2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar cuma günü hamile olduğumu öğrendim dr kese gözüküyor bayramdan sonra da gel kalp atışını dinleyelim dedi bazı kan tahlilleri istedi sağlık ocağın da verdim hemşire bana kalp atışını duyduktan sonra kayıt açalım yalancı gebelik olabilir dedi oysa dr hiç öyle bir şey demedi kafama takıldı doğru olma payı sizce nedir

Sağol canım araştırayım ben de onu badger duydum o nasıl ki acaba? Çatlak meselesinde paraya biraz kıyacaksın gerçekten sonradan pişman olmamak için

Günaydın hanımlar
Hayırlı bir hafta olsun hepimize ☘
Ben çatlak kremi kullanmıştım ama hatırlamıyorum adını.kreme rağmen çatladim
Biraz genlerle alakalı ve çatlaman gerekiyorsa ne yaparsan yap çatlak oluyor sanirim gözlemlediğim araştırdigim şahit olduğum kadarıyla
Çatlaklarimdan da şikayetçi değilim açıkçası kızımdan hatıra sonuçta

Hayırlı olsun canım. Korkma genel prosedür o. Benim sağlık ocağıda ilk çıktığında açmadı kaydı. Kalp atışından sonra yakışık 15 gün sonra açtı ağustosta gel dedi yani 3 aylık olunca

Ahh icebilsem bulantidan kaynakli icemiyorum zorluyorum..

Sevindim benim daha yeni başladı çok zorlamıyor ama inşallah devamı gelmez
Bugün ilaç içince geri çıkardım dayanamadım. Şuan bayağı kötüyüm yine. İnşallah senin çok bulantın olmaz

O nasil oluyormus keseyi rahimde gormus nerden anlamis onu sen ona bakma bence baska bi doktors daha gorun

kuzu zofran al zoferin muadili ama dil altında eriyeni. İlaci cikarma derdi de olmuyo eczaneden direkt alabilirsin birebir aynı ilaçlar
Aslında ilk gün iyi gelmişti. Ama bu sefer yataktan kalkmadan içmedim ondan heralde. Bakalım doktor ne dicek kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…