2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bence bu tamamen bizim elimizde çoğu insan oyalansın diye bilerek eline veriyor telefonu anne babamız bize 16 yaşına gelene kadar ne telefon verdi ne aldı ben kendim aldım para kazanarak bence bu bizim onlara doğru eğitim vermemizde

Bugun kulaklarımı temizlettim. Benim arada tıkanıyordu. Bu defa gebelige denk gelmis oldu ama burun tıkanıklığını gebelige bagladi doktor.
Ay ölücem burnumun tıkanıklığından daraldım valla koku falan almıyom kaynanam gil iyi işte için karışmaz diyor

Hepimiz aynı moddayiz canım merak etme sürekli uykuluyum uyuyorum öğlene kadar zaten
Valla daraldım ya ben hele 2 gündür kalmak istemiyorum yerimden kaynanam bu kadar yatma kızım kendini alıştırma geziver etrafı illa iş yapacak değilsin diyo

Aynen canım çok haklısın benim lise 2 de telefonum oldu şimdilerin 3-4 e giderken telefonu var ya kendilerine ait

Hem Nisan hem Mart annesi olarak buraya da yazayım 30 temmuz da beta 402 Di. memleketteydim bu hafta keseye gidemedim. Pazartesi günü hem kese görürüz hem kalp atışı duyarız umuduyla eşimle gidicem. Randevum perşembe ama doktorm geçen hafta çağırdı diyerekten pazartesi gözükmeye çalışıcam. inşallah olumlu geçer. sizce 402 olan beta 10 gün sonra kaç olmuştur ve kalp atışı duyulur mu?

Canım benim kızıma hamileyken bahsettiğin durum başıma geldi. Doktorum 2 hafta sonra tekrar bakmak için çağırmıştı kese canlanabilir kaybolabilir de demişti. Bizdeki kaybolup gitmişti.

Kızlar merhaba . Ben tüp bebek annesi olacağım Allah nasip ederse . Şu an 7. Haftadayım . Evhamlarım, korkularım üst düzeyde . 5. Tüp bebek denemem . İlki de tutmuştu 9. Haftada kalbi durdu onun için tedirginlik içinde geçiyor günlerim . Çokça Kahverengi İçinde çook az kırmızı lekelenmem oluyor devamlı ama doktorum bunun normal olduğunu ve endişelenmemem gerektiğini söylüyor . İnşallah sizlerle burda bu günleri atlatıp bebek alışverişlerini konuşacağımız günleri doğumu konuşacağımız zamanları yaşamayı nasip eder Rabbim ..

Amin inşallah, gonlunuzu ferah tutun guzel gecsin sureciniz, lekelenme bende de oldu geçti 5 6 güne, her vücut farklı.

İnşallah. İçinizi ferah tutmaya çalışın. Her fırsatta bebeğinizi çok sevdiğinizi söyleyin içinizden veya dışınızdan. Allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…