2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bana moral verin biraz nolur hiç iyi degilim bugün.. tiroidim en son 4,3 tü gine ölçtürcem arttı galiba. O mu yapıyor bilmiyorum ama zaten panik atak hastasıydım bugün tüm vucudum yanıyor carpıntım var eve sigamiyorum. Hastalıgım nüksetti sanırım. Aglayıp duruyorum. Yasamayan bilmez o kdr zor ki.

Sakin ol önemli değil verdigi ilac iyi gelir ikiz gebelerde daha cok oluyor. Bir kız bir erkekse ne güzel olur yaa ikisinin de keyfini cikarirsin

Canımmm iyi düşün, iyi olsun nolur. Şuan yaptığın stress bebişe daha zararlı. Dualarım seninle

Canim bu durumu bilmiyorum ama benim de devamli lekelenmem oluyor mesela, o konuda ben de tedirginim. Ama olmamamiz lazim, biraz sakin kalmayi ogrenmemiz lazim. Aglama, bebeklerimiz bizden cok etkileniyormus, iyi olacak insallah dua et bol bol.. Allah yardimcimiz olsun

Neden iyi degilsin canim ? Troid e tekrar baktirirsin icin rahat etmis olur

Bence başka bi doktora git canım. Bende ilk devlete gittim keseyi görmek için. Daha önce kan testi yaptırdım sağlık ocağında, pozitif çıktı. Ama kağıdı yanıma almayı unutmuşum. Adama 6 haftalık gebeyim ultrasonda keseyi görmek için geldim diyorum. Ben nerden bileyim senin gebe olduğunu diyor. Biz ısmarlama iş yapmıyoruz ultrasona gircem demekle olmuyor o işler diyor. Manyak mıdır nedir. 2 dakikalık işti oysa. Ordan çıktım hemen özele gittim. Doktor baktı ilgilendi keseyi gördü. Ne yazık ki bazı doktorlar böyle. Genelleme yapmayı sevmiyorum ama özellikle devlette çok küçümseyici davranıyorlar.

Canım özele gidiyorsan bence 10 un sonlarına doğru git. Sonra zaten dosya kapanmadan bir hafta sonra kontrol randevusu alırsın. O zamanda 2 liyi yaptırırsın. Ben bugün 10+3 te gittim. Haftaya yine gidicem 2 li için. 11 olmuş oluyor işte

Canım tiroid ilaçla halledilebilen bir şey, düşmesi veya yükselmesi metabolizmayı pert ediyor ama ilaçla hallolur, en.kisa zamnda endokrin e git. Uzme kendini, stres yapma

Yani ultrason 2 dk lık iş, bir de işi o, hayret bisey niye bakmıyorsa

Trioid için ilaç kullanıyor musunuz? Normalde de yüksek miydi? Benim ilk hamilelikte yüksekti hep ilaçla kontrol altında tuttuldu. İlk aylar bebeğin trioidi olmadığından yük fazla biniyor annelere o yüzden olabilir. Doz ayarlaması yaptırırsınız. Sizi en rahatlatacak şey güzel bir duş alıp duştan sonra eliniz karnınızda bebeğinizin hayalini kurmak olur. Daha önce anne oldunuz mu bilmiyorum ama doğduğunda hayatınızda hiç almadığınız bir koku alacaksınız. Çok etkileyici bir koku, ten, ses. Bunları düşünün. Allah gönül ferahlığı versin. İnşallah toparlarsınız hemen.sevgiyle

Evet canım özele gidiyorum. doktorum biraz yoğun bu sebeple randevulardan kendime uygunu seçmeye çalıştığım için erken karar vermek istedim. Çoook sağol tatlım dediğin kafama çok yattı

Sırf onları düsünüp tevekkül ediyorum ama bugun dayanamadım artik. İlk gebeligim. Hayır tiroid ilacı icmiyorum en son 5 hafta önce ölctürdügümde 4,30 du ilac vermedi. Sanırım daha da arttı tiroidde bu sıkıntıları yaparmış

Canım tiroid ilaçla halledilebilen bir şey, düşmesi veya yükselmesi metabolizmayı pert ediyor ama ilaçla hallolur, en.kisa zamnda endokrin e git. Uzme kendini, stres yapma
Sanırım ondan böyle oldum canım haklısın.. pazartesi ilk iş ölçtürücem o da carpıntı sıkıntı yaparmıs cünkü

Teşekkür ederim amin Bol bol dua ediyorum hepimizin sıkıntıları farklı..

Ah ah ben oglumda oyleydimm neler yerdim og demezdim 27 kg almistm doguma kdr smdi bisey yiyemiyorm herseyden midem bulaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…