2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen cnm sonucta yıllarca hayal etmişizdir kızım olsun oglum olsun diye. Bnmde yıllardır kız cocuk hayalim var kendime en yakın arkadasım dogurayım annemle ben gibi olayım diye. Çok aminnn
İnşallah Allah gönlüne göre versin kuzum

Bende çok evhamliyim 25 gün sonra kontrole gel dedi ama ben bekleyemicem 15. Gün gidicem kontrole neden erken geldin derse ne dicem bilmiyom

Canım belirtilerin azalması normal nerdeyse 3 aylık olucaz ikinci trimester daha rahat geçiyo ama haklısın insan okudukça korkuyo ilk çocuğumda bu kadar araştırma yapıp okumuyodum tadını çıkarıyodum hamileliğin şimdi tam tersi okudukça gördükçe insan kötüye odaklanıyo

Kızlar iyi akşamlar, kalp atışını ne zaman duydunuz? 6+4 de doktora gidicem tekrar, duyulur mu sizce?

biz de 6+4 te vajinal ultrasonla duyduk.
Doktor kendi teklif etmişti canım.
Başka ilde devlet hastanesinde çalışan kadın doğumcu arkadaşım 8 haftadan önce dinletmeyiz demişti. Doktora göre değişiyor gibime geliyor.

Evet kesinlikle. Zaten ilk hamile oldugumu söyledigimde herkes üç ay dikkat et tehlikeli bilmem ne beynimi doldurdular. Üç ay dolsa rahat edicem sanırım..

Bende hiçbir belirtti yok sadece erken uyku gelmesi yorulmA hariç kkisiden kisiye degisir o

7. Haftada gittim kalp atışını duydum, bi sonraki 12. Haftada randevum eylül ayında, gönlünüzu ferah turun, dua edin, kötü düsünmeyin, olumsuz bir sey olsa vücut tepki verir. Iyi düşünün

Kizlar kilo almamak icin yaptiginiz ozel biseyler varmi yediklerinize dikkat ediyomusunz yürüyüş yapan varmi
Yediklerine dikkat ediyorum, tatlı çok severim nerdeyse hiç yemiyorum, yürüyüş yapacak halim yok çok uykum oluyor, hep bi yorgunluk hali

Canim ben de 9+3um ve 2 hafta sonra doktor kontrolum var. ben de evhamliyim ama kotu dusunmemeye calisiyorum, surekli dua ediyorum, aklima kotu bisi gelirse hayir hayir hemen unutuyorsun bunu diyorum.. bugun mesela lekelenmem oldu, dedim ki sakin kl ve izle, dua et kesilecek dedim.. ne biliim ben kendimle konusmaya calisiyorum.. zor ve biraz sacma ama yapacak bisi yok 9 ay bitmez boyle, kendimi tanimaya calisiyorum falan.. ve diyorum ki eger zaten dusecekse elinden ne gelir, bundan sonrasi Allahim takdiri..

Kizlar kilo almamak icin yaptiginiz ozel biseyler varmi yediklerinize dikkat ediyomusunz yürüyüş yapan varmi
Dikkat etmeyi birak bulantilar yuzunden sadece karbonhidratla besleniyorum desem yeridir ekmek, makarna pilav ve haslanmis patates( yiyecek hic bisi bulamiyorum Ben lekelenmelerim oldugu icin 3. Aydan sonra yuruyuse yapmayi planliyorum ama sakin yuruyusler tempolu falan degil, kopegimiz var zaten esim dolastirirken onlara katilirim diye dusunuyorum ama tabi hersey yolunda giderse

Kuzum bu anlatımına göre bana da kafası karışmış gibi geldi. Jel havayla temas edince rengi pembe kahve siyah gibi olabiliyor normaldir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…