Bende anladığımdan değildeAslında 4 tane daha var ama en neti bu canım. Bak bakalım ne diyeceksin
Aslında karnımda gezdirirken çok yuvarlaktı.ama fotoda fasulye çıkmışBende anladığımdan değildesenin ki kızsa benim ki erkek ahah senin kesen yuvarlak değil benimki tam yuvarlaktı acaba keseye göre mi yorum yaptı diye kuzum
Canım kızımın kese görüntüsüne baktım şimdi o da yuvarlakmış şekilden belli olacağını sanmıyorumBende anladığımdan değildesenin ki kızsa benim ki erkek ahah senin kesen yuvarlak değil benimki tam yuvarlaktı acaba keseye göre mi yorum yaptı diye kuzum
Vay be baya baya erken valla teknoloji iyi gelismis eskiden kalp atisi bile 20.haftalardaymis baktimda . Benim bugun 7+4 ultrasonda 2 gun geriden geliyor 7+2 ona gore . Ins degismez o zmn kiz istiyordun sanrm . Bizde kiz istiyoruz ama erkek olsada olur saglikli olsun dogsunda . Normalde kacinci haftada belli oluyor acabaBugün tahmin etti. Ultrasonda 3 gün önden gidiyor.8+1 ölçtü bugün. Neye baktı bilmiyorum ama ibre kız gösteriyor, %100 diyemem ama büyük ihtimal dedi. Kalp atışı 161 çıktı. Ona göre mi konuştu, kesenin duruşuna göre mi bilmiyorum. Hemen hemen aynıyız gün olarak seninle
Aradaki eksik günü mutlaka kapatıyormuş bebekler.evet gönlümden geçen, içime doğan kızVay be baya baya erken valla teknoloji iyi gelismis eskiden kalp atisi bile 20.haftalardaymis baktimda . Benim bugun 7+4 ultrasonda 2 gun geriden geliyor 7+2 ona gore . Ins degismez o zmn kiz istiyordun sanrm . Bizde kiz istiyoruz ama erkek olsada olur saglikli olsun dogsunda . Normalde kacinci haftada belli oluyor acaba
Doğru doğana kadar bitmez bu endişeler allaha emanetler artik. Benim diğer hamileligimde hic dinletmemisti doktor zararlı diye. Belki seninkide oyle düşünmüştür takmaBende oole diyordumda kalp atisinda sonra gordugum olumsuzluklar sonucu yine bi kokrtum 2 hfta sonraya ins sag sağlim gideriz demeye basladim. Kalp atisini cok az dinletti ya doktorum 5 sn anca ona bozuldum biraz
Evet bana da cok kisa dinletti bebekler rahatsiz oluyor dedi ama atiş sayisini söylemediDoğru doğana kadar bitmez bu endişeler allaha emanetler artik. Benim diğer hamileligimde hic dinletmemisti doktor zararlı diye. Belki seninkide oyle düşünmüştür takma
En güzelini yapmışsın benimde doktorum o zaman geldiğinde bir sıkıntı çıkarmazsa bu şekilde yapmayı düşünüyorumBen ilk gebelikte yaptırmadım. Doktora sordum diyelim ki şeker çıktı tedavisi ne? Tedavisi yok kontrol edecez diyet yapacaz dedi yani ilaç vs yok dedi. Dedim o zaman ben açlık tokluk şekeri baktırayım sıkıntı çıkarsa diyet yapar kendim ölçüm aleti alırım. Tamam mantıklı dedi öyle yaptım. Açlık tokluk baktırdım sıkıntı çıkmadı
Kuzum kullandığım ilaçlar ve kendime has göbeğim olduğu için bende şimdiden şişmeye başladım ne olacak bu halimiz bilmembilmiyorum ki kuzum belki çok zayıflarda 6 aydan sonra çıkıyordurbende şimdiden var
bende duyuyorum tehlikeli diye ama tehlikeli olsa neden yaparlar kidoktora soracağım kuzum
Uf eridim resmen sen anlatırkenAy dimi o esnemeleri bebek kokulari hizli kalp atışı isiricmm biraz buyuse 5 6 aylik olsa esya almaya basliycam onun icin bile sabirsizim
Kuzum bence doktora sor günde 1 tane kullanan da var çünkü. Ben sabah akşam 1er tane kullanıyorumCanım ben bisiy sorucam doktor dun jelden sabah 2 tane dedi eczacida 2 tane dedi bugun bisiy sormak icin aradim doktoru jelle ilgili simdide 1 tane dedi kafam karisti sormadan kapatmış bulundum acaba kafasimi karisti dun ustune basa basa sabah 2tane demisti 2 tane kullniliyo sanrm genelde dimi bu jel
doktor neye göre dediyse artık vardır bi bildiğiAslında karnımda gezdirirken çok yuvarlaktı.ama fotoda fasulye çıkmışherşey meraktan daha çok erken benim için. Ben kıyafet için biraz daha beklicem bakalım. Senin öğrenmeye az kalmış canım bence
hani kk da keseden yorum yapıyorlarya o yüzden dedim bendeCanım kızımın kese görüntüsüne baktım şimdi o da yuvarlakmış şekilden belli olacağını sanmıyorum
Neyse sonra veririz inşallahKuzum kullandığım ilaçlar ve kendime has göbeğim olduğu için bende şimdiden şişmeye başladım ne olacak bu halimiz bilmeminşallah iç karnım geniştir
Şeker yükleme testini kâr zarar oranını göz önünde bulundurarak yapıyor olabilirler diye düşünüyorum. Dediğim gibi kandan takip edilmese bende yaptırırdım kesin, belkide doktorum olmaz ille de yükleyecegiz derse yine doktorumu dinlerim babam şeker hastası belki bende de gebelik şekeri falan oluşabilir o yüzden önemli buluyorum bu konuyu da
Aa oyle miiAra ara zaten kan tahlili istiyor doktor, artık aile hekimi de çağırıp şu ayda kan vereceksin diyecek sanırım. Bana 1 ay vermeyeceksin diğer ay vereceksin dedi ama ben tarihleri aklımda tutamam. Birde aile hekimi ile doktor farklı ilerleyebiliyor bana aile hekimi şeker yüklemesi yapılacak dedi, doktorum bekle kan tahlili ver sonra değerlendirelim demişti. aile hekimine kalsa yüklemeyi yapacak.
Aynen kuzucum hele o zaman bi gelsinNeyse sonra veririz inşallah
Bendr doktora soracağım kuzum prk bilgim yok bakalım ne dicrk o. Güveniyorum şahsen doktoruma
Ben 2.kontrole kalp atışını duyacağımız zaman götürdüm. Kardeş istemediği için alıştırmaya çalışıyoruz2. ya da 3. çocuğu olacak anneler çocuklarınızı kontrole ne zmana götürmeyi düşünüyorsunuz ? Benim kızım çok meraklı ama daha şuanda çok küçük anlamlandıramayacğını düşünüyorum sadece kalp atışını duyacak götürürsem
Aynen kuzucum hele o zaman bi gelsinben daha doktorumla bile tanışmadım inşallah güveneceğim biridir
Sen kendine boy yok diyorsan ben 1.56 boyumla öleyimBenim boyda yok 1.67 :)
İlk defa bu kadar erken tahmin edeni görüyorumAynen canım bende 66 ile kaldım. 65e düştüm. Ama doktorum daha ölçmüyor . 12.haftadan sonra ölçeriz diyor.gerçeği yansıtmıyormuş şuan. Bu arada doktorum cinsiyet tahmini yaptı bugün şok oldum%100 demiyorum ama ivme o yönde dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?