2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba. Ben bugün uyandığımda kendimi çok kötü hissettim. 4,5 yaşında kızım var yeni bebek nasip olur gelirse kızımla ilgilenemezsem onu ihmal edersem ben kötü anne olursam diye kendimi yedim bitirdim. Bir yandan bulantılar da başladı cuma doktora gideceğiz çok zorlanıyorum

Aslında 4 tane daha var ama en neti bu canım. Bak bakalım ne diyeceksin
Bende anladığımdan değilde senin ki kızsa benim ki erkek ahah senin kesen yuvarlak değil benimki tam yuvarlaktı acaba keseye göre mi yorum yaptı diye kuzum

Bende anladığımdan değilde senin ki kızsa benim ki erkek ahah senin kesen yuvarlak değil benimki tam yuvarlaktı acaba keseye göre mi yorum yaptı diye kuzum
Aslında karnımda gezdirirken çok yuvarlaktı.ama fotoda fasulye çıkmış herşey meraktan daha çok erken benim için. Ben kıyafet için biraz daha beklicem bakalım. Senin öğrenmeye az kalmış canım bence

Canım kızımın kese görüntüsüne baktım şimdi o da yuvarlakmış şekilden belli olacağını sanmıyorum

Vay be baya baya erken valla teknoloji iyi gelismis eskiden kalp atisi bile 20.haftalardaymis baktimda . Benim bugun 7+4 ultrasonda 2 gun geriden geliyor 7+2 ona gore . Ins degismez o zmn kiz istiyordun sanrm . Bizde kiz istiyoruz ama erkek olsada olur saglikli olsun dogsunda . Normalde kacinci haftada belli oluyor acaba

Aradaki eksik günü mutlaka kapatıyormuş bebekler.evet gönlümden geçen, içime doğan kız erkekte olsa olur sağlıklı olsun yeterki. İnşallah kızın olur canım senin

Bende oole diyordumda kalp atisinda sonra gordugum olumsuzluklar sonucu yine bi kokrtum 2 hfta sonraya ins sag sağlim gideriz demeye basladim. Kalp atisini cok az dinletti ya doktorum 5 sn anca ona bozuldum biraz
Doğru doğana kadar bitmez bu endişeler allaha emanetler artik. Benim diğer hamileligimde hic dinletmemisti doktor zararlı diye. Belki seninkide oyle düşünmüştür takma

En güzelini yapmışsın benimde doktorum o zaman geldiğinde bir sıkıntı çıkarmazsa bu şekilde yapmayı düşünüyorum

bilmiyorum ki kuzum belki çok zayıflarda 6 aydan sonra çıkıyordur bende şimdiden var
bende duyuyorum tehlikeli diye ama tehlikeli olsa neden yaparlar ki doktora soracağım kuzum
Kuzum kullandığım ilaçlar ve kendime has göbeğim olduğu için bende şimdiden şişmeye başladım ne olacak bu halimiz bilmem inşallah iç karnım geniştir
Şeker yükleme testini kâr zarar oranını göz önünde bulundurarak yapıyor olabilirler diye düşünüyorum. Dediğim gibi kandan takip edilmese bende yaptırırdım kesin, belkide doktorum olmaz ille de yükleyecegiz derse yine doktorumu dinlerim babam şeker hastası belki bende de gebelik şekeri falan oluşabilir o yüzden önemli buluyorum bu konuyu da

Ay dimi o esnemeleri bebek kokulari hizli kalp atışı isiricmm biraz buyuse 5 6 aylik olsa esya almaya basliycam onun icin bile sabirsizim
Uf eridim resmen sen anlatırken ben aslında 3 ay dolana kadar hiçbirşey almak istemiyordum ama eşime arkadaşı doğum günü diye hediye almış ona alırken bebişe de almış dün baya sevindim. Artık eve bebek eşyası girdiğine göre sanırım kendimi daha fazla tutamayacağım

Kuzum bence doktora sor günde 1 tane kullanan da var çünkü. Ben sabah akşam 1er tane kullanıyorum

doktor neye göre dediyse artık vardır bi bildiği Aynen 2 hafta kaldı
Canım kızımın kese görüntüsüne baktım şimdi o da yuvarlakmış şekilden belli olacağını sanmıyorum
hani kk da keseden yorum yapıyorlarya o yüzden dedim bende bence de belli olsa 12.hafta beklenmez
Neyse sonra veririz inşallah
Bendr doktora soracağım kuzum prk bilgim yok bakalım ne dicrk o. Güveniyorum şahsen doktoruma

Kizlar merhabaa aranizda şiddetli karın ve mide ağrısı yaşayan var mı? 7+6 dayım dun gece uykumdan uyandım sancıdan, geceyi serumla bitirdik. Kasıklarima vuran ağrısı hala geçmedi. Birde rahim tersligiyle ilgili bilgisi olan var mi. Kacinci haftada dönüyor ağrı yapıyor mu falan

Aa oyle mii ikisinin farklı ilerlemesi kötü ya bakalım bizim nasıl olacak kayıt yaptırdım ama daha hiç gitmedim ben sağlık ocağına

Ben 2.kontrole kalp atışını duyacağımız zaman götürdüm. Kardeş istemediği için alıştırmaya çalışıyoruz

İlk defa bu kadar erken tahmin edeni görüyorum Hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…