2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bendede yoktu bikac gundur leke bendede ilaçla kahve bsyler geldi herkes normzl demis. Leke bende basindan beri var sukur kalp atisinida duydum ins sende duyacaksin cnm . Leke burda genelde hepimizde oldu o kadarda sorun etmemeye calis doktora devam ettigini söyle ama kalp atisi duydum simdide 2 hafta sonrski kontrole kadar ins bsiy olmaz havasindayimya bi rahatlayamadim sanrm 3 4 ay gecip yuksek risk zamani tam gecmeden hicbirimiz rahat edemiycZ

Jel kullanıyorsan öyle gelmesi normal

Bu yuzden sen kalp atışını duydugunda kendim duymuş kadar sevindim yaşanmışlıklar ayni olunca umut doluyor insan. İnşallah hiçbir şey olmayacak iki hafta sonra gittiğinde bebisini bayagi büyümüş göreceksin

Evet sanırım o saçma duygusallığın içine girmiş bulunuyorum

Benim oğlum 5 yaşında hamilelik de 5-6 aylık olana kadar söylemeyi düşünmüyoruz. Hem çocuklar erken öğrenince ne zaman doğacak doğacak diye onlara çok uzun süre geliyor, hem de şimdi midem falan bulanıyor hasta gibiyim bu durumu kardeşi ile bağdaştırsın istemem. Sonra anlatırım isterse doktora da götürürüm görmeye ama ekranda görünecek siyah beyaz doğunca gerçek bebek gibi göreceğiz falan derim heralde şaşırmasın çocuk kardeşim bu mu diye

Kızlar merhabalar,
Göbek kaçıncı aydan sonra belirgin olmaya başlıyor ?

Ya benim birinci de baya geç büyümüştü karnım gerçi 9 ayda da öyle çok çok değildi, 9 kg falan almıştım da anca. yine de 12 den sonra hani dışarıdan anlaşılmasa da insan kendi farkediyor biraz biraz büyümeye başladığını bu sefer sanki daha belirgin olacak gibi benim şimdiden var bence

Kizlar instagramda biri düştü keşfetime okudum biraz ve o zamandan beri cok evhamlıyım. 12. Haftasında dr a ikili test icin gidecekken bebegin öldügünü ögrenmis, kim bilir ne zamandir hamileyim sanıyodum falan filan yazmıs. Bi belirti olmamis anlamamis. Sadece baş ağrısı yazmıs. Bnmde dün cok bas agrım vardı. Gerci sicaktanda oluyo ama. İcim icimi yedi şimdi. 9+4 üm daha randevuma cok var 12. Haftama girince gidicem. devlete gidip baktırsam mi ultrasona. Bnm gibi evhamlı tiplere cok zor coook en son dr a 7+5 te gitmiştim. Sizler napıyorsunuz? Drlarınız sizede 1 ay sonra mi gel dedi kalp atısından sonra?

Doğru canim cok tesekkurler iyi dileklerin için insallah büyüyecekler saglikla bol.bol dua edeceğiz çaresi yok iyi düşünelim iyi olsun ..
Simdi senin randevu ne zaman

kuzum bi sıkıntı olmazsa 12.hafta da dedi ama bulantıdan dolayı sık gittim zaten. Ama böyle şeyleri düşünmemeliyiz. Allah esirgesin 9.ayda bile kaybeden oluyor bebeğini
Hahah valla sinir oluyorum müneccim gibi yüzüme bakıp aa oğlan olacak diyolar komedi yaa
Bana da kız diyorlar ama benim hoşuma gidiyor

Doktora dun gittim 7+3 de 2 hafta sonra cagirdi tekrar bakicakmis.rutin dedi . Bide benim pihtilasma olayi var sanrm daha yakin tkip etmek istiyor. Ama sana şöyle soyliyim bende kalp atışından once neler neler okudum kurdum kurdum korktum kimisi kalp atisi duyamamis kimiisi bos gebelikmis vs vs . O yuzden kotu seyler okuma insan bu sefer kuruyo bi ton sey vr bilmedigimiz daha okumadigimiz simdi bisey daha okusan bu sefer ondanda şüphe etmeye başlarsın hepimiz oyle . O yuzden mumkun oldugunca okuma kötü şeyleri. Sen iyi düşün. Dua et Allah in takdiri ..

Kız deseler benim de hosuma giderdi Kız cocuk cok istiyoruz biz eşimle senelerdir sevgili olduğumuz günlerden beri hayalimiz. Tabi ki erkek de olsa farketmez su an tek düsünülen sağlığı ama hayal işte

Kız deseler benim de hosuma giderdi Kız cocuk cok istiyoruz biz eşimle senelerdir sevgili olduğumuz günlerden beri hayalimiz. Tabi ki erkek de olsa farketmez su an tek düsünülen sağlığı ama hayal işte
Kızların bi sempatikliğide olmuyor değil
Hayırlısı sağlıklısı olsun tabiki ama insan işte yine diyor kız olsun yada erkek olsun diye

Evt cnm haklısın bende kalp atisindan önce senin gibi korkmustum cok. Malesef duyuyoruz dışardan herseyi. En basta da dıs gebelik mi acaba diye korkmustum. Sanırım 9 ay böyle gececek. Aslında okumamaya calısıyorum ama önüme düşüyor. Bi de bende belirtiler azaldı sanki. Gögüslerim hala şiş ama acısı azalmaya başladı. Bulantım zaten azdı. Bilemiyorum ki..

Kızların bi sempatikliğide olmuyor değil
Hayırlısı sağlıklısı olsun tabiki ama insan işte yine diyor kız olsun yada erkek olsun diye ☺
Aynen cnm sonucta yıllarca hayal etmişizdir kızım olsun oglum olsun diye. Bnmde yıllardır kız cocuk hayalim var kendime en yakın arkadasım dogurayım annemle ben gibi olayım diye. Çok aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…