Merhaba kızlar cuma günü hamile olduğumu öğrendim dr kese gözüküyor bayramdan sonra da gel kalp atışını dinleyelim dedi bazı kan tahlilleri istedi sağlık ocağın da verdim hemşire bana kalp atışını duyduktan sonra kayıt açalım yalancı gebelik olabilir dedi oysa dr hiç öyle bir şey demedi kafama takıldı doğru olma payı sizce nedir
Bio oil için çok iddialı konuşuyorlar ama hem küçük hem de baya pahalı. Ama çok memnun olan çok yorumlara bakıldığında .. ben de almayı düşünüyorum. Trendyolda sık sık indirime giriyor takip etmek lazım. Her hangi bir yağdan farkı yok o kadar para vereceğinize Hindistan cevizi yağı badem yağı falan da sürebilirsiniz diyorlar ama ben bio oil kullanıcam sanırım. İki günde bir duştan sonra karın bel ve bacaklara uygulucam.
Günaydın hanımlar
Hayırlı bir hafta olsun hepimize ☘
Ben çatlak kremi kullanmıştım ama hatırlamıyorum adını.kreme rağmen çatladim
Biraz genlerle alakalı ve çatlaman gerekiyorsa ne yaparsan yap çatlak oluyor sanirim gözlemlediğim araştırdigim şahit olduğum kadarıyla
Çatlaklarimdan da şikayetçi değilim açıkçası kızımdan hatıra sonuçta
Merhaba kızlar cuma günü hamile olduğumu öğrendim dr kese gözüküyor bayramdan sonra da gel kalp atışını dinleyelim dedi bazı kan tahlilleri istedi sağlık ocağın da verdim hemşire bana kalp atışını duyduktan sonra kayıt açalım yalancı gebelik olabilir dedi oysa dr hiç öyle bir şey demedi kafama takıldı doğru olma payı sizce nedir
Hayırlı olsun canım. Korkma genel prosedür o. Benim sağlık ocağıda ilk çıktığında açmadı kaydı. Kalp atışından sonra yakışık 15 gün sonra açtı ağustosta gel dedi yani 3 aylık olunca
Canım koku suyu az içince de değişebiliyor. Kendimden biliyorum. Ayrıca bazı ilaç ve iğneler de değiştirebiliyor kokuyu. Günde 1,5 litre su bayağı az bence canın istemese de günlük ihtiyacın kadar su içmeye bak