2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kesinlikle doğru söylüyorsun. Banada önce dış gebelik dediler sonra düşük yaptin dediler 1 adet sonra tekrar hamile kaldım. Allah herkese saglikla versin inşallah. Hem düşen bebekler sağlıksız olduğu için düşüyormuş

benimkiler büyük 8 buçuk yaşındalar onun için ben ilk seferinden beri götürüyorum hepsine beraber gittik

Kuzum bence doktora sor günde 1 tane kullanan da var çünkü. Ben sabah akşam 1er tane kullanıyorum
Doktorda dun ustune bsa basa sabah 2 tane dedi . Eczacida 2 tzne dedi bugun hastasi varken aradim kafasi karisti sanrim ondan tekrar arayip sormya cekindim . Arastrdm 2 tane kullanan daha fazla . Zararida yokmus bende 2 tane kullnmaya basladim o yuzdwn doktor dun 3 kez 2 tane demişti bugun kesin kafasi karisti.
Kahve lekeyle bir geldi yaptıktan 30 dk sonra sanrm normal

Son düzenleme:
Hahha cinsiyeti belirsiz seyler alirsin ama biraz daha sabret bence bikac tane al hevesini al azcik sonra zaman gectikce dahada guzel seyler cikiyor hem o zaman bol bol alirsin hem cinsiyet de belli olur

Hahha cinsiyeti belirsiz seyler alirsin ama biraz daha sabret bence bikac tane al hevesini al azcik sonra zaman gectikce dahada guzel seyler cikiyor hem o zaman bol bol alirsin hem cinsiyet de belli olur . Bende kendimce büyüsün inallah oyle düşünüyorum almayi Allah korusun sonra üzülmek dahada üzülmek istemiyorum ondan endiseliyim daha cok kucukya sabretmek lazm .insallah saglikla doğarlar ama hayat bu diyorum

Biz kendi memleketimizde olmadığımız için ailelere bırakamıyoruz mecbur götürdük şimdiye kadar 4yaşında kızım anlamadı zaten ultrasonda baktığımız şeyi yeni söyledik kardeşin karnımda diye o da çok heyecanlanıyo erkek bebek olsun diyo
Sen kendine boy yok diyorsan ben 1.56 boyumla öleyim
Al benden de o kadar biz ölelim bari

Kızlar merhaba. Ben de sabah uyanınca mide bulantısı oluyor bir bisküvi yiyorum uyanır uyanmaz kesiyor bulantıyı. Bir de ağzımın içinde paslı demir gibi bir tad oluyor bazen. Göğüslerim acayip hassaslaşmış vaziyette, en ufak bir dokunmayla sızlıyor. Onun haricinde çok uykum geliyor neredeyse günün yarısı yarı uyuklar vaziyette geçiyor. Belim ara ara ağrıyor, 1-2 kere kasığım ağrıdı. Cumartesi günü kalp atışı için gidicez çok heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin

Bana günde 1 tane dedi doktor eczacı da 1 tane dedi öyle kullanıyorum

Benimde iyice kafam karisti 1 mi kullansam 2 mi bilemedim doktor ve eczaci dun 2 dedi bugunde doktor 1 dedi hangisine uysam. 1 tane dw yeterli olur aslında olurmu acaba
Bilmiyorum ki canım doktorun kafası karışık herhalde senide böyle arada bırakmış. İlacı kullandıktan sonra lekenmeler böyle tortu halinde geri geliyor bende. Kurtulamadım gitti su lekelerden. Bir kalp atışını duysadim hayırlısıyla

hahaha. Bende çok şaşkınım. Aklıma soktu şimdi bak. Sürekli acaba kız mi diye düşünüyorum. hepimize hayırlı olsun canım
Dimi ya sürekli aklında olur inşallah tahmin ettiği doğru çıkar, tabi içinden ne geçiyor bilmiyorum ama kız deyipte sonradan erkek olduğunu öğrenmek garip olur bundan baya korkuyorum ben

Bende senin gibi düşündüğüm için almaya bir türlü elim gitmiyordu. Çünkü elimde eşyaları varken kötü birşey olursa daha çok zoruma gider gibi hissediyorum rabbim korusun yavrularımızı. Dediğin gibi az alırım maksat heves almak olsun şu önümüzdeki kontrole de gideyim de öyle alırım bir iki şey sonra da nasipse cinsiyete kadar beklemeye çalışırım..

Aynen su cinsiyetler bi belli olsa ofya Ogrendigim gunden beri hergun bisey dusunuyorum sende oylemisin boylw zaman nasil gececek bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…