2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba, 2 gündür sarı kahverengi akintim vardı, bende riske atmadım dr a gittim, dr normal dedi, kan olmadigi surece sorun yok dedi, kesenin etrafında da şükür kan filan görmedi.
keseyi geçen hafta görmüştüm biraz daha büyümus ama kalp atisini duyamadık, bugün 6+2 yiz inşallah haftaya duyarız.

Ilk gittiğim doktor kanama birikintisi var dedi.
Daha sonra başka bir doktors gittim o da kesenin etrafında var dedi
Canım sen gene doktor yat dediyse yat dinlen ama böyle didiklerinde genelde çoğul gebelik çıkıyor ortaya

İnşallah duyarsın canım o bendede var bebek yerleşiyor ondan kahve rengi akıntılar oluyor sanırım ben iyice bilmiş bilmiş konuşmaya başladım milletin ne sorunu varsa doktorum sanki o öyle değildir böyledir demeye başladım çıldırtıyorsam sizi üzgünüm

Canım sen gene doktor yat dediyse yat dinlen ama böyle didiklerinde genelde çoğul gebelik çıkıyor ortaya
Yatıyorum. Yere sert basma ani hareketler yapma demişti doktor. O kadar dikkat ediyorum ki lavaboya kaplumbağa hızıyla gidiyorum.. Eşimin ailesinde ikiz çocuklar var ama ben istemiyorum yine de hayırlısı olsun diyorum

Kız dikkat et kendine yürüyüş gene yap ama zorlama bence hamişsin sen

Yatıyorum. Yere sert basma ani hareketler yapma demişti doktor. O kadar dikkat ediyorum ki lavaboya kaplumbağa hızıyla gidiyorum.. Eşimin ailesinde ikiz çocuklar var ama ben istemiyorum yine de hayırlısı olsun diyorum
Rabbim gönlüne göre versin canım hayırlısı olsun

Kızlar ya sanırım sarılık var bende napıcam ben bebeğime zararlı mı sarılık bilen var mı?

Inşallah öyledir kuzummm yok ya olur mu burda fikir alışverişi yapalım diye yazıyoruz

Hadiya inşallah düşmez bebisin sana tutunur ben progestan fitilde kullanıyorum düşmesin diye tüp bebek olduğu için düşük riski çok yuksek

Kızlar benimde yarin doktor randevum var. Bebeğini gören kalp atışını duyan arkadaşlar adına çok sevindim darısı bekleyenlerin başına. Ben sizden dua istemeye geldim bizim Kasım ayında 9. Evlilik yildonumumuz. Bunca yıldır evlat kokusuna hasretiz. Daha once tedaviyle bir kimyasal gebelik birde 9. Haftada kaybettiğim bir bebeğim oldu. Yani bizim icin doğal yollarla cocuk sahibi olmak bir mucize. Suanki hamileligimi öğrendiğimden beride kahverengi lekelenmelerim var. Ne olur benim içinde dua edin yarin doktordan çıktığımda artik sevinçten ağlayayım

Hadiya inşallah düşmez bebisin sana tutunur ben progestan fitilde kullanıyorum düşmesin diye tüp bebek olduğu için düşük riski çok yuksek
Amin teşekkür ederim. Senin de bebişin sıkıca tutunsun bırakmasın insaAllah. Progestani bende kullanıyorum fitil olarak.
Gerisi Allaha kalmış.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Allah öncelikle minik kalp atışlarını duyursun sonrada sağ salim kucağına almayı nasip etsin tatlım.

Niyetleniyorum ama çok ayakta kaldığımda tansiyonum düşer gb hissediyorum sonra midem bulanıyor. Artık bulantım olduğunda naneli sakız alıyorum.
Aynen benim de öyle. Fazla ayakta olunca tansiyonum düşüyo içim cekiliyo. Ne yürüyüşü evde ayakta işlerimi zor yapıyorum 4. Aydan sonra kısmetse yürüyüş yapmak isterim ama

Aynen benim de öyle. Fazla ayakta olunca tansiyonum düşüyo içim cekiliyo. Ne yürüyüşü evde ayakta işlerimi zor yapıyorum 4. Aydan sonra kısmetse yürüyüş yapmak isterim ama
Ahh şimdi ki tipimi size atsam da yürüyüş neymiş görseniz

Amin canım insallah allah seni kavustursun bu yavruna

İlk hamileliğimde hiç böyle olmamıştım en azından ayakta kalınca midem bulanmıyordu Önümüzde kurban bayramı heryer et kokacak evde nasıl duracağız bilemiyorum. Ben köye gideceğim kayınvalideye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…