2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah açılman ilerler hayırlısı ile doğum yaparsın canım

Hizli ilerlesin insaallah. Nst'den sonra pilates topu filan verirlerse ustune oturup 8 sekli cizebilirsin bol bol, acilmayi hizlandiriyor.

Rabbim kolay eylesn doğumunu bir avazda doğrursnn inşallah

Allah yardımcın olsun canım

İnşallah bşr avazda doğurursun tatlım. Darısı benim başıma.

Sağolun kızlar açılmam dün geceden beri 2 cm. Suni sancı veriyorlar bakalım hayırlısı ile bekliyoruz.

bekleyin az sonra 9 yıldır bu sitede nasıl bir algı yaratmışlar bunu açıklayacağım. şimdi delilleri toplayayım ...
Farkettiğime sevindim.Kafam karışıktı mama konusunda.Hep bu kadın çıktı önüme.Bi de ara ara yazıp dikkat çekmemeye çalışmış.Başka hesaplardan da yazıldığını anladım.

Kızlar biz sariliktan dolayi mamaya ve biberona çok alıştık meme reddi yaşıyoruz. Sütümde hemen gelmedi suan emmedigi içinde artış sağlamıyor, 16 günlük olduk tekrar emmeye alistirabilir miyim yoksa unutmusmudur sizin tecrübeleriniz nedir.

Yok hayır sakın biraktirmayin emmeyi.alıyor zamanla siz vermeye ısrarla devam edin mamayida biberonla değilde kaşıkla verin.anne sütü gibisi yok nolur vazgeçmeyin

bekleyin az sonra 9 yıldır bu sitede nasıl bir algı yaratmışlar bunu açıklayacağım. şimdi delilleri toplayayım ...
Merakla bekliyorum.en çok bilgi alışverişinin tecrübelerin paylaşıldığı guvendigim bir sitede deşifre olsun hainler

Canlarım dün yazmıştım “mochi” hakkında bilgi veririm diye...

Denedik ürünü tecrübelerimi şimdilik aktarayım

Bebek bi göğüsü emerken diğer göğüstende süt akışı oluyor bunu mochi alınca fark ettik hemde az bi miktar değil.

Bebek bi göğüsü emerken diğer göğüse takılıyor ve bebeğin attığı tekmelerde vs düşmüyor

takılırken veya çıkarırken asla ve asla can yakmıyor orada olduğunu bile unutuyorsunuz tv filan izlerken

elektrikli pompada kullanıyorum ama mochinin yeri cidden çok ayrı oldu.

fiyatıda çok bişey değil eğerki süt sağma olayına giren varsa çalışan anneler için diyorum izinlerimiz bitince hayat kurtaracak bişey

Yok hayır sakın biraktirmayin emmeyi.alıyor zamanla siz vermeye ısrarla devam edin mamayida biberonla değilde kaşıkla verin.anne sütü gibisi yok nolur vazgeçmeyin
Medela kaşık biberon alıyorsun. Birde süt sağma makinası fiyat performans olarak mamajoo yada babyplus iyidir. Bebeğin emmeye geri dönene kadar pompa takvimi çıkarıp sağma işlemini yapıyorsun. Sağdığın sütü kaşık biberon ile veriyorsun o kaşık biberonun hikmeti nedir bilinmez. Geri göğüse döndürüyor

Valla abla bi firma için filan çalışmıyorum ben sma aldım gri kapat gri incili gaz ve kabız karşıtı 1 numara sarı incili alma önermiyorlar gri inci fotoğrafı olacakmış istersen fotoğrafta atarım ben ondan veriyorum ne kusma ne kabız ne gaz sorunu oldu ama biberon olarakta gaz yapmayan bi biberon kullanıyorum

İki gündür emmeye baslarken mama damlatiyorum. Damlatmayla yirmi dk emme saglamaya basladi ama Beslenme yetersiz gelmesin diye uc saatte bir 45 cc mamayi biberonla veriyorum ve sagim sütü de 20-30 cc olunca onuda memeden sonra biberonla veriyorum. Neler neler yaptım artk ne yapacağımı sasirdim

