2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım neden öyle dedi hemşire benim bazen hiç uyanmıyor öyle olsa o zaman aç kalacak soyuyorum ayaklarını gıdıklıyorum kimden ne duysam yapıyorum ama yok yani
Uyanıkken daha iyi besleniyorlar mantığı bu olsa gerek. İlk bebeğim de çok tecrübesizdim aaa ne güzel uyuyo acıksa uyanır diye diye çocuk açlıktan sarılık oldu ayak tabanına vurarak uyandırıyoduk sonra.. Zaten bebeklerin açlıktan şekeri çok düşermiş bu sebepten daha çok uyurlarmış uyanmakta zorlanırlamış. Düşünsenize kan alırken bile uyanmamıştı doktor bana nası uyandırcağımı nekadar sürede emzirceğimi öğretince yoluna girmişti herşey. O sebepten bu bebişte ilk haftasında özellikle engeç 1.5saate bir emzirmeyi planlıyorum sütüm olursa. Beslenmeside aynı şekilde velevki olmadı.. Sonrası zaten düzene girer.. Bide kızlar süt arz talep meselesi biraz. Nekadar çok memede kalırsa ve emerse o derece süt oluyor. Beynimize sütümüz olcak mesajı yollayalım İnş herşey hepimiz için güzel olur..

Canım neden öyle dedi hemşire benim bazen hiç uyanmıyor öyle olsa o zaman aç kalacak soyuyorum ayaklarını gıdıklıyorum kimden ne duysam yapıyorum ama yok yani
Benimki de uyanmıyor memeyi ağzına verince ağlıyo vallaha kök söktürdü güç bela uyandırıp mama veriyoruz baştan sonra süt şimdi eve çıktık bakalım nasıl olacak

Hayırlı uğurlu olsun kızlar. Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah

Kızlar sma mama kabiz ve gaz yapar mi bebegim 12 günlük mama takviyesi başladık acaba normal mi mamadan mi sıkıntı yaşıyor bilemedik sizin önereceğiniz mama var mi

Merhabalar aslinda son adet tarihime gore dogum 6 nisan ama ultrasonda onde gosteriyor 30 mart. Buraya mi yazmaliyim nisan grubuna mi?
İstediğin yere yaz canım. Bizlerde güya mart annesiydik ama çoğumuz subatta doğum yaptı

Birdilimkek Sen nasılsın canim? Istedigin gb 39. Hatayı bekleyecek sanirim bebiş.
Doktor bu 40 haftayı da doldurur dedi canım ama ben çok perişanım ilk gebelik gibi kolay geçmiyor bu. Aşırı nefes darlığı ve yüksek nabız var. Bir de rahim bağlarım çok gerginmiş bebek çok hareketli bu yüzden bıçak gibi keskin acılar çekiyorum. Doktor da farketti beklemeyelim sen mahvolmuşsın dedi 22 mart yani haftaya pazartesi sezaryen inşallah 38+4 olacağım

Benim de arada karnım taş gibi oluyor, gaz sancısı gibi ağrılarım oluyordu geçen haftalarda ama bu hafta son kontrolümde hafif sancı ve bel ağrısıyla gittiğimden beri gaz sancısı gibi değil bel ağrısı, karında sertleşme ve karın ağrısı şeklinde oluyor ağrılar, düzenli de değil. Bazen alttan iğne batıyor gibi oluyor veya çok baskı oluyor, çok daha sık wc gidiyorum. Cuma günü 1 cm açılmam vardı. Bakalım bebek ne zaman gelecek. Şuanda hurma vs yiyorum, pilatws topuyla egzersiz yapıyorum hızlansın açılmalarım dşye. Hatta bu gece sıcak suya oturmayı deneyeceğim bakalım neler olacak.
Aynı durumdayız şuanda dünden beri bende de aynıları var geçmeyen sancı olursa diye takip ediyorum

Aynen dediğin givi benim ağrılarımda bi geçiyor bi geliyor ve düzensiz. Düzenli gelip gitse doğuruyorum diyeceğim ama düzenli değil. Yşne de zorluyor beni, ayakta dururken vs yemek hazırlarken mutfak tezgahına kollarımı dayayıp öyle yapıyorum. Bugün şeffafla biraz krem yeşil arası yumurta akı gibi akıntım geldi, nişan mı bilmiyorum. Daha da gelmedi.

yok canım nişan değil ama doğumun çok yaklaştığını belli ediyormuş bu belirtilerle birlikte anlarsın geçmeyen sancı olursa git senin son haftaymış hem.Sağlıkla kucağına al inşallah

Allah yardımcınız olsun canim. Ikisinde de gaz sandınız oluyor mu
Bizimde 3 gun gece uykumuz yok su saate kadar uyumadı acı acı ağlama inşalla h kolik değildir
Rezene cayi çok iyi geliyor, ben içtiğim sürece bebeğimin gazı olmuyordu ilk dogumumda

Kızlar gündüzden beri ara ara iç çamaşırımda ıslaklık oluyor.akıntı gibi degil su gibi bişey ..ama baya az az oluyor böyle bir durum yaşayan oldu mu ? Korkumdan uyuyamıyorum sabah hastaneyemi gitsem yoksa randevu günüm salı.o gün mü gitsem.kafamda deli sorular

Kuzm gt su değil de nişan deseydin bkle derdm ama gecen bir yerde okudm Suyun gttikten snra gtmezsrn Enfeksiyon riski var bebeğin

Kuzm dediğin şeyleri bende yaşıyor gbiyim bazende bi anda bir sıcaklık akıntı gelrmiş gbi olyor işte bakıyorm evet akıntı diyorm kendimce onun dışnda bişey yok ne zman başlaycak acaba doğum inşallah hayrlı bir vakitte gelr Kızımz Seninde öyle kuzm inşallah, ben daha hiçbirşey yamamşm Ne merdiven in çık ne yürüyüş ne hurma vsss hiçbişey

Ben merdiven inip çıkmıyorum anca kontrole giderken veya alışverişe giderken o da haftada bir yani. Onun dışında hergün hurma yemeye çalışıyorum ama bazen de unutuyorum. Ama evde hareket ettiğim için ev süpürme vs, kuşum var onun peşinden koşuyorum eğil kalk vs. Pilates topu ile egzersiz vs. Öyle geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…