2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kız dedi neye göre dedi bilmiyorum ama kalp atış hızı 161 çıktı. Bence büyük ihtimal deyince.. hiç bu kadar erken tahmin beklemiyordum. Bakalım çıkacak mi? bu arada bana çin takvimi de kız dedi.

Çin takvimini deneyimleyen oldu mu acaba? Bende baktığımda kız çıkıyor, etrafımda herkes oğluş geliyor diyor , çok meraklıyım bende bakalım haftaya kontrolüm var heyecanla bekliyorum miniğimi görmeyi

İlk çocuğumda da ultrason görüntüsünü gören erkek olacak demişti ama kızım geldi Sağlıkla gelsin inan hiç önemli değil kızım ya da oğlum

2. ya da 3. çocuğu olacak anneler çocuklarınızı kontrole ne zmana götürmeyi düşünüyorsunuz ? Benim kızım çok meraklı ama daha şuanda çok küçük anlamlandıramayacğını düşünüyorum sadece kalp atışını duyacak götürürsem

Benim ilk çocuğum olacak kısmetse. İlk olduğu için cinsiyet önemli değil. Sağlıkla gelsin yeter Ama insan bir an önce birşeyler almak istiyor ,tutamıyor kendini. Bakalım doktorumun tahmini tutarsa çook erkenden öğrenmiş olacağım cinsiyetini yavrumun

Benim 2.olacak inşallah. Henüz oğlumun haberi yok 7 yaşında. Zaman uzun. Ben cinsiyetini öğrendiğimde tabi 4 5 ay olduğunda söyleycem. Zaten o zamanlarda bakınca bebek görüntüsü de oluşmuş olur hayırlısıyla

Bana da kız diyor cin takvimi ama beni gören oğlan diyo niyeyse ilk cocuk hic farketmez ama benim de icime kız doguyor bakalım görücez

Bence hiç götürme canım virüs belasına tehlikeye atmaya değmez biz bile minimum seviyede gidelim kontrole

Dikkat edip yuruyus yaparsak cok almayiz ya insallah en azindan 6 . Aya kadar bile hic almasak o da bisey son 3 ayda 20 kilo alamayacagimiza gore 10 kilo alsak dogumda gider ya insallah
İlk doğum da 12 kilo almıştım inşallah bu da o civarda olur :)

Ben o kadar zayifim ki 12. Haftadan belliydi karnım bakalim bu nasıl olacak
Ne guzelya keske bende zayif olsam kilolu görünmüyorum normal ama sinirdayim 91 den 71 e inmistim 8 ayda salak gibi 6 ayda 4 5 kilo aldim geri 75 76 oldum 71 le kalsaydim yine durumu idare ederdi boyum 176 çünkü ama 75 olunca bile fark ediyo 71 le arasi hic 80 lere bidaha cikmak istemiyorum o hallerimi gorunce benmiymisim diyoruz hatta beni sokakta gorenler agzi acik kaliyordu 20 kilo verdigim icin acayip belli oluyordu ondan 80 lilere cikmak istemiyorum ama kacinilmaz .. bari yagdan almasamda dogumda hemen gitse onun icinde hamur isi tatli yememek sart

Doktor ne zaman tahmin ettiki cnm nw soyledu merak ettim benimde alasim varya benek kiyafetleri

Doktor ne zaman tahmin ettiki cnm nw soyledu merak ettim benimde alasim varya benek kiyafetleri

Bugün tahmin etti. Ultrasonda 3 gün önden gidiyor.8+1 ölçtü bugün. Neye baktı bilmiyorum ama ibre kız gösteriyor, %100 diyemem ama büyük ihtimal dedi. Kalp atışı 161 çıktı. Ona göre mi konuştu, kesenin duruşuna göre mi bilmiyorum. Hemen hemen aynıyız gün olarak seninle

Usg foton varsa atar mısın canım sorun olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…