2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Antidepresan kullanıyordum hamile kalınca bıraktım ondan sanırım. Ve tiroid eksikligide bu sıkıntıları yaparmış çarpıntı falan
Öncelikle şunu bil nerdeyse hepimiz benzer sikintilar yasiyoruz benim de çarpinti olayim var ama bu aralar bunun sebebi deprsyon degil bebege giden kan akisi bebegin kalbinin calismasi bunu yapiyor . bazen mutsuzluktan ölecek gibi oluyorum mesela daha bu sabah yazdim buraya. Ama hep birlikte atlaticaz sonra burdan doguma gidiyorum diye dua isticez ❤

Kuzucum ben kullandım onları da ama bana fayda etmedi ne yazıkki başta eder gibi olup sonradan yine eski haline dönmüştü hatta bende ne kadar uygun artık ömürlük kullanırım diye sevinmiştim yıllar önce Ducray egzama şampuanı kullanmıştım ama şişesi çok ufak ve aşırı pahalı bir süre kullandım baya iyi geldi ama ona şuan o bütçeyi ayıramam uçmuş iyice

Amin canım insallah Sana da geçmiş olsun

Sabahları krampla uyanan var mı her sabah olmuyor ama arada bacağıma inanılmaz kramp giriyor kıvranıyorum resmen uyku sersemi

Sabahları krampla uyanan var mı her sabah olmuyor ama arada bacağıma inanılmaz kramp giriyor kıvranıyorum resmen uyku sersemi
Kramp magnezyum eksikliğinden oluyor. Magnezyum hamilelikte önemlidir. Tahlil yaptırırsanız baktırmanızı öneririm. Badem, muz ve özellikle maden suyu iyi gelir. Düzenli tüketmenizde fayda var.

Kramp magnezyum eksikliğinden oluyor. Magnezyum hamilelikte önemlidir. Tahlil yaptırırsanız baktırmanızı öneririm. Badem, muz ve özellikle maden suyu iyi gelir. Düzenli tüketmenizde fayda var.
Birsürü test yapıldı ama vitaminlerime hiç bakılmadı doktor ister belki bu gidişimde. İstemese de ben isteyeyim. Önerilere dikkat edeceğim çook teşekkür ederim

Benim ilk hamileliğimde ilk tahlilde yüksek çıktı. Doktorum normal olabileceğini yüksek kalırsa yada artmaya devam ederse ilaç kullanmam gerektiğini söyledi. Tekrar baktırdık yüksekti. Endokronolojiye gittim ilaç başladık. Heray düzenli baktırdım tahlillere ve doz ayarlaması yaptık bazen arttırdı bazen düşürdü doktorum. Buarada trioid tahlilleri aç karnına yapılmalı 12 saat açlıkla. sonuçlar aç tok farkediyor baya. Hamilelikte duygu durumu her zaman değişiyor çok depresif yada neşeli olacağımız zamanlar çok olacak. İnşallah kısa zamanda toparlarsınız.

Bide geçen kalp atışını duydugumuz gün Dr bazı testler yapılacak dedi. Ama özelde baya tutacagı için devlette yaptırmak istedik. Pazartesi devletten randevu aldım. Ne gibi testler bunlar. Keseyi gördüğümüzde bazı testler yaptırmıstım aynı testler mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…