2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bndede yok goguslerdede cok acima yok
Bende de okadar acıma yok hafif. Ama halsizlik çarpıntı oluo arada. Cnm ben keseyi gördğüm gün baya test yapılmıştı ama Baska bi Dr kalp atısını duydugumuz gün de testler vermen gerek dedi sen verdin mi. Enfeksiyon falan dedi.

Bugün tekrar doktora gittim. Bebegim onceden 7+2 olmasi gerekirken 6+6 cikmisti. Bugun de 9+2 olmasi gerekirken 10 haftalik cikti 3 hafta sonra 2li tarama icin gidicem insallah. Yalniz doktor ultrasonla bakarken cok bastırdı. Biz de en ufak bisey olsa bebege bisey oldu mu diye kafaya takiyoruz

Canım gebelik diyince rutin testler var. tam kan bütün vitaminler Toksoplazma vs herşeye bakıyorlar. Birde idrarada bakıyorlar. Bende 5 tüp kan birde idrar istediler

Canım gebelik diyince rutin testler var. tam kan bütün vitaminler Toksoplazma vs herşeye bakıyorlar. Birde idrarada bakıyorlar. Bende 5 tüp kan birde idrar istediler
Cnm kese gördğmüzde 5 tüp almıslardı şehir hastanesinde. Kalp atışını özel hastanede baktırdım ozamn da o Dr dedi. İşte aynı şey mi acaba bilemedim neyse pazartesi bakalım devletteki Dr ne dicek. Saol cnm bnm

Önden gitmesi iyi bsy sanırım dimi. Kalp atısını duydugumuz gün bnm de önde görünüyordu 3 4 gün.

Canım aynı şeydir büyük ihtimal doktora yaptırdığını söyle. E nabızda görebiliyor musun sonuçlarını. Sen görebiliyorsan o da görebilir.

Arkadaşlar bende mart annesiyim allahın izniyle ama inanılmaz bi olay la karşılaştım bi oğlum var 7 aylık bu beklemediğim bi hamilelik zaten günüm geçince şüpheyle test yaptım ve pozitifdi doktora gittiğimizde karından ultrasyonda kese görünmedi alttan muayne ettiğinde görüldü kese 4 haftalık dedi 1 hafta önce 8+5 de gittiğimde doktora 2 kese göründü biri boş biri dolu dolu olan kesedeki bebeğimin kalp atışını duyduk sağlığı yerinde bi sıkıntı yok dedi doktor boş olan kesede embiryo gelişmemiş o kendi kendine erir gider dedi çok şaşırdım ilk defa duydum gördüm böyle birşey bi fikri olan varmı ???

Öncelikle Allah tamamına erdirsin. Benim bir akrabamda da aynı durum olmuştu. Bir sıkıntı yaşamadı.

Hayirli olsun oncelikle, benim ilk yegenimde olmustu cift embriyo gorundu once ikiz sandik sonra ici bos erir dedi ve bir sonraki kontrolde yoktu:) olabiliyor sanirim.

Benim de gun icinde oluyo yaaa yururken falan kramp girmiyor da girecek gibi oluyo doktora gidince sorucam neden oldugunu
Bende gidince söyleyeceğim arkadaşların söylediği de mantıklı kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden olurmuş kramp

Hayirli olsun oncelikle, benim ilk yegenimde olmustu cift embriyo gorundu once ikiz sandik sonra ici bos erir dedi ve bir sonraki kontrolde yoktu:) olabiliyor sanirim.
Sağolun doktorumda öyle söyledi 4 eylül kontrol bakalım nolucak iki kese boyutları aynımıydı

Verdiniz mi sonra kiloyu peki baya almıssınız benim de korkum cok kilo almak gercekten
Evet 100 kilo ile sezeryana girmistim 7 8 ayda 70 e dustum ve 3 4 sene hic kilo almadm hep dikkt ettim bi ara 69 a dustum tekrr70 oldum hamile kaldim suan 71.5 geliyorum 10 haftalik olduk hala dikkt ediorm kilo almak beni cok korkutyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…