Görümcemin kızı da öyleydi bende çok korkmuştum benim ki de olur öyle diye aynı anlattığın gibiydi Allah yardımcın olsun

Ben hiç biberon kullanamadım emzik verip ağzına şırınga ile sütümü verdik şimdi beni de emiyor sütümü elektirikli pompa ile sağdım hep almıyordu inat ediyodu ama uğraşmak gerekiyo biraz çok da ağlıyodu ama hastahenede bir kere mama verdim hiç sevmedi çok rahatsız oldu yavrum makinan yoksa bence makina al

İnşallah önce sancın gelir, önce su gelince suni sancı veriyorlar, saatlerce suni sancıya rağmen malesef normal doğuramadım
Aynen canım o kadsr sancıyla katlanıp normal doğuramamak bir parça üzdü beni hoş sezeryan da çok aşırı zorlamadı beni ama normal doğurmak isterdim hiç açılmadı ve bebeğimin kalbi yavaşladı normal doğumun da Birazını tecrübe etmiş olduk napalım

Memeden sonra Mama verenler ne kadar veriyorsunuz? Bebeğim 2 haftalık oldu.ama memeyi tam bosaltamiyor.sagiyorum emzirdikten sonra.bazen mama bazen sagdigimi veriyorum emzirdikten sonra beslenme hortumuyla.
Sizlerde durum nasıl?

Ben 8 cm açılmayla normal doğuramadım, bebek kanala inmedi, o kadar sancı yanıma kar kaldı sezaryen de çok kolay gelmedi açıkçası, hazır o kadar sancı çekmişken normal doğurup rahat rahat hayatıma dönmeyi isterdim, sezaryenden sonra ilk günler bebeğimi kucağıma bile zor aldım, neyse geçti gitti tabi şimdi sarkan göbeğimi de toparlayabilirsem sıkıntı kalmadı

Cocuk doktoru gördü mu? Bizde gaz sikayetiyle doktora gittik nurse harveys sŞurup önerdi, emziriyorsan cok sık emzirme en az 2 saat olsun arasi dedi. Biz mama kullanmıyoruz sen mama kullanıyorsan gaz yapmayanlari deneyebilirsin.emziriyorsan saatlerine bir bak bakalim.birde her ağlama gaz degil artik ellerini bacaklarını oynatmak ister hücreleri genişliyor dedi.insallah sifa buluruz

Farkettiğime sevindim.Kafam karışıktı mama konusunda.Hep bu kadın çıktı önüme.Bi de ara ara yazıp dikkat çekmemeye çalışmış.Başka hesaplardan da yazıldığını anladım.

Merakla bekliyorum.en çok bilgi alışverişinin tecrübelerin paylaşıldığı guvendigim bir sitede deşifre olsun hainler

buyrun okuyun ...

Ben gazı hemen çıkardım sanırım benim hayatımı kurtaran o oldu gaz sancısı dikişlerle çok feci oluyormuş zor tabiki kolay değil ama benim düşündüğüm kadsr zor olmadı sağ salim kucağımıza aldık ya önemli olan o tabiki artık göbüşlerede Bi çare bulucaz

Lansinoh elektrikli aldm bende ama emme az oldugu için sütte az ebede sagimla sutun geri gider emmesi gerek dedi bende sagdigimi ve mamayi sariliktan dolayi saat basi vermek zorundaydm o yuzden hep biberonla verdm şimdi zorluk yasiyorum acemilikten
Bende suni sancı cekip açılmam cok yavas ve az oldugu icin 24saat sonra sezeryan oldum napalim nasip bizimkide boyle gelmek istiyormus
Memeden sonra Mama verenler ne kadar veriyorsunuz? Bebeğim 2 haftalık oldu.ama memeyi tam bosaltamiyor.sagiyorum emzirdikten sonra.bazen mama bazen sagdigimi veriyorum emzirdikten sonra beslenme hortumuyla.
Sizlerde durum nasıl?
Memeden sonra 45 veya 30veriyorm bizde 16gunluguz canim

Aynen canım zaten boynunda kordon da varmış kuşumun olacağın önüne geçilmiyo

Canım nurse Harvey ne kadar veriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…