Kızlar benimde yarin doktor randevum var. Bebeğini gören kalp atışını duyan arkadaşlar adına çok sevindim darısı bekleyenlerin başına. Ben sizden dua istemeye geldim bizim Kasım ayında 9. Evlilik yildonumumuz. Bunca yıldır evlat kokusuna hasretiz. Daha once tedaviyle bir kimyasal gebelik birde 9. Haftada kaybettiğim bir bebeğim oldu. Yani bizim icin doğal yollarla cocuk sahibi olmak bir mucize. Suanki hamileligimi öğrendiğimden beride kahverengi lekelenmelerim var. Ne olur benim içinde dua edin yarin doktordan çıktığımda artik sevinçten ağlayayım
Kızlar benimde yarin doktor randevum var. Bebeğini gören kalp atışını duyan arkadaşlar adına çok sevindim darısı bekleyenlerin başına. Ben sizden dua istemeye geldim bizim Kasım ayında 9. Evlilik yildonumumuz. Bunca yıldır evlat kokusuna hasretiz. Daha once tedaviyle bir kimyasal gebelik birde 9. Haftada kaybettiğim bir bebeğim oldu. Yani bizim icin doğal yollarla cocuk sahibi olmak bir mucize. Suanki hamileligimi öğrendiğimden beride kahverengi lekelenmelerim var. Ne olur benim içinde dua edin yarin doktordan çıktığımda artik sevinçten ağlayayım
Deneyimli arkadaslar size birkac sorum olacak.. oncelikle bulantisi olan arkadaslar bulantiniza iyi gelen birsey buldunuz mu benimbiraz cubuk kraker yatistiriyor, gunde 3-4 paket yiyorum masallah.. diger sorum da simdi dis macunu, sampuan krem va herseyi degistirmemiz gerekiyor ya, onceki deneyimlerinden kullanip da memnun kaldiginiz urunleri bizimle de paylasmak ister misiniz? Bu arada ablasi kardesi ya da arkadasi da kullanip memnun kalinan oneriler varsa onlarda olur. Sampuan degistirmem lazim, sabahtan beri okuyorum adam gibi icime sinen bulamadim bi tane? Belki burdan cikar bir oneri..
Bio oil için çok iddialı konuşuyorlar ama hem küçük hem de baya pahalı. Ama çok memnun olan çok yorumlara bakıldığında .. ben de almayı düşünüyorum. Trendyolda sık sık indirime giriyor takip etmek lazım. Her hangi bir yağdan farkı yok o kadar para vereceğinize Hindistan cevizi yağı badem yağı falan da sürebilirsiniz diyorlar ama ben bio oil kullanıcam sanırım. İki günde bir duştan sonra karın bel ve bacaklara uygulucam.
Kızlar mide bulantısı için prilam kullanıyorum ama o da beni çok sersemlettii sürekli uyku modundayim kullanmasam mahvetti bulantı beni ne yapacam bilmiyorum
Kizlar yaa bisi sorucam cok afedersiniz ama cisinizin kokusu degisti mi? Ben normalde cok su icerdim ama maalesef son 2-3 haftadir cok zor su iciyorum hele bu ara inanilmaz zor gubde maksimum 1.5 litre falan iciyorum ki normalde gunde 4 litre icerdim cok rahat bu sebeple mi bilmiyorum ama sanki cisimin kokusu degisti cok kotu kokuyor gibi geliyor bana..
Bende aşırı susuyorum eskiden o kadar su icmezdin simdi en az 3 lt ye çıktı, su miktarı azalınca idrarın yoğunluğu artar bide hormonlar vs baska sebeplerede bağlı olarak koku olabolir canım ama fazlaysa doktora gidip bir idrar tahlili vermende fayda olur. Idrar yolu enfeksiyonundan korunmak adına. Cunku su ictikce iye riski azalıyor
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin
gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza(tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanını doldurmalısınız.
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilirsiniz.
Merhabalar bende aranıza yeni katıldım insallahta sağlıkla ilerler gebeliğim ve aranızda olmaya devam ederim. Bursada yaşıyorum 27 yaşındayım ilk çocuğum olacak insallah pcos um var ama kendiliginden nasip oldu şuan daha cok erken 4+5 haftalık yarın doktor keseyi görmek icin çağırdı biraz erken aslında ama insallah görürüz sorun çıkmadan Allah hepimizin bebislerini sağlıkla kucagina almayı nasip etsin❤❤
Merhaba ben de yeni anne adayıyım. bat 26 temmuz. Şuan Mart annesi mi Nisan annesi mi olucam bilmiyorum Nisana katıldım burda da oluyum Kan yeni verdim yarına çıkar sonuç herhalde. Hepimizin gönlüne göre sağlıcakla olsun her şey
Kızlar mide bulantısı için prilam kullanıyorum ama o da beni çok sersemlettii sürekli uyku modundayim kullanmasam mahvetti bulantı beni ne yapacam bilmiyorum