilmiyorum. Daha da gelmedi.
Ben merdiven inip çıkmıyorum anca kontrole giderken veya alışverişe giderken o da haftada bir yani. Onun dışında hergün hurma yemeye çalışıyorum ama bazen de unutuyorum. Ama evde hareket ettiğim için ev süpürme vs, kuşum var onun peşinden koşuyorum eğil kalk vs. Pilates topu ile egzersiz vs. Öyle geçiyor.Kuzm dediğin şeyleri bende yaşıyor gbiyim bazende bi anda bir sıcaklık akıntı gelrmiş gbi olyor işte bakıyorm evet akıntı diyorm kendimce onun dışnda bişey yok ne zman başlaycak acaba doğum inşallah hayrlı bir vakitte gelr Kızımz Seninde öyle kuzm inşallah,ben daha hiçbirşey yamamşm Ne merdiven in çık ne yürüyüş ne hurma vsss hiçbişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?