Teşekkürler kızlar benim folata bakilmamisti oncedende kullanmaya baslamamistim o yuzden bende 12 haftaya kadar devam edicem. Dr. Değiştiriyorum bayram dönüşü yeni Dr.umla devam etmeyi düşünüyorum ekstra vitamin vs de kullanmiyorum.
Kuzum ben nifty yani fetal dna senin dediğin testten yaptırıcam bosuna ikili dörtlü ugrasmicam onlar da maliyetli sonucta. Hem daha fazla araştırma yapılıyor hem de dogruluk payı cok yüksek 2-3 bin vericex artık napalım
Olur mu canım gerek yok 3. Aya kadar devam diye biliyorum hatta 3. Ay doz değişiyor 6 ay tekrar değişiyor dozu sen almaya devam et kuzum folik asit bebek için çok önemli
Ay ne güzel erken görmüşsün. Bende suan 6+5 ama doktor birsey demedi henüz hafta olarak. Perşembe günü kalp atisini görmeye gidicem bende görürüm insallah
Merhaba hayırlı olsun bebisin
Tam diyetisyene gitmeye başlamıştım ki 3 4 gün sonra hamile olduğumu öğrendim 1 2 hafta daha gittim ama sonra mide bulantisindan hicbir listeye uyamadım 2 kilo kadar verdim anca
teşekkür ederim.senin bebişinde hayırlı olsun. sağlıkla kucaklarımıza alalım
ben yemeğimi güzelce yiyorum ama şekerli gıdaları ve unlu gıdaları olabildiğince azaltmaya çalışıyorum.yalnız midem bulanınca dikkat etmeyi falan düşünemiyorum direkt ekmeğe sarılıyorum o geçiriyor bir tek .fit bir anne olmayı çok isterdim ama mümkün olmayacak sanırım 70le başladım kuzumu beklemeye