2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet kesinlikle. Zaten ilk hamile oldugumu söyledigimde herkes üç ay dikkat et tehlikeli bilmem ne beynimi doldurdular. Üç ay dolsa rahat edicem sanırım..
İnşallah rahata ericez az kaldı kötü bişey olsa vücudun daha büyük tepkiler verirdi o okuduğun istisnai birşey sanırım p

Kuzum bu anlatımına göre bana da kafası karışmış gibi geldi. Jel havayla temas edince rengi pembe kahve siyah gibi olabiliyor normaldir diye düşünüyorum
2 taneyle devam ediyim diyorum bende . Ya bizde tatile gitmeyi düşünüyoruz cumartesi cikip 5 günlük filan ins soruunsuz gider geliriz bebisede bsy olmdn . Insan herşeyden korkuyo

Kizlar kilo almamak icin yaptiginiz ozel biseyler varmi yediklerinize dikkat ediyomusunz yürüyüş yapan varmi
Ben de birkaç gün önceye kadar feci bir şekilde acıkıyordum. Yemek yiyip abartısız 5 dk sonra midemde kazı başlıyordu sanki durduramıyorum kendimi. Bu süreçte iki kilo almışım. Yürüyüş yapıyorum. Daha sağlıklı şeyler tüketmeye çalışıyorum canım. Zaten son birkaç gündür midem alarma geçti. Bulantıdan bugün doğru dürüst bir şey yiyemedim. Tuzlu kraker, leblebi falan iyi geliyor sadece.

2 taneyle devam ediyim diyorum bende . Ya bizde tatile gitmeyi düşünüyoruz cumartesi cikip 5 günlük filan ins soruunsuz gider geliriz bebisede bsy olmdn . Insan herşeyden korkuyo
Öyle başlamıştın öyle devam et kuzucum.
Yol uzunsa mola verip yürü biraz unutma inşallah sıkıntısız bir süreç olur.❤

Benim de kontrolüm 10 Ağustos'ta. İnşaAllah kalp atışını duyabilriz. Heyecandan günler nasıl geçecek bilemiyorum.
Ben heyecandan kustum dün tam bakacagi an telefonu caldi iki saat telfonu bekledim o sırada uzanmistim tam meraktan catladim dahada dualar ettim v vs şükür duyduk darisi sana insallah

Benim hala bulanmıyor anlamadım

Kizlar kilo almamak icin yaptiginiz ozel biseyler varmi yediklerinize dikkat ediyomusunz yürüyüş yapan varmi
Ben dikkat ediyorm ama inanilmaz acikiyorm aciktikca meyve yiyorm demin eve geldim 1 saat sahilde yuruyus yaptm haftada 3 gun yurumeye calisiyorm haftafa 1 de 1 2 saat yuzuyorum ama 1 kilo aldim 9. Haftadayiz

Benim hala bulanmıyor anlamadım
Ben şimdiye kadar bayağı rahat geçirince acaba dedim bende bir sorun mu var? Etrafındakilerin hep 5.-6. haftasında başlamış. Ne bileyim cinseyet farkı mı dedim. Ama doktorlar alakası yok diyor. Daha çok annende ablalarında nasılsa öyle oluyor. Bence kusmadan daha rahat gebelik. Keşke böyle gitse hep.

Ben dikkat ediyorm ama inanilmaz acikiyorm aciktikca meyve yiyorm demin eve geldim 1 saat sahilde yuruyus yaptm haftada 3 gun yurumeye calisiyorm haftafa 1 de 1 2 saat yuzuyorum ama 1 kilo aldim 9. Haftadayiz
O kadar acıkıyor ki insan. Normalde de pek iştahlı biri değilimdir. Eşim bile şaşırdı kaldı. Ve dünyayı yesem doymuyordum. Hatta acaba gebelik şekeri falan mı dedim ki o daha bayağı ileride olabiliyor ama ne bileyim işte bir anormal geldi.

Ben gebeliği ogrendigim an diyetisyene gittim ama listeye uymak istemiyorum. Benim iştahım cok acik orda yazanlarla doymuyorum. Dolayısıyla kilo falan veremedim. Ilk hafta 64'ten 66'ya çıkmıştım bianda. 66 kilodayken gittim diyetisyene. Kilom suanda stabil. Diyetisyenim kizdi bana son 3 ay zaten kilo alcaksiniz ara ogunlere uysaydiniz acikmadiniz dedi ama ben manti yemek istiyorum kiymali borek yemek istiyorum hic mutlu değilim. Sabah aksam salata 3 kasik et 5 kasik sebze.. puff. Şöyle doya doya 1.5 iskender, bi tepsi borek, ne bileyim makarna filan yemek istiyorum.

Ayrıca 3 gündür bulantim var. Kusmadim hic ama rahatsiz edecek kadar bi hissiyat var.

Valla acıktırdın beni olsaydı da yeseydik salatayla doymuyor insan.

Gebeliğin de sakatat tüketen var mı kızlar ben çok yemek istiyorum ama korkuyorum. Doktor da onermiyor

Benim ablam 9 ay kustu ama mide bulantisiz daha iyi tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…