2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcınız olsun dualarım seninle

Duam sizinle

Deneyimli arkadaslar size birkac sorum olacak.. oncelikle bulantisi olan arkadaslar bulantiniza iyi gelen birsey buldunuz mu benimbiraz cubuk kraker yatistiriyor, gunde 3-4 paket yiyorum masallah.. diger sorum da simdi dis macunu, sampuan krem va herseyi degistirmemiz gerekiyor ya, onceki deneyimlerinden kullanip da memnun kaldiginiz urunleri bizimle de paylasmak ister misiniz? Bu arada ablasi kardesi ya da arkadasi da kullanip memnun kalinan oneriler varsa onlarda olur. Sampuan degistirmem lazim, sabahtan beri okuyorum adam gibi icime sinen bulamadim bi tane? Belki burdan cikar bir oneri..

Ben hindistan cevizi yağı kullanmayı düşünüyorum

Kızlar mide bulantısı için prilam kullanıyorum ama o da beni çok sersemlettii sürekli uyku modundayim kullanmasam mahvetti bulantı beni ne yapacam bilmiyorum

Bende aşırı susuyorum eskiden o kadar su icmezdin simdi en az 3 lt ye çıktı, su miktarı azalınca idrarın yoğunluğu artar bide hormonlar vs baska sebeplerede bağlı olarak koku olabolir canım ama fazlaysa doktora gidip bir idrar tahlili vermende fayda olur. Idrar yolu enfeksiyonundan korunmak adına. Cunku su ictikce iye riski azalıyor

Merhabalar bende aranıza yeni katıldım insallahta sağlıkla ilerler gebeliğim ve aranızda olmaya devam ederim. Bursada yaşıyorum 27 yaşındayım ilk çocuğum olacak insallah pcos um var ama kendiliginden nasip oldu şuan daha cok erken 4+5 haftalık yarın doktor keseyi görmek icin çağırdı biraz erken aslında ama insallah görürüz sorun çıkmadan Allah hepimizin bebislerini sağlıkla kucagina almayı nasip etsin❤❤

güzel haberlerle çıkarsın inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…